Şimdi Ara

1 VS 1 DİEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 8 Şubat 2007; 16:41:31 >

• saçma sapan topıc acıosun diesde carhım olsa hemin ol gelirdim vs ye kendini bişi sandıgından dolayıı
  • BİRDE SS KOYSAYDIN KEŞkE
  • tamam vs isteğine bişi demiyorm da, kendine çok güveniosun ayrıca bu konu için çok güzel bi çin atasözü war bildiim: no ss no güven! lwl 68 asas ı kesmişin sadece: puahahahahaha
  • Biraz daha salla.
  • Vay be kullanmayı cıdden ıyı bılıyormussun.Mesela bızler talıa takmayı bılmeyız.Nasıl takcagımızı bılemeyız ancak sen bılıyorsun.Helal gercekden ıyı kullanıyorsun.
  • dieste lvl 57 okçu +8 rogue cap,+7 fp boot,gerisi +7 chitin,+10 pendant,+9 ve +8 takı set,+7 ib hangi server??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    3 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaslar yazıyı tam okumadınız galiba (yinede eglencesine vs yapılır vs tekliflerinizi bekliyorum vs ler 55 ile 69 a kadar herkezle yaparım yenicegimi idda etmiyorum sadece güzel oynuyorum diyorum ve ayrıca 3 4 sene mage çar oynadım tekliflerinizi bekliyorum ...) ben eglencesine diyorum 68 asasin kesmek zor bişey mi gibi görünüyor sana asasini bi kitle bakalım kesemiyormusun ben eglencesine diyorum başkalarının saçmaladıgı topicleri öneme alıyorsunuzda ben eglencesine vs yapalım dedigimde mi sacmalıyorum ayrıca noss nogüvendiyenlere arkadasım ozman ss almamışdım varsa diezde çarın gel yapalım yenersen siteye ss koyabilirsin ok
  • aßartı 1610 hp arkasın archer'ı war beramuys'da BAB4 bilen bilir o dies'de olsaydı kapısırdık 1.6k ap cs ıle 1300vurdum pet maqe'ye yanına girip sadece 5'li counter bile kullanmazdım ama bermus'da şansına küs...
  • Şahsen ben LvL 72 mage , LvL 68 asassin , LvL 64 warrior olsam 59 LvL bir adet mage e her ne olursa olsun kesilirsem oyunu tamamiyle bırakır arkama dönüp su an a kadar neler kaybettiğimi düşünmeye başlarım...
  • Arkadaşım anlamıyormusunuz siz ya talia defans cok önemli ayrıca lighting olmayan bir magenin vs de fazla şansı olmaz lighting şart 200 +takılardan gelen fr defans 34+flame magenin basdıgı fr defans 80=314 sence 314 fr defans a flame mage napabilir sadece soruyuroum ayrıca warrior için spear 50 talia +spear +7 crimson bot 65 spear defans yapar buda cs ye denk bir defans yani warriorlar 700 vuruyorsa 350 vuruyorlar 300 vuruyorlar asasine gelince dagger kafalık yetiyor tek zorlandıgım class ver gördügümde kaçtıgım class prest 62+ prestten korkarım :D

yokmu ya vs yapan
  • Bence bayabir sallamışsın.

59 LvL pet mage vuracağı max dmg kaç olucakki.Beramusda olsaydın sana 2 atardım:)

Ha Taliamı giyersin!!!! BUARALAR ACİD YAĞMURLARI WAR şemsiyesiz dolaşma ki oda bir işe yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

ya arkadaslar yazıyı tam okumadınız galiba (yinede eglencesine vs yapılır vs tekliflerinizi bekliyorum vs ler 55 ile 69 a kadar herkezle yaparım yenicegimi idda etmiyorum sadece güzel oynuyorum diyorum ve ayrıca 3 4 sene mage çar oynadım tekliflerinizi bekliyorum ...) ben eglencesine diyorum 68 asasin kesmek zor bişey mi gibi görünüyor sana asasini bi kitle bakalım kesemiyormusun ben eglencesine diyorum başkalarının saçmaladıgı topicleri öneme alıyorsunuzda ben eglencesine vs yapalım dedigimde mi sacmalıyorum ayrıca noss nogüvendiyenlere arkadasım ozman ss almamışdım varsa diezde çarın gel yapalım yenersen siteye ss koyabilirsin ok

sen 68 assas ı hafife alıyosun galiba. kestiine inanmıyorum ama eğer gerçekten kesebildiysen o assas ın başında 10 yaşından küçük bi çocuk varmış derim. benim 63 assas ı ms bastıım zaman cz de bile kilitleyebilen çok azdı. üstelik kekuri ler +0 dı. ayrıca pet mage lere 1,5 k dan az vurmuyodum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dangerousx

Bence bayabir sallamışsın.

