Bildirim
1 run sayfası alana 1 bedava (2-9 Ekim Arası)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
nekadar hızlısınız böylehttp://www.surrenderat20.net/2013/10/two-for-one-rune-pages-102-109.html kaynak bu buarada. -
Ip ile alsak bile geçerlimi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SauRoys
evet -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
quote:
Orijinalden alıntı: SauRoys
evet
Teşekkür ettim
Bu iyi oldu işte. -
rune sayfası olmayan arkadaşlar bunu değerlendirsin derim. tr serverında sadece 3. kez olan bir olay mutlaka değerlendirin -
Beyler daha geçen hafta rp'yle 2 rün sayfası aldım. Ticket atarsam en azından şimdi almış gibi gösterip 2 rün sayfası daha verirler mi? -
Sizce kaç tane alsam rune
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Budur be. 6 tane alıyorum.
çektim direk instabuy ggwp -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufsk
Beyler daha geçen hafta rp'yle 2 rün sayfası aldım. Ticket atarsam en azından şimdi almış gibi gösterip 2 rün sayfası daha verirler mi?
Beyler biri cevap verebilir mi? Ona göre ticket atacağım. Bir de ticket cevaplanması ne kadar sürüyor? -
LANET OLSUN BANLIYIM 4 GÜN -
quote:
quote:
Beyler daha geçen hafta rp'yle 2 rün sayfası aldım. Ticket atarsam en azından şimdi almış gibi gösterip 2 rün sayfası daha verirler mi?
Beyler biri cevap verebilir mi? Ona göre ticket atacağım. Bir de ticket cevaplanması ne kadar sürüyor?
Rün sayfası verirler mi bilmem; ama ticketlerime 2-3 gün içinde cevap veriyorlar, yani etkinlik bitmeden cevap verirler büyük ihtimalle. -
Oha çektim 2 sayfa hemen -
4 rune sayfam vardi ayin 5 inde hesabim + maasim geliyor bi 6 rune sayfasi yapariz .d
bu her serverdamı geçerli? -
quote:
Orijinalden alıntı: saranghapanida
bu her serverdamı geçerli?
westtede ve na da geçiyor, baktım şimdi -
eyvallah kardeşim westte şuan alsam 2 rune mu gelcek 6.300 ip ye şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: saranghapanida
eyvallah kardeşim westte şuan alsam 2 rune mu gelcek 6.300 ip ye şimdi.
evet, bundle sekmesine tıklarsan ya 590 rp ye yada 6300 ip ye 2 sayfa rune page gelecek
Benzer içerikler
- lol ekran çok yakın
- wild rift meta şampiyonları
- elektrik kesintisi maç
- qq ne demek
- troll isimler
- ping düşürme
- lol sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X