Şimdi Ara

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
16.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: temesa

Kesinlikle saçmalık.Özellikle sinema ek paketi Olanlar en zararlı çıkanlar ki onlar da mega paket oluyr sanırım.Bari ntvspor smart ücretsiz olsa.Eurosprtlar gitti en azından telafi amaçlı yapsalar iyi olur.Gerçi telafi de etmez o ayrı konuda...

Aynen bari telafi için espm tarzı spor kanalları gelse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • universal ilede anlaşılmış.
    dsmart facebook sayfasına göre sinedizi ve üzeri yeni kanalları izleyebilecek.(bence izletmezler ama hayırlısı)
     1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

quote:

Orijinalden alıntı: temesa

Üstelik, D-Smart Sine Dizi, Maxi, Mega ve Sinema ek paketi aboneleri hiçbir ek ücret ödemeksizin bu yepyeni film kanallarını izleme şansını yakalıyor!

Tamamen saçmalık!

SineDizi 20TL

Maxi Paket 35 TL

Mega Paket 45 TL

Madem aynı kanalları izleyecekler Maxi ve özellikle Mega Paket kullanıcıları keriz mi? Neden daha fazla ödüyorlar? Resmen kazık bu! Özellikle önceden abone olmuşlara.

Ayrıca Semerkand TV HD ne ya ahahahaha. Ad.Nan Ok.Tar'ın (oha adamın ismi sansürlü, yazınca *** çıkıyor) kanalını da HD yayınlasınlar. Eurosport yerine.

Aynen bi nba ve Şampiyonlar Ligi için 15 lira çok pahalı
    Çok saçma satış stratejisi var

• birde zam yapmışlar giden kanallara rağmen...

F1 olduğu için dönmek istiyordum,hem F1 rezalete dönüştü hemde dsmart iyice dibe göçtü
  • Maxi Paket neyse tamam. Pahalı da olsa içerik olarak bir fark var 8ama katılıyorum kesinlikle değmez). Ama yeni politikalarına göre Maxi paket de Mega Paket kullanıcısı da tamamen aynı kanalları izleyebilecekler. Mega Paket'e taahhüt veren aynı kanalları 24 ay 10 TL daha pahalı mı izleyecek?

Hem telafi etmek için NTV'nin kanalını vermeleri de saçmalık. Ben izleyecek olsam zaten ona abone olurdum. İzlemeyeceğim bir kanalı bana hediye etse ne işe yarar ki? Tek izlediğim spor kanlı Eurosport'tu zaten. Atletizm ve tenis müsabakalarını özellikle...
  • Arkadaşlar bende sinema tv ve moviesmart kanalları dahil bütün kanallar açık.Bu hangi paket oluyor?Paketi babam aldığından ismini bilmiyor bende sormadım bu zamana kadar.Birde biz 2008'den beri Dsmart kullanıyoruz.1-1.5 senedir de Sinema tv ve d-smart net abonesiyiz.Yani daha önceden sinema tv kanalları açılmıyordu.Yeni gelen kanallara ek ücret ödermiyiz.Sony,MGM ve Universal'ı görünce heyecanlandım.Acaba bu kanallarda ek ücret ödemeden aynı tarifeden izlenir mi?Sinema TV'den pek memnun değildim zaten.Sitelerinde açıklama yapmışlar ama pek anlamadım.Teşekkürler.

Edit:Bu arada eklemeyi unuttum yabancı kanalların çoğu açık değil.Spor ve sinema kanallarının tümü açık.Pakete aylık internet hariç 26 TL civarı ücret ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 16 Aralık 2013; 0:46:48 >
  • Sinedizi kampanyalı paketi ile abone oldum ve aylık 20 TL. Paket sistemi şöyle olacakmış,

Giriş
    Sinema (Sinedizi) bütün sinema ve dizi kanalları açık olacak.

Spor (maxi paket) sinedizi kanallarına ek olarak smart spor, fox spor vs. kanalları

mega paket erotik kanallar vs.
  • Üstad, bilgilendirme için çok çok teşekkür ediyorum. Kanal listesinin ikinci nüshası olduğunu da öğrenmiş olduk sayenizde.
  • Tamam, güzel de, filmleri sansürlü yayınladıktan sonra ne anlamı kalıyor o kadar para vermenin. Şimdi Mega alsam 70 TL'mi ödeyeceğim her ay?
  • @Chinuk

