Şimdi Ara

1. Yıl şerefine Fatih Tryndamere ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruları cevapladık olabildigince hızlı mail yollamaya çalıştık hiç geri dönüş oldu mu acaba ?

• yok nerde bize
  • Bana barbaros tryn gönderdiler pnp yeni çıkıcak olan vardıya. Fatih değilmiş vercekleri Barbaros
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bana barbaros tryn gönderdiler pnp yeni çıkıcak olan vardıya. Fatih değilmiş vercekleri Barbaros

Tmm qnq sni snra arıcz .s.s.s
  • ben anında cevapladım arada kontrol ediyorumda cevap dahi gelmemiş keşke kazanmayanlarada oto mesaj falan gönderilseydide beklemeseydikki hala bekliyorum fatih try barbaros falan farketmez bana
  • Daha önce bir kod için insanları saatlerce yayın izlemeye zorladılar şimdi de ülkemizde yüz binlerce oyuncunun olduğu sunucumuzun 1. yıl şerefine kod vereceğiz diyorlar dalga geçer gibi birde ilk 50 kişiye vereceklerini söylüyorlar.
  • bana yarisma@riotgame.com den mesaj geldi onlardan gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarisma@riotgame.com degil riotgames.com olması lazım g-mailden banada geldi uyarı mesajı.

Aklıma geldikçe kontrol ediyorum e-maili fakat bir sonuç yok arkadaşın dedigi gibi oto mesaj iyi olurdu veya artık bildirseler iyi olur.

Ayrıca gerçekten saçma bir sistem bir tutturamadılar düzeni. İlk sistem olsa stok yapıyoruz onlarda haklı ama bu sistemlerde düzensiz ve adil degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

yarisma@riotgame.com degil riotgames.com olması lazım g-mailden banada geldi uyarı mesajı.

Aklıma geldikçe kontrol ediyorum e-maili fakat bir sonuç yok arkadaşın dedigi gibi oto mesaj iyi olurdu veya artık bildirseler iyi olur.

Ayrıca gerçekten saçma bir sistem bir tutturamadılar düzeni. İlk sistem olsa stok yapıyoruz onlarda haklı ama bu sistemlerde düzensiz ve adil degil.

kardesim bende biliyorum ilk basta yanlıs olduda demek istediğim o değil.
    demek istediğim ordan bile cevap geldi riottan gelmedi
  • Alabilen yok sanıyorum, soruların soruların hepsine doğru cevap verdiğimi düşünüyorum ama -sonrasında verilen cevaplarla da doğruladım- yine de geri dönüş olmadı.
  • kazanmışım iletisim@riotgames.com'dan mail geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

kazanmışım iletisim@riotgames.com'dan mail geldi

Aynen kanka banada geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da mail gelmiş kazandınız diye büyük ihtimalle bu gün dağıtmaya başlayacaklar
  • kazanmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

ben anında cevapladım arada kontrol ediyorumda cevap dahi gelmemiş keşke kazanmayanlarada oto mesaj falan gönderilseydide beklemeseydikki hala bekliyorum fatih try barbaros falan farketmez bana

Profil resmindeki Splash art'ı yapan adamın çalışmaları çok başarılı ..
  • Maillerime baktımda her hangi bir şey yok =) Güle güle kullanın arkadaşlar
  • bana da çıkmış
  • iletisim <iletisim@riotgames.com>
    11:25

Merhaba sihirdar!

Tebrikler! Fatih Tryndamere kostümü kazandın! Ödülünün yüklenebilmesi için bu e-postaya sihirdar adı ve kullanıcı adını yazarak yanıt vermelisin.

Görüşmek üzere!

Cevapladık bakalım
  • bize de geldi bakalım
  • yayındaki gevşek oğlu gevşek yarışşşşşşşşşşşşşşşşşmaaaaaaa@rayotgeyms.com diyo ya bi işi yapıyosan adam gibi yapıcaksın yarisma@riotgames.com diyemiyo ş yi vurgulaya vurgulaya yarışşşşşşşşşşşşşşşşşmaaaaaaa@rayotgeyms.com diyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.