Şimdi Ara

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
3
Favori
16.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Sinema TV kanallarını izlemek için kasım ayı ortasında Mega pakete yükseltmiştim üyeliğimi. 2014 ile beraber Sinema TV kanallarının yerini alacak kanalları Maxi paket ile de izleyebildiğimi öğrenince Dsmart ile telefon görüşmesinde bulundum. Telefondaki temsilci maduriyetin farkında olduklarını ve de Mega Paket üyelerine ek kanallar tanımlanacağından bahsetti. Ama bunun için 2014 ü beklememizin gerektiğin iletti. Buna istinaden Mega paket üyeliğimi tekrardan Maxi Pakete çevirdim. Aralık için ödeme yaptığımdan dolayı Ocak 2014 ile beraber Maxi Paket e geçiş yapacağım. Duruma göre Mega pakette ayrıcalıklı ilgimi çeken kanallar olursa yine geçiş yaparım.

Bakalım Mega Paket için verecekleri ek kanallar ne olacak.
  • Bakalım mgm,sony,dısney film konusunda nasılmış göreceğiz,tabi bizim pakede dahil olacaklarmı orası meçhul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_dev

Ben de Sinema TV kanallarını izlemek için kasım ayı ortasında Mega pakete yükseltmiştim üyeliğimi. 2014 ile beraber Sinema TV kanallarının yerini alacak kanalları Maxi paket ile de izleyebildiğimi öğrenince Dsmart ile telefon görüşmesinde bulundum. Telefondaki temsilci maduriyetin farkında olduklarını ve de Mega Paket üyelerine ek kanallar tanımlanacağından bahsetti. Ama bunun için 2014 ü beklememizin gerektiğin iletti. Buna istinaden Mega paket üyeliğimi tekrardan Maxi Pakete çevirdim. Aralık için ödeme yaptığımdan dolayı Ocak 2014 ile beraber Maxi Paket e geçiş yapacağım. Duruma göre Mega pakette ayrıcalıklı ilgimi çeken kanallar olursa yine geçiş yaparım.

Bakalım Mega Paket için verecekleri ek kanallar ne olacak.

Peki taahhütünüz var mıydı? Yani normalde taahhütlü olunca alt pakete geçilemiyor ya o yüzden soruyorum.
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Maxi Paket için taahütüm vardı. Kasımda Mega ya geçtim. Ama mega için taahütte bulunmadım. Dolayısıyla maxiye geri dönebiliyorum. Ama Maxi altına inemiyorum.
  • 2008 mega paket kullanıcıları olan biz,ocak 2014'den sonra gelecek kanalları izleyebiliyoruz yani?
    sıkıntı yok o zaman.
  • Yeşilçam kapanmasaydi iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar

1 Ocak'ta D-Smart'a Eklenecek ve Çıkarılacak Kanallar

DiziSmart Platin HD'de yayınlanacak bazı diziler ;

- Masters of Seks
    - The Blacklist
    - Helix (Amerika'da 10 Ocak 2014'te başlayacak)
    - The Queen Latifah Show (Talk-Show)
    - The Michael J. Fox Show
    - The Goldbergs
    - Rescue Me
    - Welcome to the Family
    - Unforgettable
    - Scandal
    - Perception
    - Castle
    - Happy Endings
    - Criminal Minds
    - Cougar Town
    - Two and a Half Men
    - Boardwalk Empire
    - Revenge

DiziSmart Premium HD'de yayınlanacak bazı diziler ;

- Melissa & Joey
    - Body of Proof
    - Grey's Anatomy
    - Saving Hope
    - Private Practice
    - Primeval: New World

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 17 Aralık 2013; 22:17:11 >
  • 2007 yılında almış olduğum sınırsız kullanım haklarımın saklı tutulacağı,(sadece spor kanlları 2012 dendi ama malesef ona bile artı para aldılar) artı bir kanal gelmesi durumunda sadece o zaman ücretli olabileceği bilgisi verilmesine rağmen her yıl ücretsiz izlediğimiz kanalların ya isim değişikliği yapılarak ya da tamamen kaldırılmak suretiyle müşterilerle dalga geçilebileceğini bize gösterdiği için bu tiplere teşekkür ederim sahtekarlık ancak böyle adamın yüzüne baka baka yapılır terbiyesizlik ne desek boş h
  • Eurosport bu açıklamayı ekrandan geçmeyi başladı!!!! dsmart hakikaten platformdan çıkarmış sanki!!