Rica ederim

Şu digiturk'ü öven arkadaşlar çalışanları galiba. Önceden de yazmıştım 2002'den beri digitürk aboneseyim. Eskiden kaliteliydi ama son senelerde kalite yerlerde. Açın digitürk forumlarına bakın, ligtv dışında herhangi bir yatırım söz konusu değil. Filmler aynı şekilde kalitesizi, salon kanalları var zaten oda izle öde sistemi. Çoğu site daha geniş arşivi kiralama yöntemiyle sunuyor zaten. Dsmart'ın artısı fiyatı şuanda 20 TL'ye sinedizi paketi aldım, digitürkde bu kadar kanalı bu fiyata almanız imkansız. Ya ilk 1 ay ya da 3 ay sonrası belli zaten. İşin özeti iki platformda çok kötü film açısından.
  • Bugün gazetede tam sayfa ilanları var. Mevcut Sinedizi, Maxi ve Mega paketlerde ücretsiz açık olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Şu digiturk'ü öven arkadaşlar çalışanları galiba. Önceden de yazmıştım 2002'den beri digitürk aboneseyim. Eskiden kaliteliydi ama son senelerde kalite yerlerde. Açın digitürk forumlarına bakın, ligtv dışında herhangi bir yatırım söz konusu değil. Filmler aynı şekilde kalitesizi, salon kanalları var zaten oda izle öde sistemi. Çoğu site daha geniş arşivi kiralama yöntemiyle sunuyor zaten. Dsmart'ın artısı fiyatı şuanda 20 TL'ye sinedizi paketi aldım, digitürkde bu kadar kanalı bu fiyata almanız imkansız. Ya ilk 1 ay ya da 3 ay sonrası belli zaten. İşin özeti iki platformda çok kötü film açısından.

Ben Digiturk'e geçeceğim. Ama sinema konusunda D-Smart'ın daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Tuhaf. İyi filmler nadiren çıkıyor D-Smart'ta. İyi film anlayışı kişiden kişiye değişir ama D-Smart'ta 10 tane 7 puanlık film yayınlanıyorsa bir ayda, gerisi ikinci sınıf adı sanı duyulmadık 4-5 puanlık. Hatta 2-3 puanlık filmler de çok. Ne kadar kanal olduğu mu önemli yoksa o kanalların içeriği mi şimdi?

Ben de kanalları çok diyerek D-Smart'a abone oldum ama izlenmedikten sonra hiçbir işe yaramıyor ki? Zaten çoğu insanın gözü bu şekilde boyanıyor. Kısacası ben televizyonu açtığımda yeni başlayacak ve iyi bir film bulmak isterim arkadaş. yani onca kanalın içinde hiçbiri de bana hitap etmiyorsa ortada sorun vardır. Çeşitlilik azdır. Hem filmleri kanallara kafalarına göre dağıtmışlar. Yani ''Aa bu tam Movie Smart Fest filmi,'' diyemiyorsun. Mesela MGM bunların kanalı olsa orada Korkunç Bir Film 5 filan yayınlar bunlar. Bence sinema konusunda tamamen cahil insanlar bunlar. MovieSmart Classic'in yayın akışı en azından Sinema TV 1001 gibi olmalıdır.

Birkaç saat sonra Movie Smart Classic'te şu film başlayacak, Allah aşkına bu mudur klasik film ya?

http://www.imdb.com/title/tt1031275/?ref_=nm_flmg_dr_3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 16 Aralık 2013; 13:44:01 >
  • eurosport yoksa ne anladık bu işten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Ben Digiturk'e geçeceğim. Ama sinema konusunda D-Smart'ın daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Tuhaf. İyi filmler nadiren çıkıyor D-Smart'ta. İyi film anlayışı kişiden kişiye değişir ama D-Smart'ta 10 tane 7 puanlık film yayınlanıyorsa bir ayda, gerisi ikinci sınıf adı sanı duyulmadık 4-5 puanlık. Hatta 2-3 puanlık filmler de çok. Ne kadar kanal olduğu mu önemli yoksa o kanalların içeriği mi şimdi?

Ben de kanalları çok diyerek D-Smart'a abone oldum ama izlenmedikten sonra hiçbir işe yaramıyor ki? Zaten çoğu insanın gözü bu şekilde boyanıyor. Kısacası ben televizyonu açtığımda yeni başlayacak ve iyi bir film bulmak isterim arkadaş. yani onca kanalın içinde hiçbiri de bana hitap etmiyorsa ortada sorun vardır. Çeşitlilik azdır. Hem filmleri kanallara kafalarına göre dağıtmışlar. Yani ''Aa bu tam Movie Smart Fest filmi,'' diyemiyorsun. Mesela MGM bunların kanalı olsa orada Korkunç Bir Film 5 filan yayınlar bunlar. Bence sinema konusunda tamamen cahil insanlar bunlar. MovieSmart Classic'in yayın akışı en azından Sinema TV 1001 gibi olmalıdır.

Birkaç saat sonra Movie Smart Classic'te şu film başlayacak, Allah aşkına bu mudur klasik film ya?

http://www.imdb.com/title/tt1031275/?ref_=nm_flmg_dr_3

Kesinlikle Dsmart daha iyi demiyorum. Ikiside kotu platform diyorum. Digiturk'un eski hali superdi, filmler harikaydi. Paketler belliydi. Aile, sinema, spor ve mega paket seklinde. Simdi muzik kanallarini bile ayri pakette satiyorlar. Ve filmler eskisi gibi kaliteli degil. Digiturkde de ayni filmler donup duruyor. Demek istedigim digiturk'u super bir platplatformmus gibi tanitmak yanlis. Ligtv disinda bir artisi yok bence.