59 LvL pet mage vuracağı max dmg kaç olucakki.Beramusda olsaydın sana 2 atardım:)

Ha Taliamı giyersin!!!! BUARALAR ACİD YAĞMURLARI WAR şemsiyesiz dolaşma ki oda bir işe yaramaz

vs demek nedemek kardeş vs de zaten acid potion atanın bu oyunu bilmedigi ve tam bir noob oldugunu düşünürüm elbetteki arada sırada acid potion atıyorlar ama ben sadece vs lerde takıyorum taliaları normalde +7 crimsonları takarım ayrıca sen bana 2 at bende hiç bişiy bilmiyorum imzamda yazan 1610 hp eski hp suan qunik takıları takdıgımda 1700 ü aşıyor ve her vs de 480 lvl 45 hp scroll basıyorum ozaman canı 2250 felan oluyor 480 basıyorsun hile yapıyorsun diyenlere de savunmam hazır ozaman prestler lvl 45 kagıdı basmasın ozaman warriorlar resistance basmasın k hala teklif gelmedi yokmu eglencesine vs yapan ayrıca birazdan mage comboyu da size ayrıntılı bir biçimde yazıp aksamada sikll diziliminin ss sini koyunca ozaman magenin küçümsenicek bir çar olmadıgını anlarsınız ...

• quote:

quote:

vs demek nedemek kardeş vs de zaten acid potion atanın bu oyunu bilmedigi ve tam bir noob oldugunu düşünürüm elbetteki arada sırada acid potion atıyorlar ama ben sadece vs lerde takıyorum taliaları normalde +7 crimsonları takarım ayrıca sen bana 2 at bende hiç bişiy bilmiyorum imzamda yazan 1610 hp eski hp suan qunik takıları takdıgımda 1700 ü aşıyor ve her vs de 480 lvl 45 hp scroll basıyorum ozaman canı 2250 felan oluyor 480 basıyorsun hile yapıyorsun diyenlere de savunmam hazır ozaman prestler lvl 45 kagıdı basmasın ozaman warriorlar resistance basmasın k hala teklif gelmedi yokmu eglencesine vs yapan ayrıca birazdan mage comboyu da size ayrıntılı bir biçimde yazıp aksamada sikll diziliminin ss sini koyunca ozaman magenin küçümsenicek bir çar olmadıgını anlarsınız ...

iyi de vs de talia da giyilmez.Hem giysen bile kaç yazar...

sen sword giyersin ben clup takarım.. sen clup takarsın ben sword takarım

• quote:

quote:

arkadaşım sana ezik diyen yok mage charını küçümseyende yok sadece şu kendine has combonu çok merak ettim açıklada öğrenelim

• quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

quote:

ya arkadaslar yazıyı tam okumadınız galiba (yinede eglencesine vs yapılır vs tekliflerinizi bekliyorum vs ler 55 ile 69 a kadar herkezle yaparım yenicegimi idda etmiyorum sadece güzel oynuyorum diyorum ve ayrıca 3 4 sene mage çar oynadım tekliflerinizi bekliyorum ...) ben eglencesine diyorum 68 asasin kesmek zor bişey mi gibi görünüyor sana asasini bi kitle bakalım kesemiyormusun ben eglencesine diyorum başkalarının saçmaladıgı topicleri öneme alıyorsunuzda ben eglencesine vs yapalım dedigimde mi sacmalıyorum ayrıca noss nogüvendiyenlere arkadasım ozman ss almamışdım varsa diezde çarın gel yapalım yenersen siteye ss koyabilirsin ok

sen 68 assas ı hafife alıyosun galiba. kestiine inanmıyorum ama eğer gerçekten kesebildiysen o assas ın başında 10 yaşından küçük bi çocuk varmış derim. benim 63 assas ı ms bastıım zaman cz de bile kilitleyebilen çok azdı. üstelik kekuri ler +0 dı. ayrıca pet mage lere 1,5 k dan az vurmuyodum.

