dieste lvl 57 okçu +8 rogue cap,+7 fp boot,gerisi +7 chitin,+10 pendant,+9 ve +8 takı set,+7 ib hangi server??
Dedigim gibi şuan işteyim akşam d3 de clan arenada yaparız dedigim gibi eglencesine ayrıca ss almanı ve siteye koymanı istiyorum bazı arkadaşlar nası oynandıgını ögrensinler diye(bu sözümü üstüne alınan alınsın alınmayana sözüm yok) ayrıca senden ricam suan kadar video cekmedim video yu da cekip siteye koyarsan cok güzel olur eyer olmaz diyorsan ben aksama kadar game cam ögrenirim iyi eglenceler
SEN 72 LVL ADAMI TEK BAŞINA YATIRACAN DA OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ADAM HİÇ Mİ POT BASMIO SANA KISACA Bİ LAFIM VAR SÖLEMİORUM VAZGEÇTİMWWW.N-OLUR.COM (-)'Yİ KALDIR
keske talia kullandım falan yerine şu taktiği yaptım kazandım şeklinde yazsaydın daha yararlı bi topic olurdu,talia nın yararını herkes biliyo...
sen kaşındın gypak pm at lwl 70 mage!
quote:
Orjinalden alıntı: RockMeLiNKiN
sen kaşındın gypak pm at lwl 70 mage!
Yatır sunu.Asıt yagmuruna tut.Ucmus arkadas
ya adam hem gereksiz topic açmış hem de sallamış. 59 lwl mageyle 72 mage yi kesmiş de 68 asasin i kesmiş de... ben de 80 warrior u kestim talia sd le desem inanacak sanki bana, ya oynamayı bilen bi asas a karşı iron +3 setin olmadıktan sonra hiçbir şansı olamaz. hele de o lwl de bi de crimson +7 set giyiyom falan yazmış ya... yazık ya ko yüzünden deliren bi zavallı daha işte...
:)))) arkadaslar dedigim gibi 2 -1 o yendi ben 1 kere kesdim berki adamın potu bitmisdir berkide oynamayı bilmiyordur ama talia 200 fr nin yararı oldukca buyük bide flame 80 fr yi basınca gayet dayanık lı oluyorsunuz ben lvl 70 mageyi yi yenerim demedim zaten sadece kesdim dedim aksama bekleyin mage combo diye topic acıp bütün bildigim herseyi orda anlatıcam sikll dizilisi mageye gereken itemler ve ss leri aksamı bekleyin bu arada 70 lvl mage arkadasım eglencesine diyorsan yapalım ben aksam d3 de olurum olur diyorsan buraya yaz aksam sana ulasırım ok
michealjackson gel beni asit yamuruna tut ok o asit dedigin acid potion olmasın benim size karsı bi kinim yok sacma seyler yazmayın eglencesine vs yapalım dedik sacma sapan seyler zırvaladınız
quote:
Orjinalden alıntı: asas4ever
ya adam hem gereksiz topic açmış hem de sallamış. 59 lwl mageyle 72 mage yi kesmiş de 68 asasin i kesmiş de... ben de 80 warrior u kestim talia sd le desem inanacak sanki bana, ya oynamayı bilen bi asas a karşı iron +3 setin olmadıktan sonra hiçbir şansı olamaz. hele de o lwl de bi de crimson +7 set giyiyom falan yazmış ya... yazık ya ko yüzünden deliren bi zavallı daha işte...
hehe doru zavallıyım ben bilmiyorum oynamayı tek sen biliyorsun dimi gel arkadaşım bu laflarınızı akşam acıcagım mage combo topigine de yaz olurmu ozaman mage nası oynanır anlarısn ok (yiyorsa gel cok biliyosun ya)
adama sallıyosun bilmemne yazıcanıza gereksiz postlar atıcanıza vs yapıcaklar söylesin vs yapılır ss ler konulur
NE BU YA !
70 lvl rogue sana tek ceker olmadi 2
quote:
Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker
adama sallıyosun bilmemne yazıcanıza gereksiz postlar atıcanıza vs yapıcaklar söylesin vs yapılır ss ler konulur
NE BU YA !
haklısın arkadasım millet anlamıyor suraya eglencesine vs yapalım diye topic actık hemen insanı kötülüyorlar neymis no ss no güven ben bisey demiyorum vs yapcak varsa yazsın aksamada yapıp vs yi ss leri koyalım maksat eglence olsun ya
quote:
Orjinalden alıntı: Priest_GaMeR
70 lvl rogue sana tek ceker olmadi 2
roguenin napcagı belli olmaz tek cekemez cünkü dedigim gibi 2250 oluyor arenada dd yide sayarsak en fazla vurabilecegi damage 1700 1800 olur anlıyacagın tek cekemez 70 lvl rogue warrior prest beni keser ama mage yi biraz zorlarım
areste olsaydı o mage en fazla 2 judgementlik işin var
arkadaşım ekle şu anda oyunda deel ama yanımda seninle yaparmış Lord_Miczeæhotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: behtiyar
arkadaşım ekle şu anda oyunda deel ama yanımda seninle yaparmış Lord_Miczeæhotmail.com
fatal-tr@hotmail.com ekledim k
quote:
NE BU YA !
1-sadece vs yapmak için topic açsaydı kimse laf etmezdi eminim ama adam birilerini kestiğini söylüyor ve kanıt göstermiyor. 2-benim diez de charım yok,olsaydı 1sn durmazdım vs için 3- sen inanıyo musun 59 lwl pet mage nin 72 lwl mage yi ve 68 lwl asas ı kesebileceğine?( inanıyosan bu oyunu bilmediğini gösterir zaten) 4- adam resmen sallıyo biz de buna seyirci mi kalsaydık?
quote:
Orjinalden alıntı: asas4ever
quote:
NE BU YA !
1-sadece vs yapmak için topic açsaydı kimse laf etmezdi eminim ama adam birilerini kestiğini söylüyor ve kanıt göstermiyor. 2-benim diez de charım yok,olsaydı 1sn durmazdım vs için 3- sen inanıyo musun 59 lwl pet mage nin 72 lwl mage yi ve 68 lwl asas ı kesebileceğine?( inanıyosan bu oyunu bilmediğini gösterir zaten) 4- adam resmen sallıyo biz de buna seyirci mi kalsaydık?
evet ben sallıyorum dostum oldumu topigede yazı yazma aksam vs var ss cekip siteye koyunca bu laf larını yedircem sana aksamı bekle topic edit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme