Şimdi Ara

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
3
Favori
16.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

Sony, MGM ve Disney ile anlaştık, dördüncü ile anlaşmaya çok az kaldı.

4. Şirket kim olacak acaba universal olursa dehşet olur

arkadaşım...sansürlü yayından nefret ediyorum...

Gece 12 den sonra sansür uygulanmıyor
    Eğer bunu temelli uygularsa tadından yenmez ama bunun bir diğer sebebi RTÜK o el atıyor ama d smart derse bunlar benim kendi kanallarım karisamazsin parası neyse veririm sansür uygulatmam derse ki zor işte o zaman bir iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

Dsmartın sımdıkı kanallarından izlenecek fılm bulmak zor ımdb puanı 4 - 5 ilk filmler çıkıyor

Aynen katılıyorum! Yeni gelecek kanallardan da pek umutlu değilim. İlla yakın dönem adı sanı bilinmedik, çok düşük puanlı filmler yayınlayacaklarına kaliteli ama eski filmler yayınlasınlar. Anlaşılan daha fazla dandik film yayınlamaya devam edecekler! D Smart Blu'nun Smart TV'lerde olmaması da ayrı bir saçmalık. iyi güzel hoş, istediğimizi istediğimiz zaman izleyelim de... Telefondan film mi izlenir be? Digiturk'un giriş paketindeki MGM bile bundaki toplam sinema kanallarından iyi.

Bir de MGM ile anlaştılarsa o Digiturk'teki MGM de gelseydi keşke. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 9 Aralık 2013; 21:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

Dsmartın sımdıkı kanallarından izlenecek fılm bulmak zor ımdb puanı 4 - 5 ilk filmler çıkıyor

Aynen katılıyorum! Yeni gelecek kanallardan da pek umutlu değilim. İlla yakın dönem adı sanı bilinmedik, çok düşük puanlı filmler yayınlayacaklarına kaliteli ama eski filmler yayınlasınlar. Anlaşılan daha fazla dandik film yayınlamaya devam edecekler! D Smart Blu'nun Smart TV'lerde olmaması da ayrı bir saçmalık. iyi güzel hoş, istediğimizi istediğimiz zaman izleyelim de... Telefondan film mi izlenir be? Digiturk'un giriş paketindeki MGM bile bundaki toplam sinema kanallarından iyi.

Bir de MGM ile anlaştılarsa o Digiturk'teki MGM de gelseydi keşke. :(

Sony, MGM ve Disney 1. Yayın haklarına sahip
    Yani 2014 yılında 2012 sonu 2013 yılı gösterim filmleri yayınlanacak haliyle eski halinden kat kat daha kaliteli olacak
    Ayrıca movieamart classic içeriği mgm ağırlıkli olacak buda ekstra bir artı

• Hangi diziler gelecek çok merak ettim.
  • Yeni kanallar güzel ancak içerik çok önemli. Eskileri pişirip pişirip önümüze koymazlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger
    Sony, MGM ve Disney 1. Yayın haklarına sahip
    Yani 2014 yılında 2012 sonu 2013 yılı gösterim filmleri yayınlanacak haliyle eski halinden kat kat daha kaliteli olacak
    Ayrıca movieamart classic içeriği mgm ağırlıkli olacak buda ekstra bir artı

Tabi bu da bir adım ama yine de yetersiz bence. Twentieth Century Fox, Paramount Pictures'la filan da anlaşmaları olmalı. Hem MovieSmart Classic, klasik filmler yayınlamıyor ki? Sadece adı klasik. Saçma sapan bir yayın anlayışı var. Kanalların tarzları oturmamış hiç. Adı klasik mesela kendi değil, festival kanalı var orada da oynayanlar festival filmi değil. Keşke en azından içerikle ismi bütünleştirebilselerdi. Biraz SinemaTV'ler adlarına uygun yayın yapıyorlar. Ama filmleri de takip edemiyoruz. Çünkü yayın akışı bile doğru düzgün belli değil. Aralık'ın ortasına gelmişiz hala kasım dergisi duruyor filan. Eksiği çok. Bunları halletmeden yeni kanal gelse ne olur ki?

