Şimdi Ara

(1 TL ile calışan) Tazyikli su can aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaynak ;

https://www.google.com.tr/amp/s/m.haberler.com/amp/tazyikli-su-can-aldi-9622534-haberi/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basinc normalden yuksekdi sanirim eger ideal basincta olsaydi bogazi delecek gucte olacagini sanmam.

• Dikkat edin arkadaşlar.

150bar...

Allah Rahmet Eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 17 Mayıs 2017; 14:46:35 >
  • Star haberde izledim ilk önce

haber de konu şöyle geciyor ilk önce calışmamış sonra tabancayı kurcalarken birden calışmış oda direk boğazına denk gelmiş..

• Tazyiği açınca oto lastiğini kolayca parçalıyor bu aletler insan etine neler yapmaz.

• Aynen bizde nette görünce haberi yorumladık orda böyle bir bilgi yoktu ama heralde geç çalıştı alet tabancayı yüzüne çevirip baktı vs,

Uzun zamandır çalışıyormuş petrolde yapmaması gereken bir hata ama anlık dalgınlıkta olan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 16 Mayıs 2017; 20:6:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin.Kötü olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atkadaslar biz yasadik bunu saka amacli biri arkadasina yaklastirdi resmen kesti deriyi. Hele goze fln gelse yakinlastirinca cok tehlikeli olabiliyor

• Bir keresinde arabayı yıkarken yanlışlıkla bir anlığına serçe parmağıma geldi, az kalsın parmağı kopartıyordu. Eklem yerini yarmış. Bir iki saniye daha parmağıma gelse koparacaktı o derece güçlü tazyik veriyor.

• İzini halen taşıyorum bileğimde. Çok tehlikeli aman dikkat.

• Bi kere ben denemeliğine parmağımı tuttum çakmakla tüp kontrol etmek gibi bir şey yaptım yani bir şey olmadı düşüktü heralde. Allah rahmet eylesin.

• Arkadaşımın aracının boyasını kaldırmış o alet, uzaktan tutmak gerekiyor çok tehlikeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

quote:

oyle bır aletı yuzune cevırerek kontrol etmek nedır?

dogal seleksıyon ısını guzel yapıyor

Sen nasıl bir yavşaksın doğal seleksiyon öyle he hiç düşünmüyor musun bunun çocukları karısı var hiç mi Allahın kitabın yok he adi herif benim de doğal seleksiyonumda ben yanmışım benle birlikte senin gibi pisliklerle dünyadan gidesim var...

ee nabım oturup aglıyım mı. colugu cocugu olması benım ıcın bı onem arz etmıyor. aslında senınde etmıyor ama laf etmessen olmas oyoe alıstırılmıssın. lafı guzaf

Dikkat et doğal seleksiyon senin üzerinde çalışmasın bu kafayla çok yaşayamazsın. Ölen kişinin Allah ailesine sabır versin. Allah rahmet eğlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 16 Mayıs 2017; 21:45:55 >

• http://www.hurriyet.com.tr/izmirde-korkunc-olum-tazyikli-su-bogazini-deldi-40459511

Burda videosu da var boğazını tuttuğu için millet anlamamış bakıyorlar. Basınç miktarına bağlı denemek için parmağıma yakın mesafe tutmuştum baya bir acıtıyor. Allah bir canı almak isterse hava ile bile alabilir. Su deyip geçmeyin.
  • Tetik olmayan tabancaya denk geldim, parayı atıp yeşil tuşa basmamla tabanca havada yılan gibi dans etmeye başladı neyse ki kırmızı durdurma tuşu vardı. Birisine gelebilirdi ya da maddi kayıp olabilirdi. Sakat aletler bunlar çok dikkat etmek lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

quote:

quote:

Sen nasıl bir yavşaksın doğal seleksiyon öyle he hiç düşünmüyor musun bunun çocukları karısı var hiç mi Allahın kitabın yok he adi herif benim de doğal seleksiyonumda ben yanmışım benle birlikte senin gibi pisliklerle dünyadan gidesim var...

ee nabım oturup aglıyım mı. colugu cocugu olması benım ıcın bı onem arz etmıyor. aslında senınde etmıyor ama laf etmessen olmas oyoe alıstırılmıssın. lafı guzaf

Dikkat et doğal seleksiyon senin üzerinde çalışmasın bu kafayla çok yaşayamazsın. Ölen kişinin Allah ailesine sabır versin. Allah rahmet eğlesin.

Yapacak bişey yok hepimiz geberip gidecez ne bu artistliğin sanki ölümsüzlüğü buldunuz

Geberip demeyin şuna!Ölecez de ya da vefat edecez de.Geberip ne demek ya!

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

quote:

quote:

Yapacak bişey yok hepimiz geberip gidecez ne bu artistliğin sanki ölümsüzlüğü buldunuz

Geberip demeyin şuna!Ölecez de ya da vefat edecez de.Geberip ne demek ya!

Ne boş duyarlarınız var he ölecez he vefat edicez he hakkı rahmetine kavuşcaz oldu mu

• Allah rahmet eylesin. Adam sadece videoda göründüğü kadarıyla 1-2 dk boyunca mavi Toros çevresinde boğazını tutarak kıvranıyor. Çevresinde 5 kişi var, biri de noluyor demiyor mu veya ambulans çağırmıyor mu? Hepsi bakıyor adama, bir gariplik var.
  • Allah rahmet eylesin.

Tazyikli su borudan ilk çıktığı anda 150bar basınca sahip bu da demek oluyor ki 1mm^2lik nokta kadar bir alana 15 kglık bir yük demek saniyeler içinde kafası kopmuş olabilirdi.

Çok dikkatli olmak gerek Allah geride kalan ailesine sabır versin.

• su deyip geçmeyin.
    bakın adam su ile neler kesiyor. İnsan etinden ne olacak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.