Şimdi Ara

Cs 1.6 da adminlik verme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
20.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hamachi ile (LAN) server kuruyorum arkadaşlarımla oynuyoruz gg falan fakat adminlik olmadan biraz dandik oluyo nasıl yapabilirim çok karışık geldi bulduklarım yardımcı olursanız sevinirim

• yardım lütfen arkadaşlar
  • ya biri yardım edebilirmi veya pm den iletişime geçebilirmiyiz anlayan biriyle şu admin account u açamıyorum users.ini de o kadar ya!!!
  • Lütfen üst üste mesaj yazmayın. Eğer bilgisi olan birisi varsa elbette ki size yardım etmek isteyecektir.
    Sorunu daha açık anlatsanız belki daha iyi olurdu.

Siz diyorsunuz ki, hamachi ile lan oyunu kurduk. Standart Lan oyununda adminlik sözkonusu değildir, sadece oyunu kuran host kullanıcısı kick v.s gibi komutları kullanabilir.Eğer başka clientlere de adminlik tanımlamak istiyorsanız AMX Mod gibi paketler kullanmalısınız.Bunlar da bildiğim kadarıyla dedicated olarak açılan server sistemlerinde çalışıyorlar sadece...

Hamachi ile alabileceğiniz cs oyuncu sayısı belli,TTNET ADSL'i ile 8-10dan fazla oyuncu oynatmanız çok zor, zaten o kadar oyuncu ile admin ihtiyacınız kalmaz bence...
  • Lan'dan oynarken Admin olmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Lütfen üst üste mesaj yazmayın. Eğer bilgisi olan birisi varsa elbette ki size yardım etmek isteyecektir.
    Sorunu daha açık anlatsanız belki daha iyi olurdu.

Siz diyorsunuz ki, hamachi ile lan oyunu kurduk. Standart Lan oyununda adminlik sözkonusu değildir, sadece oyunu kuran host kullanıcısı kick v.s gibi komutları kullanabilir.Eğer başka clientlere de adminlik tanımlamak istiyorsanız AMX Mod gibi paketler kullanmalısınız.Bunlar da bildiğim kadarıyla dedicated olarak açılan server sistemlerinde çalışıyorlar sadece...

Hamachi ile alabileceğiniz cs oyuncu sayısı belli,TTNET ADSL'i ile 8-10dan fazla oyuncu oynatmanız çok zor, zaten o kadar oyuncu ile admin ihtiyacınız kalmaz bence...

paylaşım için saol fakat konu aşağıya gidince yardım ihtiyacı duyuyorum ve server dedicated olarak kuruluyo hlds den kurarsan zaten dedicated kuruluyor diye yazıyor amx mod paketi yüklü bütün komutlar her şey var çalışıyo şu adminlik olayı olmadı bir tek

ARKADAŞLAR BU LAN BİLDİĞİMİZ LAN DEĞİL HAMACHİ ÜSTÜNDEN AĞ GİBİ GÖZÜKÜYOR O BAKIMDAN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 27 Kasım 2008; 21:31:37 >

• amx çalışır durumda diyosan eğer, configs klasörü içinde users.ini var, oraya gireceksin admin bilgilerini.

; Examples of admin accounts:
    ; "STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"
    ; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"
    ; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

"DHKT | E-XT-REME" "parola" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

Aynen bu şekilde...
    Kullanıcı da bağlanmadan önce

setinfo _pw parola
    connect xxx.xx.xxx.xx ip girip bağlanacak,admin yetkisine sahip olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 hile sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    11 ay önce açıldı
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

amx çalışır durumda diyosan eğer, configs klasörü içinde users.ini var, oraya gireceksin admin bilgilerini.