İki hafta önce abone oldum iptal bedeli olarak 380 TL istiyorlar. Yuh. Sanırım iptal etmeyeyim diye rakamı yüksek söylediler. Sonuçta ne kadar indirimden faydalandım ki o kadar kabarık fatura yazıyorlar?
  • Kötünün iyisi diyip devam ediyorum şubatta teklif vermeleri lazım ama digitürkte bi 50tl lik paket yaptım aklımı karıştırıyo

• 2008 cihazı var,sd kutu.
    hemen hemen 1 seneden fazladan beri full paket var,maçlar için almıştık(-ve iyiki de almışız )

aylık 20 TL ödüyoruz,sinematv'ler,smartspor'lar,hepsi açık.
    1 ocak'dan sonra da bu yeni kanalları izleyebilecek miyiz acaba?yoksa bize de mi ek ücret diyecekler?
    dememeleri lazım ama.
  •  1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 12 Aralık 2013; 15:53:44 >
  • Merakla bekliyorum yeni yılın kanallarını.
  • d-smartın kutusunda asla artık izlemiyeceğim. taahhütlerinden fazlasını alıyorlar.
  • Kenan_V K kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olmasi çok saçma çünkü yeni fiyatlar yeni üyeler için
    Yani zaten siz taahhüt veriyorsunuz asla ödeme değişimi olmaz olursa sa ko başıma geldi 3 5 lira birsey oynar

• Eee, şimdi 9 tane sinema kanalı var. Kanalların HD versiyonlarını ve 2 numaralı versiyonlarını saymazsak (çünkü ikişer saat arayla aynı yayını yapıyorlar sonuçta)... Kaç gündür bir sürü film gelecek yeni kanallar gelecek dediler... Ama Ocakta sadece 8 tane sinema kanalı olacak! Bu mu yenilik?

Şimdi:

MovieSmart Classic
    MovieSmart Fest
    MovieSmart Plus
    MovieSmart Gold
    SinemaTV Aile
    SinemaTV
    SinemaTV 1001
    MovieSmart Türk
    MovieSmart Yeşilçam

Yeni yılda:
    MovieSmart Classic
    MovieSmart Fest
    MovieSmart Gold
    MovieSmart Türk
    MovieSmart Platin
    MovieSmart Premium
    MovieSmart Family
    MovieSmart Action
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Sinema Tv lerin çıkartılacağını nerden çıkardı ?
    bunlar sadece d-smart tın kendi özel kanalların sinema tv ler d-smart ta ait değil
  • Platforma yeni eklenen kanallar

* Movie Smart Premium (SD/HD) Eski: Movie Plus (SD/HD)
    * Movie Smart Premium 2 HD) Eski: Movie Gold 2 HD
    * Movie Smart Platin (SD/HD)
    * Movie Smart Platin 2 (SD/HD)
    * Movie Smart Fest HD
    * Movie Smart Action (SD/HD)
    * Movie Smart Family (SD/HD)
    * Dizi Smart Platin HD
    * Discovery Science HD

Platformdan ayrılan kanallar

* Sinema TV (SD/HD)
    * Sinema TV 2(SD/HD)
    * Sinema TV Aile (SD/HD)
    * Sinema TV 1001 (SD/HD)
    * Movie Yeşilçam
    * Smart Premium HD/3D
    * Eurosport SD/HD
    * Eurosport 2
    * Movie Plus (SD/HD)
    * Movie Gold 2 HD
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Sinema Tv konu tam olarak belli değil
    2014 Paketlerin de +10 tl olrak gözüküyor
    ayrıca Smart Premium HD/3D nin ayrılacağını ilk defa duydum kaynak nedir acaba hocam
    Eurosport kanalları gidiyor galiba
  • eurosport neden gidiyor yahu ? bakalim maxi paket var hangilerini seyredemeyecegim ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ben de çok merak ediyorum yeni gelen kanallara ekstra bir ücret istemezlerse yine iyiy ki isteyecekler gibi duruyor ben de maxi paket üyesiyim
    sinema tv paketi
    *MovieSmart Action SD/HD
    *MovieSmart Family SD/HD
    *MovieSmart Platin SD/HD
    *MovieSmart Platin 2 HD

diye gördüm bir yerde inşallah böyle bir şey olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.