ben asasini küçüm semiyorum berki adam oynamayı bilmiyordur yannız dedigim gibi 42 staffını önceleri vuramazdım yani staffla vurmayı bilmiyordum ama yaratıkların üstünde deniye deniye örendim staff vurmak zor bişey degil vurmayı bilcen anlatim sana ozaman nası adam kitlenir anlarsın ayrıca ben sana katılıyrum herşey iteme bakar item lvl den önemlidir...

staff combo:lighting 42 staffını f1 1. sikll cubugunun başına koyuyoruz yaptıgım vslere dayanarak sölüyorum asasin defans basıcakdır genellikle yaptıgım vs lerde nedense defans basıyolar bilmiyolarki isterse 1000 defansı olsada magenin vurdugu damagenin degişmiyecegi şimdi adam defansı basdı üzerinize dogru gelirken adam size yaklaşdıgı anda aranızdaki mesafeyi ayarlamanız lazım genelde asasinler spike ile başlar size yaklaşdıgı an 720 hp potionu basıyoruz adam 1.5k vurdu diyelim(biraz zor dd kafalık var ) anında 720 geri doluyor adam size spikeyi vurdu siz 42 cakmaya baslıyorsunuz 42 yi w+s+s+sikll+s+sikll+w+siklll seklinde yaparsanız nası seri 42 cakdıgını görürsünüz kesinlikle hareket etmeyin sadece ileri geri adama yaklaşmayın dibine girmeyin dibine girdiginizde staff failed veriyor sikll boşa döner adam kitlendigi anda lvl 56 flameyi çakıyoruz simdi karsınıza 2 secene cıkıyor 1.secenek az risk taşıyor 1.secenegi anlatayım adama 42 ile girip kitledikden sonra 56 ile vuruyoruz 2 kere hızlı davranmanız gerek siz bunları yaparken adamın spike dolmuş olucak size spikeyi cakmadan pota basmanız spikeden aldıgınız damageyi düşürmeniz gerekmekde yoksa thursda ölme ihtimaliniz var potu basıp yeniden adam kitlenene kadar 42 cakıyoruz ondan sonra 2 56 bu böyle gider ve biraz uzun sürer simdi gelelim 2. seçenek riskli olan seçenege adam size dogru gelirken gene pot basıyor spikeden aldıgımız damageyi düşürüyoruz ve ardından adamı sadece 1 kere kitlemeniz gerek adam kitlendiginde sizin canınız fullenmiş olur ve bundan sonra hep 56 cakmanız gerekir full 56 cakarak ve hp pottan elinizi cekmeden adama dalın emin olun dd sayesinde adam kacmaya baslıcakdır daha sonra sizlere başka yöntemler de anlatıcam ve akşama mage combo diye bir konu açıp ss leri orda göstericem ozaman dediklerime hak vericeksiniz iyi oyunlar

• :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: raptor1234

Biraz daha salla.

___Yorum yok_____

• quote:

Orjinalden alıntı: sanalcengaver_25

quote:

Orjinalden alıntı: raptor1234

Biraz daha salla.

___Yorum yok_____

çok espirilisin tebrik ederim ayrıca size bişey söylenmiyor hemen insanın kötü taraflarını öne sürüyorsunuz yok ps yok no ss kim ne topic açsa kimse hak vermiyor herkez no ss tamam bazen cok aşırı saçma şeyler söleyenler oluyor ayırıca forum da açılan topiclere bakın bide benim açtıgım topic bakın hangisi daha mantıklı!

bi arkadaşımız sword defans takarsan ben club takarım felan filan aklı başında olan bir insan vs yapacagı zaman bak arkadaş ben üstüme defans 50 spear takıyorum ha ona göre mi der yada flame mageye ben 200 flame resist elbise takdım ona göre oynamı dersin kimse hak vermiyormu bana ya millet saçma topikleri göre göre düzgün topik açanlarıda yalancı yapıyorsunuz her topic acan size yalan sölemek içinmi topic acar ayrıca işim gücüm yokda size yalan yannış şeyler mi sallıyacagım akşamı bekleyin ben şuan işteyim akşam eve gittigimde ss ler ve mage comboyo a-z ye ve magenin neler takması gerektigini anlatacagım ben bu oyunun cıktıgı ilk günü biliyorum...........

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.