Şimdi Ara

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
3
Favori
16.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

Sinema Tv konu tam olarak belli değil
    2014 Paketlerin de +10 tl olrak gözüküyor
    ayrıca Smart Premium HD/3D nin ayrılacağını ilk defa duydum kaynak nedir acaba hocam
    Eurosport kanalları gidiyor galiba

sinema tv paketini içieriği değişecek.dsmart kanalları olacak sanırım içeriğinde.
  • Yeşilçam'ı niye kaldırıyor bunlar kardeşim ya.

Tekrar yayın olsa da sürekli sonuçta eski türk filmlerini seyrediyorduk.
  • d-smart modül almayı düşünüyorum bende, 12 aylık maxi paket. d-smart'ın internet sitesinde maxi paket altında yer alan tüm kanalları izleyebiliyormuyuz acaba. yoksa ekstra paketlermi almam lazım.

birde, 12 aylık kampanya bittikten sonra aylık ücreti ne kadar olur, kullanan bilen varmı?
  • yuh eurosportsuz platform mu olurmuş üstelik sansürlü ikinci sınıf film kanallarına yer açmak için, eurosportlar giderse ertes gün d smartı iptal ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Compass

d-smart modül almayı düşünüyorum bende, 12 aylık maxi paket. d-smart'ın internet sitesinde maxi paket altında yer alan tüm kanalları izleyebiliyormuyuz acaba. yoksa ekstra paketlermi almam lazım.

birde, 12 aylık kampanya bittikten sonra aylık ücreti ne kadar olur, kullanan bilen varmı?

Bence yeni bir yıl gelsin, bir netleşsin kanallar ondan sonra alın alacaksanız.

quote:

Orijinalden alıntı: sarumanjotun

yuh eurosportsuz platform mu olurmuş üstelik sansürlü ikinci sınıf film kanallarına yer açmak için, eurosportlar giderse ertes gün d smartı iptal ederim...

Sonuna kadar katılıyorum. Bunlar da kaldırım söküp kaldırım yapan belediyeler gibi... Her sene isim değişikliği yapıp yeniymiş gibi aynı şeyi sunuyorlar. Sabırsızlıkla yılbaşını bekliyorum. Aynı gününde ben de iptal edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 14 Aralık 2013; 1:41:07 >
  • Durum vaziyet iyi değil gibi allahtan taahhüt şubatta bitiyor 1aylık denemede kararımı vericem izlenimlerim iyi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de çok merak ediyorum yeni gelen kanallara ekstra bir ücret istemezlerse yine iyiy ki isteyecekler gibi duruyor ben de maxi paket üyesiyim
    sinema tv paketi
    *MovieSmart Action SD/HD
    *MovieSmart Family SD/HD
    *MovieSmart Platin SD/HD
    *MovieSmart Platin 2 HD

diye gördüm bir yerde inşallah böyle bir şey olmaz

maxi paket üyesiyim.Yeni gelen kanallardan 4 tanesini izleyemezsek ve üstüne eurosprtların gittiğini ayrıca ntvsprsmarta da 10 tl para istendiğini düşünürsek ben böyle yeniliğin diye başlayan bir çok cümle kurabilirim.Adamlar geliyorlar diye reklam yapıyor ancak resmen gidiyorlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temesa -- 14 Aralık 2013; 22:18:25 >
  • SİNEMA TV GRUBU PLATFORMDAN KALKACAK

http://www.sinematv.com.tr/SinemaTVSizD-Smart.aspx
  • 2008 beleş üyeler hangi kanalları seyredecek değişiklik var mı malum bize ömür boyu bedava
  • Sinema tv lerin kalitesinden memnundum kisisel olarak, eurosportlarda spor dediginizde olmazsa olmaz kanallardan. Sanirim dsmart ve digiturkte birbirinde olmayan kanallari alarak sadece kendi platformlarinda izletmek istiyorlar. Bu durumda olan bize oluyor. İki platforma bolunuyoruz. Espn, Mtv, eurosport, lig maclari, beko basketbol ligi icin digiturke, nba, eurolig, uefa kupasi, sampiyonlar ligi icin dsmarta mecburuz. Baslarim boyle ise

• quote:

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar

Ulusal/Haber Genel kategorisinde ki kanallarda eskiden uydudaki tüm yerli kanalları da izliyorduk. Şimdi ise bunu 50 adetle sınırlandırmışlar. Bunun dışındaki kanallar uçtu galiba.

Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinuk -- 15 Aralık 2013; 4:54:16 >
  •  1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar

Dsmart NBC UNİVERSAL ile de anlaşmış..
  • sony mgm ....iyi iyi ama bakalim kimler izlyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

sony mgm ....iyi iyi ama bakalim kimler izlyecek

D smart facebook sayfasından kimlerin izleyeceğini açıkladı:

Geliyorlar!

D-Smart'tan Yepyeni Film Kanalları geliyor!

Dünya devi Sony, MGM, NBC Universal, Walt Disney anlaşmaları ile birbirinden zengin film ve diziler 1 Ocak 2014'ten itibaren D-Smart'ta

20'den fazla film ve dizi kanalıyla 1000'lerce film ve dizi D-Smart 'ta.

Akşamları her 15 dakikada 1 film D-Smart'ta.

Üstelik, D-Smart Sine Dizi, Maxi, Mega ve Sinema ek paketi aboneleri hiçbir ek ücret ödemeksizin bu yepyeni film kanallarını izleme şansını yakalıyor!

D-Smart üyeleri, tüm zamanların en iyi içerikleriyle buluşuyor. Yeni kanallar, yeni filmler, yeni diziler...

D-Smart, 2014'te de daha fazlası!
  • temesa kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle 3 4 kanal sinema ek paketine geçiyor
    İşte bu kötü

• tolga_fb39 T kullanıcısına yanıt
    Universal la anlaşilmasi çok iyi olmuş
    Hem ileriki aylarda universal Channel e! Syfy kanallarını da görebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Chinuk

quote:

Ulusal/Haber Genel kategorisinde ki kanallarda eskiden uydudaki tüm yerli kanalları da izliyorduk. Şimdi ise bunu 50 adetle sınırlandırmışlar. Bunun dışındaki kanallar uçtu galiba.

Bu konuda bir bilginiz var mı acaba?...

• DarknessTiger kullanıcısına yanıt
    Yalnız Dsmartın yaptığı açıklamadan anladığım kadarıyla sinema ek paketi gibi bir şey olmayacak.Yeni gelen tüm kanallar sinedizi ve üst paketlere açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temesa

Üstelik, D-Smart Sine Dizi, Maxi, Mega ve Sinema ek paketi aboneleri hiçbir ek ücret ödemeksizin bu yepyeni film kanallarını izleme şansını yakalıyor!

Tamamen saçmalık!

SineDizi 20TL

Maxi Paket 35 TL

Mega Paket 45 TL

Madem aynı kanalları izleyecekler Maxi ve özellikle Mega Paket kullanıcıları keriz mi? Neden daha fazla ödüyorlar? Resmen kazık bu! Özellikle önceden abone olmuşlara.

Ayrıca Semerkand TV HD ne ya ahahahaha. Ad.Nan Ok.Tar'ın (oha adamın ismi sansürlü, yazınca *** çıkıyor) kanalını da HD yayınlasınlar. Eurosport yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 15 Aralık 2013; 19:08:38 >
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle saçmalık.Özellikle sinema ek paketi Olanlar en zararlı çıkanlar ki onlar da mega paket oluyr sanırım.Bari ntvspor smart ücretsiz olsa.Eurosprtlar gitti en azından telafi amaçlı yapsalar iyi olur.Gerçi telafi de etmez o ayrı konuda...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.