Şimdi Ara

(1 TL ile calışan) Tazyikli su can aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tomalardan sıkılan sularda insanları öldürüyor.. Demek ki cinayet aleti olabiliyor bu.
  • bağcılardaki benzinliklerde hep suriyeliler var onlara 5tl veriyorum hallediyorlar, kendim uğraşınca ya süre yetmiyor yada üstüm başım batıyor
  • Etrafındaki bakanlara ne demeli? Adam resmen can çekişerek öldü. Elini arkaya bağlayan, bakıp geri dönüp giden her çeşit ... var. Yerler kan içinde kalıyor. İnsanlığınızı ...!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

Etrafındaki bakanlara ne demeli? Adam resmen can çekişerek öldü. Elini arkaya bağlayan, bakıp geri dönüp giden her çeşit ... var. Yerler kan içinde kalıyor. İnsanlığınızı ...!

İzmir'in eğitimlisi çok eğitimli, cahili de çok cahildir hocam.

Ne olduğunu bile anlamamışlardır, beklerim.

Allah rahmet eylesin, talihsiz bir durum olmuş. Allah yakınlarına sabır versin.

Bundan sonra 2 kat daha dikkatli olacağım bu tazyikli suları kullanırken. Çok şükür başıma bir şey gelmedi bu zamana kadar, bundan sonra da kulağıma küpe olsun. Hepimizin...
  • Tabancasının yanında hortumuna da dikkat etmek lazım. İğne ucu kadar delikten fırlayacak su insanın gözünü kör eder. Tabancası elde iken hortumunu omzuna alanlar görüyorum. Çok yanlış.
  • yıkama makinalarında elektrik kaçağından ölen çok da bunu ilk defa duydum.
  • Basınç ya çok yüksek yada az olup şahdamarına çok yakın yerden denk geldi.Tahminimce makine çalışmayınca tabancanın ucunu kontrol etmek istedi.O da yakın mesafeden deldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkadığım yerde 2 makina var, bir tanesinin tutma yerindeki plastik kalkmış direkt metali kalmış, ordan tutmak gerekiyor diye hiç o makinada sıra beklemem. Hatta iyi bir plastik eldiven almayı bile düşünmüşlüğüm var elektrik kaçağına karşı. Haberde adı geçen rahmetlinin de toprağı bol olsun, büyük hata yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Tetik olmayan tabancaya denk geldim, parayı atıp yeşil tuşa basmamla tabanca havada yılan gibi dans etmeye başladı neyse ki kırmızı durdurma tuşu vardı. Birisine gelebilirdi ya da maddi kayıp olabilirdi. Sakat aletler bunlar çok dikkat etmek lazım.

Aynen bu çok önemli. Adamın kafasını uçurur.
  • inanılmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Basinc normalden yuksekdi sanirim eger ideal basincta olsaydi bogazi delecek gucte olacagini sanmam.

benim elimi bıçak gibi kesti. yakın mesafeden epey zarar verici basınca sahip.
  • bunlar cidden tehlikeli aletler şaka olsun diye yazın arkadaşın karnına tutmuştum oturdu ağladı demekki haklıymış

• araba paspasına yakından tutunca da parçalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twsbi580

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

quote:

oyle bır aletı yuzune cevırerek kontrol etmek nedır?

dogal seleksıyon ısını guzel yapıyor

Sen nasıl bir yavşaksın doğal seleksiyon öyle he hiç düşünmüyor musun bunun çocukları karısı var hiç mi Allahın kitabın yok he adi herif benim de doğal seleksiyonumda ben yanmışım benle birlikte senin gibi pisliklerle dünyadan gidesim var...

ee nabım oturup aglıyım mı. colugu cocugu olması benım ıcın bı onem arz etmıyor. aslında senınde etmıyor ama laf etmessen olmas oyoe alıstırılmıssın. lafı guzaf

Dikkat et doğal seleksiyon senin üzerinde çalışmasın bu kafayla çok yaşayamazsın. Ölen kişinin Allah ailesine sabır versin. Allah rahmet eğlesin.

Yapacak bişey yok hepimiz geberip gidecez ne bu artistliğin sanki ölümsüzlüğü buldunuz

Geberip demeyin şuna!Ölecez de ya da vefat edecez de.Geberip ne demek ya!

Ne boş duyarlarınız var he ölecez he vefat edicez he hakkı rahmetine kavuşcaz oldu mu

Kusura bakma senin gibi olamıyoruz ne yapacağız bize küçüklüğümüzde ölüye saygıyı öğrettiler sen saygı duymuyorsan sanada saygı duymazlar geberdi gitti derler haberin ola.

• Allah mağrifet etsin. gerçekten gözgöre göre rahmetli olmuş adam.
    Rabbim ölümünde hayırlısını versin.
  • Gördüğüm yıkamacıların alayı süper bilinçsiz ve 100 barın üzerinde 10 cm'den basınçlı su ile yıkama yapıyorlar. İlla birisinin ölmesi mi lazım bunun zararlı olduğunun görülmesi için. Kendisine rahmet dilerim.

• Daha dün akşam bu makinelerde birinde arabayı yıkarken yandan bi adam geldi elinde bezle şuna az bi su tutuver diyerek.

valla bir şey olmadı ama dikkat etmek lazım demek ki yeni aydınlandım.

• Bende bir keresinde dolanan hortumunu düzeltmek için uğraşırken birden sol orta parmagima tazyikli su geldi ve deriyi altında biraz et parçasıyla kaldırıp attı.O günden beri gitmedim bende,gitsem bile çok dikkatli kullanmaya çalışacam

• Bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum, iyiki buradaki benzincilerde herkese kullandırmıyorlar.

Bu makinelerle arabada yıkanmaz.

İşimiz gücümüz sahtekarlık,basıncı havayı basıyolar az su harcansın çabuk olsun diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.