Şimdi Ara

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
3
Favori
16.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ben full paket kullanıyorum bu kanallar otomatik geliyor değilmi beyler

Benimde full ama ntvspor hd 31 aralık 2013e kadar hediye herkese ondan sonra aylık 10tl isticekler paketin adı full o kadar sinema kanalını ek bi ücret talep etmeden açacağını düşünmüyorum çünkü bu dsmart ve burası türkiye(dijitürk,ttnet,telekom,türkcell,avea)hepsinin işi hizmet değil daha fazla para kazanmak
    Tabi bu görüşüm sinematvler gitmez ise belki sinematvler çıkar bu yenileri onların yerine koyar ozaman ücret istemeyebilir

Asıl o durumda isterler sonuçta sinema tv ler gidiyor o da aylik 6 lira galiba tutuyor
    Ki ben sinema TV lerin gidecegini düşünmüyorum
    Ve biz şimdiki üyeler aynı fiyat ta yararlanıriz yeni gelen üyeler ile 3 5 lira oynar sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Ben full paket kullanıyorum bu kanallar otomatik geliyor değilmi beyler

Benimde full ama ntvspor hd 31 aralık 2013e kadar hediye herkese ondan sonra aylık 10tl isticekler paketin adı full o kadar sinema kanalını ek bi ücret talep etmeden açacağını düşünmüyorum çünkü bu dsmart ve burası türkiye(dijitürk,ttnet,telekom,türkcell,avea)hepsinin işi hizmet değil daha fazla para kazanmak
    Tabi bu görüşüm sinematvler gitmez ise belki sinematvler çıkar bu yenileri onların yerine koyar ozaman ücret istemeyebilir

Asıl o durumda isterler sonuçta sinema tv ler gidiyor o da aylik 6 lira galiba tutuyor
    Ki ben sinema TV lerin gidecegini düşünmüyorum
    Ve biz şimdiki üyeler aynı fiyat ta yararlanıriz yeni gelen üyeler ile 3 5 lira oynar sanırım

İnşallah ek ücret olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Smart Spor'da reklamlarda gördüm, video resim ile desteklerim konuyu
    Her 15 dk sa bir yeni film başlayacakmiş

Tanıtıma göre yeni kanallar şöyle;
    Dizi Kanalları
    DiziSmart Platin HD
    DiziSmart Premium
    DiziSmart Premium HD
    MaxSmart Premium
    MaxSmart Premium HD

Film Kanalları
    MovieSmart Action
    MovieSmart Action HD
    MovieSmart Classic
    MovieSmart Fest
    MovieSmart Fest HD
    MovieSmart Gold
    MovieSmart Gold HD
    MovieSmart Platin
    MovieSmart Platin HD
    MovieSmart Platin 2 HD
    MovieSmart Premium
    MovieSmart Premium HD
    MovieSmart Premium 2 HD
    MovieSmart Türk

dsmartin bombasi buymuymus

• Obaaa güzelmiş valla. Her ne kadar filmleri download edip izlesemde, TV de denk gelip tekrar izlemeyide seviyorum. Yeni kanal iyidir, yenilik iyidir
  • Yeni dizi ve film kanallarının gelmesi güzel, birde belgesel ve spor kanalları gelse süper olurdu.
  • Evet

• Dijital platformlarda 7/24 yayın yapan eski yapım ağırlıklı tek kanal Moviesmart Yeşilçam. Kapatılır mı bilmiyorum ama kanalın yayın akışında hiç bir yenilenme yok. Sürekli aynı filmler oynuyor. Dün oynayan bugün tekrar oynuyor. Şifreli bir kanalın bant yayını yaparcasına bu kadar önemsiz ve unutulmuş olması şaşırtıcı açıkçası. 90'lı yılların kaliteli filmleri o kanalı tabiri caizse bomba gibi yapar ama ilgilenen yok.
  • Ek paket değil sanırım sinedizi ve üstü paketler izleyebilicek ama paketlere zam gelicek orası ayrı konu
    Sinedizi paketi kampanyası 40 TL yerine 20 TL BLU'da dahil fiyatamı eklemişler ücretsizmi onu anlayamadım

https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/sinema-ve-dizi-kampanyasi
  • sinematv kanalları bu pakete dahil olacakmı aşk ve aksiyonu istiyoruzzz
  • ya başka yerlerde sinema tv kanalları gidecek diyenler var. iyi de ben 24 ay taahhütle bu kanalları aldım, kendi kafalarına göre kanalları çıkardık demezler inşallah.
  • güzel kanallar var gelmeleri iyi olur fakat dsmart artı ücret karşılığında bunları vermezse daha iyi olur
  • Gereksiz kanallarıda silsinler bununla beraber bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledadoga

ya başka yerlerde sinema tv kanalları gidecek diyenler var. iyi de ben 24 ay taahhütle bu kanalları aldım, kendi kafalarına göre kanalları çıkardık demezler inşallah.

