Şimdi Ara

1. Yıl şerefine Fatih Tryndamere ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

yayındaki gevşek oğlu gevşek yarışşşşşşşşşşşşşşşşşmaaaaaaa@rayotgeyms.com diyo ya bi işi yapıyosan adam gibi yapıcaksın yarisma@riotgames.com diyemiyo ş yi vurgulaya vurgulaya yarışşşşşşşşşşşşşşşşşmaaaaaaa@rayotgeyms.com diyo

mail adresinde ı ve ş olabileceğine inandıysan o kullandığın tüm lafları üstüne alınmalısın bence. Sunucunun yaptığı yanlış gerçi haklısın bir yönden bilen var bilmeyen var.

Ayrıca banada gelmiş mail , cevapladık bakalım ,cevaplayıpta hesabına yüklenen arkadaşlar yazsın bi ne kadar sürede yükleyecekler acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sepulchure -- 18 Kasım 2013; 14:57:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

yayındaki gevşek oğlu gevşek yarışşşşşşşşşşşşşşşşşmaaaaaaa@rayotgeyms.com diyo ya bi işi yapıyosan adam gibi yapıcaksın yarisma@riotgames.com diyemiyo ş yi vurgulaya vurgulaya yarışşşşşşşşşşşşşşşşşmaaaaaaa@rayotgeyms.com diyo

mail adresinde ı ve ş olabileceğine inandıysan o kullandığın tüm lafları üstüne alınmalısın bence. Sunucunun yaptığı yanlış gerçi haklısın bir yönden bilen var bilmeyen var.

Ayrıca banada gelmiş mail , cevapladık bakalım ,cevaplayıpta hesabına yüklenen arkadaşlar yazsın bi ne kadar sürede yükleyecekler acaba.

dostum ben maili yolladım hiçbir hata olmadan ama ben genelde butür yanlışları çoğunluğu düşünerek eleştiririm kim nerden bilsin böyle yazıldığını herkez bilgili değil bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bana barbaros tryn gönderdiler pnp yeni çıkıcak olan vardıya. Fatih değilmiş vercekleri Barbaros

1. Yıl şerefine Fatih Tryndamere ?
  • Aaa bana da gelmiş. Ama Viking Trynda'nın bedava olduğu server'da pek sevindirmedi. Westte vardı zaten aynı skin. Ama bu sesleriyle oynamak güzel olacak. Tabii oynarsam ki hiç Tryndamere oynamam. TR de şampiyon lazım bana arkadaş skin değil.
  • Insan katildigimizin hatrina yollardi neyse alan arkadaslara hayirli olsun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

ben anında cevapladım arada kontrol ediyorumda cevap dahi gelmemiş keşke kazanmayanlarada oto mesaj falan gönderilseydide beklemeseydikki hala bekliyorum fatih try barbaros falan farketmez bana

Profil resmindeki Splash art'ı yapan adamın çalışmaları çok başarılı ..

aynen digerleride var vlad falan baya güzel yapmış ama lee nin yeri ayrı bizde

• evet banada mail gelmis :D
  • Biri anlatsın şunu anlamadım ben
  • Kutlamaya bak çok eğlendik he sağ olsun riot olmasaydı bu kadar eğlenemezdik
  • beyler az önce gmaile baktım
    quote:

Merhaba sihirdar!

Tebrikler! Fatih Tryndamere kostümü kazandın! Ödülünün yüklenebilmesi için bu e-postaya sihirdar adı ve kullanıcı adını yazarak yanıt vermelisin.

Görüşmek üzere!

böyle bir mesaj gelmiş istediği bilgileri yolladım bakalım gelecekmi hediye
  • bana niye gelmedi anlamadım ya çok hızlı yazmıştım halbuki garen cevabını
  • valla ben şu sona sorusuna cevap atmıştım bayağı da geç yollamıştım ama gelmiş şans biraz da sanırım
  • banada geldi
  • quote:

Bana barbaros tryn gönderdiler pnp yeni çıkıcak olan vardıya. Fatih değilmiş vercekleri Barbaros

dün 6040 mesajın vardı noldu silinmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

quote:

dün 6040 mesajın vardı noldu silinmiş

3 tür 6000 mesajdan düşürüyorlar beni
  • Arkadaşlar bana mail gelmiş haberiniz olsun.
  • Bakalım ne zaman dağıtmaya başlıyacaklar.
  • bana niye gelmedi yarisma@riotgames.com yolladım
  • Beyller 2 tane kazanmışım birini smurfe birini asıl acc a aldım
  • nasıl aldınız la
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.