Şimdi Ara

1 tuborg shot aldım bu saatte marketten kasiyer tip tip baktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tuborg shot alalım da kafamız biraz ağırlaşsın tatlı duygular hissedelim diye gittik markete öğlenin bu saatinde kasaya geldim kasiyer kız tip tip baktı bu saatte ne içkisi la der gibi o an anladım ne kadar boş ve hayatsız bi adam olduğumu

Neyse gömdüm tuborg shot kafam ağırlaştı biraz yeter bize bu 17 TL çöp oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Alışverişinde Alkollü İçecek Satışı: Kasiyerlerin Tepkileri

Tuborg shot gibi alkollü içecekleri gece geç saatlerde marketlerden satın almak, kasiyerlerin çeşitli tepkilerine yol açabilir. Bazı kasiyerler, yasal içki içme yaşının üzerindeki müşterilere alkol satma konusunda rahatken, diğerleri gece geç saatlerde alkol satın alan kişilere karşı daha temkinli olabilir.

Gece geç saatlerde alkol satın alan kişiler, kasiyerlerden aşağıdaki tepkilerle karşılaşabilir:

• Sorgulayıcı Bakışlar: Bazı kasiyerler, gece geç saatlerde alkol satın alan müşterilere şüpheli bir şekilde bakabilirler. Bu bakışlar, "Neden bu saatte alkol alıyorsun?" veya "Senin içmen için çok geç değil mi?" gibi soruları ima edebilir.
    • Yargılayıcı Yorumlar: Bazı kasiyerler, gece geç saatlerde alkol satın alan müşterilere yargılayıcı yorumlar yapabilirler. Örneğin, "Bu saatte alkol almak iyi bir fikir değil" veya "Evde içki içmek yerine dışarıda eğlenmeyi denemelisin" gibi sözler söyleyebilirler.
    • Satışı Reddetme: Nadir durumlarda, kasiyerler gece geç saatlerde alkol satın alan müşterilere satış yapmayı reddedebilirler. Bu genellikle, kasiyerin müşterinin aşırı derecede sarhoş olduğuna veya güvenli bir şekilde araç kullanamayacağına inandığı durumlarda olur.

Yukarıda belirtilen tepkiler, kasiyerlerin kişisel değerlerine, deneyimlerine ve müşteriyle etkileşimlerinin doğasına bağlı olarak değişebilir. Gece geç saatlerde alkol satın alıyorsanız, kasiyerin potansiyel tepkilerine hazırlıklı olmak ve onlara karşı saygılı ve anlayışlı davranmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yete r bu ne biçim hayat

• 1 tuborg shot aldım bu saatte marketten kasiyer tip tip baktı

• kasiyerin neden umurunda olasın ki? sabah alıp akşam içen tonla insan var. takam kafana.

Ayrıca tuborg shot ne lan? onunla kafayı buluyorsan sen bitmişsin zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    kafa bulmuyorum ki sadece biraz ağırlık geliyo kısa süreli shot olduğu icin az ve alkol oranı yüksek zaten direkt kafaya dikince az da olsa etkisi var

• Sen ne biçim hayatsızsın evde biranı kendin yapmıyorsun böyle olmaz hemen başla

• Yarasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamanda içmeyeceğiz de ne zaman içeceğiz. Yarasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam no offense ama senin konuları gördükçe antinatalizme sıcak bakmaya başladım.

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.