24 aylık taahütnamede dsmart içerik değiştirme hakkını saklı tutar diye bi madde muhakkak vardır
    Ama bende biyerde rastlamadım sinema tv lerin gideceğine dair

• Dsmartın sımdıkı kanallarından izlenecek fılm bulmak zor ımdb puanı 4 - 5 ilk filmler çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut kanalların adını değiştirip değiştirip çakıyorlar. Hadi bakalım.
  • arkadaşlar...ülkemizdeki televizyon kanalları sansürlü yayın yapıyor...
  • D-Smart İçerik Grup Başkanı Başar Başarır en büyük rakibine en büyük teklifi vererek yaptıkları işe ne kadar çok inandıklarını gösterdiklerini vurguladı.

1 milyon 600 bin eve giren D-Smart 350 bin eve ise D-Smart markası ile internet sağlıyor. Yüzlerce şifresiz kanal, kendine ait kanalları ve 41 HD kanalıyla abonelerine hizmet veren D-Smart yeni bir atılım içinde. Tamamen D-Smart’a ait 5 TV kanalı daha devreye giriyor, böylece D-Smart’a özel sinema kanal sayısı 10’a çıkıyor. Bu yeni kanalların açılmasının arkasında ise Sony, MGM ve Disney gibi dünya devleriyle yapılan anlaşmalar var. Ayrıca dizi sektöründe de iddialı. Fox ve BBC yapımı diziler de D-Smart’ta buluşuyor. Hedef ise belli: 5 yıl içinde pazar lideri olmak.
    D-Smart İçerik Grup Başkanı Başar Başarır heyecanlı. Bir yılda 3500 filmi abonelerine sunacakları yeni yıl, heyecanını daha da arttırıyor. Televizyon cenneti Türkiye ’de paralı televizyon (pay TV) hizmeti sunmanın insanları şaşırttığını belirten Başarır şöyle anlatıyor: “Çok sayıda kanal seyrediliyor ve herkes Batı standartlarının çok üstünde değişik kanallara ulaşıyor. Aslında bu illüzyon. Gerçek tarafı şu; açık kanallar sadece reklam gelirinden besleniyor. Ve bu gelir GSYH ile orantılı. Daha çok kanal bu geliri arttırmıyor, sadece pastadan alınan payı düşürüyor. Ve biz de takip ediyoruz ki ilk beş-altı kanal toplam izlenmenin yüzde 50’sini elde ediyor. Biz ise bedavaymış görünen ancak reklam ile finanse edilmek zorunda kaldığı için içeriği çok benzer açık kanalların dışına çıkıp abenolerimize doğrudan bedelini ödedikleri içerikleri sunuyoruz.”

İlk sporla başladı

D-Smart olarak önceliklerini sıraladıklarını ve ilk önce spordan başladıklarını söyleyen Başarır Şampiyonlar Ligi, La Liga ve Eurolig maçlarıyla belli bir doyuma ulaştıklarını kaydediyor. Başarır sporda vazifelerini tamamladıktan sonra sinema ve dizi dünyasında atılım yapmaya karar verdiklerini belirterek bunun için yapılan dev işbirliklerine dikkat çekiyor. Bu yıl 10 sinema kanalında 3500 film yayımlayacaklarını ve saat 8’den itibaren her 15 dakikada bir film başlayacağını vurgulayan Başarır şöyle devam ediyor: “Ben izleyeceğimi kendim seçerim diyenler için de D-Smart Blu var. Açık kanallar ve film ile dizilere buradan da ulaşılabiliyor. Tablet, IOS, Android telefonlar ve D-Smart kutuları bu hizmeti veriyor. Sadece Smart TV’lere Blu hizmetini koymayacağız.”
    Büyük Hollywood filmlerinin yanı sıra Türkiye’de hiç kimsenin ‘adam gibi’ servis vermediği önemli bir sinema izleyicisi kitlesi için yeni çekilen Türk filmlerini yayımlayacaklarını belirten Başarır, “Sadece sinema değil. Sony, MGM ve Disney ile anlaştık, dördüncü ile anlaşmaya çok az kaldı. Önemli miktarda Hollywood dizisi geliyor. İki yabancı dizi kanalımız, bir tane yerli dizi kanalımız, bizim ürettiklerimiz dışında Fox grubunun üç kanalı var. Bu üç kanal Fox ve CBS’in ürettiği dizileri içeriyor. Bizim üç, Fox’un üç ve de BBC dizilerini bir araya koyduğunuzda 7 dizi kanalı ortaya çıkıyor” dedi. Başarır büyük dönüşüm yaşayarak büyüdüklerini belirterek en büyük rakiplerine en büyük teklifi vererek yaptıkları işe ne kadar çok inandıklarını gösterdiklerini vurguluyor.

• Sony, MGM ve Disney ile anlaştık, dördüncü ile anlaşmaya çok az kaldı.

4. Şirket kim olacak acaba universal olursa dehşet olur

• quote:

Sony, MGM ve Disney ile anlaştık, dördüncü ile anlaşmaya çok az kaldı.

4. Şirket kim olacak acaba universal olursa dehşet olur

arkadaşım...sansürlü yayından nefret ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.