• Eski halini bilmiyorum tabi ama hep hayal kurardım yıllar önce Digiturk'ümüz olsa diye. Maddi imkanlar yoktu işte. Tabii süper değil hatta eskiye göre daha kalitesiz filmler (illa ki yeni vizyon filmleri izleyeyim diye saplantım yok) de yayınlıyor olabilirler ama bu kalitesizleriyse onlar bile D-Smart'tan çok çok iyi. Şimdi önümde Digiturk dergisi açık (D-Smart'ın yok bile. Kendime program çıkartmayı seviyorum o yüzden dergi bile başlı başına önemli benim için) ve izleyebileceğim en az iki üç film var. D- Smart'ta tam tersi. İyi bir film varsa o gün içinde onda da 5-6 saat beklemek zorunda kalıyorum.

Evet müzik, hatta haber kanallarını bile (ki yabancı kanallar zaten) ayrı ücret isteyerek satmaları tamamen saçmalık. O konuda hem fikirim. İnsan izlemese bile hep daha fazla olsun istiyor kanalı işte. Futbolla alakam da olmadığı için sadece dizi ve sinema kanalları yeter bana. O açıdan çok da pahalı sayılmaz. Fazla eğlence paketi de alınmazsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 16 Aralık 2013; 14:08:25 >
  • quote:

Eski halini bilmiyorum tabi ama hep hayal kurardım yıllar önce Digiturk'ümüz olsa diye. Maddi imkanlar yoktu işte. Tabii süper değil hatta eskiye göre daha kalitesiz filmler (illa ki yeni vizyon filmleri izleyeyim diye saplantım yok) de yayınlıyor olabilirler ama bu kalitesizleriyse onlar bile D-Smart'tan çok çok iyi. Şimdi önümde Digiturk dergisi açık (D-Smart'ın yok bile. Kendime program çıkartmayı seviyorum o yüzden dergi bile başlı başına önemli benim için) ve izleyebileceğim en az iki üç film var. D- Smart'ta tam tersi. İyi bir film varsa o gün içinde onda da 5-6 saat beklemek zorunda kalıyorum.

Evet müzik, hatta haber kanallarını bile (ki yabancı kanallar zaten) ayrı ücret isteyerek satmaları tamamen saçmalık. O konuda hem fikirim. İnsan izlemese bile hep daha fazla olsun istiyor kanalı işte. Futbolla alakam da olmadığı için sadece dizi ve sinema kanalları yeter bana. O açıdan çok da pahalı sayılmaz. Fazla eğlence paketi de alınmazsa tabi.

Bende Dsmartta yeniyim, digiturk'u iptal ettiriyorum bu ay itibari ile. Benim sorunum herkes ayni fiyata izlemiyor. Biri 19 tl ye benden cok kanal izliyor :) Film konusunda tercih meselesi begeniyorsaniz diyecek birsey yok, zevk meselesi tamamen film isi, herkesin zevki farkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 16 Aralık 2013; 14:14:28 >
  • ben d-smart'tan da digitürk'ten de çok memnunum her iki platform'da da özellikle digitürk'te takip ettiğim diziler var
  • Sinema Tv'ler kapanıyor diye sevinmiyorum. Üzüldüğümü de söyleyemem aslında, çünkü özellikle son altı aydır dizilere fazla sarmışlardı, birde olmadık dandik Çin filmleri koymaya başlamışlardı.

Ancak Dsmart'ın anlaştığını açıkladığı firmalar olan Sony, MGM, NBC Universal, Walt Disney'in yılda kaç tane film yaptığı önemli. İçerik olarak ilk gösterim hakkı elde ettiği sadece 2 şirket ki -Sony ve MGM- yılda ancak 3-4 filmin yapımcılığını üstleniyor. Benim geriye tek umudum kalıyor o da NBC Universal.
    Zaten Warner Bros.,Paramount Pictures ve Walt Disney filmlerinin ilk gösterimleri Saran Medya'ya ait. Vizyon filmi gösterimi konusunda sanırım en karlısı Digitürk gibi. Çünkü ilk başlarda uzun yılları içeren bağlantılar yaptıkları için ellerindeki koz daha büyük.

Benim asıl sorunum Sinema tv'nin beraberinde Eurosport'u da götürmesi. Bu en kötüsü oldu! Asıl dert bence burada. Spor kanallarında bu şekilde geniş çaplı bir kanal koyabilirse iyi.

Bu arada BBC HD de en güzel kanallardan. Ancak onu da kaybedeceğiz yakında sanırım bu sorun devam ederse.

Kısacası 20'den fazla kanal olması önemli değil , içerik kalitesinin olması önemli, güçlü ve güzel yayın çizgisini korumak önemli.
  • Arkadaşlar benim kafam karıştı, şimdi bu yeni kanallar gelince UCL maçları şifreli mi olacak? NTVSmartSpor da mı aynı? Mega paket kullanıcısıyım bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Arshad

Arkadaşlar benim kafam karıştı, şimdi bu yeni kanallar gelince UCL maçları şifreli mi olacak? NTVSmartSpor da mı aynı? Mega paket kullanıcısıyım bu arada

Hayır aksine maxi paket ve üstü izleyecek diye söyleniyor
    Şurda 10 15 gün kaldı bakıp görecez

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.