"DHKT | E-XT-REME" "parola" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

Aynen bu şekilde...
    Kullanıcı da bağlanmadan önce

setinfo _pw parola
    connect xxx.xx.xxx.xx ip girip bağlanacak,admin yetkisine sahip olacak.

hemen deniyorum
  •  Cs 1.6 da adminlik verme

hüsran setinfo falan kopyaladım boşluk bırakarak 86542 yazıp connect ip yazdım girdim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 27 Kasım 2008; 22:13:15 >
  • Tolganın en solundaki ";" işaretini sil, kaydet, gönder, map değiştir, adminlik gelir...
    Ayrıca, /admin yazınca gözükmesi için ayrı bir plugin gerekir, admin olsanız da gözükmeyebilir /admin yazınca.

Siz, konsola "amx_mapmenu" yazdığınızda menü geliyorsa ekrana o zaman adminliğiniz gelmiş demektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Tolganın en solundaki ";" işaretini sil, kaydet, gönder, map değiştir, adminlik gelir...
    Ayrıca, /admin yazınca gözükmesi için ayrı bir plugin gerekir, admin olsanız da gözükmeyebilir /admin yazınca.

Siz, konsola "amx_mapmenu" yazdığınızda menü geliyorsa ekrana o zaman adminliğiniz gelmiş demektir.

çok teşekkürler oldu sonunda

Cs 1.6 da adminlik verme

ve uyarı puanı için ayrıca saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga -- 28 Kasım 2008; 6:38:53 >

• İmzanız kuraldışı, bu yüzden uyarı almış olmalısınız, o font boyutunda en fazla 4 satır imza kullanabilirsiniz, sizin imza boşluklarla birlikte 5 satır.

İmza Kuralları :http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
  • Arkadaslar Acil Yardım.. Yapıyorum ama olmuyor Hamachiden açtım serwerimı ama olmuyor..Lütfen Acil Yardım Serwer Acık ama Adminliği Yapamadım LütFen Yardım Arkadaslar MSndende Görüşebilirsek İyi Olur...
  • ARkadaslar Amx Modu İndiririp. Cs Klösörünün İçine Kopyalıyorum.Sonra Useri Açıp Gerekli Kodları Giriyorum..

"İsKo" "parola" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

Cs 1.6 da adminlik verme

Yapıyorum Kaydetip Çıkıyorum.Sonra Oyuna Girip Konsolu AÇıyorum(Sunucuya Girmeden)...
    Sizin Dediğiniz Şeyleri Yapıyorum:

setinfo _pw parola
    connect 5.107.206.202

Cs 1.6 da adminlik verme

Oyuna Giriyorum ama Adminlik Olmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsKo41 -- 30 Ocak 2009; 11:06:06 >

• AMX MOD X kurmadan önce, MetaMod kurup, metamod pluginleri listesine amx mod u eklemeniz gerekiyor, onları yaptınız mı?
  • Hayır Bunu Nasıl Yaparız Detaylı Bir Şekilde Açıklayabilirmisn Acaba?
  • MetaMOD indirirsen, nasıl kurulacağı yazıyor web sitesinde.

Tıpkı bir oyun sunucusu açar gibi, elinizdeki oyunu sunuculaştırmalısınız, amx mod x için de metamod kurmalısınız.

http://metamod.org/

http://metamod.org/metamod.html

• Abi Yapamadım ama Yİnede Sağol.. Bişey Sorucam Hanı Dosyaların İçindeki Bazı Bilgielri Değiştiriyoruz Ya Onu HAzır Bulamayızmı Sende Felan Yoqmu Ben gEreklı Bılgıeleri(ıp,Kullanıcı Adı,Parola) Wersem Msnden Atamazmısn sonra Onu Kopyalarım Cs Dosyasına?
  • LütFen YaRDIm..
  • Bide Bişey Sorucam Ben Hlds SErweri Acıyorum.. ama Her Reser Attıgımda Değişiyor Ip... Hamachideqi Ipden Giriş Yapmayı Denıoyrum Onlarada Arkadaslar Giremıyo Bu Sorunu Nsl Çözeriz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.