“Türkiye’nin Sevgili Spor Severleri,
    D-Smart’ın Eurosport ile olan anlaşmasını yenilememe kararı aldığını ve 01 Ocak 2014 tarihi itibari ile Eurosport kanallarının D-Smart platformunda yayınlanmayacağını bildirmek isteriz. Eurosport kanalları Digitürk, Türksat ve TTnet platformları aracılığıyla izlenebilir olmaya devam edecektir. Daha fazla bilgi için operatörünüzün Çağrı Merkezi ile iletişime geçiniz.”
  • Dizileri görünce hayal kırıklığı yaşadım.Bu adamlar insanlar nette hangi dizileri izliyor bilmiyorlar mı adam gibi dizi getirseler.Dizi kanalları 2 sene geriden geliyor şu an Türkiye'de eğer d-smart yeni bölüm çıktıktan 48 saat içinde dizilerin o bölümlerini yayınlamazsa benim için bitmiştir.Dizi-Mag kapandı insanlar oradan neyi izliyorlardı bilirler az çok hazır orası kapanmışken en çok izlenenleri getirselerdi çok iş yaparlardı. Cnbc-e 'den sağlam dizileri koparmazsa Türkiye'de ki en iyi dizi kanalı cnbc-e olmaya devam edecek bu gidişle.

D-Smart bu ara bazı dizileri sinema tv de yayınlıyor.Hem de güncel olarak umarım daha kaliteli şekilde artık akşam dizi saatinde kanallarından izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

DiziSmart Platin HD'de yayınlanacak bazı diziler ;

- Masters of Seks
    - The Blacklist
    - Helix (Amerika'da 10 Ocak 2014'te başlayacak)
    - The Queen Latifah Show (Talk-Show)
    - The Michael J. Fox Show
    - The Goldbergs
    - Rescue Me
    - Welcome to the Family
    - Unforgettable
    - Scandal
    - Perception
    - Castle
    - Happy Endings
    - Criminal Minds
    - Cougar Town
    - Two and a Half Men
    - Boardwalk Empire
    - Revenge

DiziSmart Premium HD'de yayınlanacak bazı diziler ;

- Melissa & Joey
    - Body of Proof
    - Grey's Anatomy
    - Saving Hope
    - Private Practice
    - Primeval: New World

Bu dizileri mi yayınlayacaklarmış, yeminle bu platform adam olmaz, gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. Üstelik bu dizileri tam 2 yıl düzenli olarak tekrarları ile izleriz. Melissa and Joey'e bir bakalım, ne bitmeş sezonmuş izle izle bitmiyor.
    Grey's Anatomy sil baştan hep aynı.
    Body Of Proof henüz yeni başladı eğer başarılı bir şekilde düzenli izleyebilirsek ne mutlu.
    Saving Hope 1. sezon, sil baştan.
    Private Practice, tüm sezonlar sil baştan.
    Primeval New World de aynı.

Catle, Two And A Half Men, Happy Endings, Criminal Minds, Cougar Town, Boardwalk Empire ve Revenge zaten daha önce Dizi Smart Premium'da yayınlanıyordu. Aynı saydıklarım gibi düzenli olarak gitmiyordu. Hep tekrarlar izliyorduk, sinema filmlerinde de aynı olacak, zaten tüm sinema film yapımcıları ile bir anlaşma yok, yine aynı şekilde gidecek.

Bu yazıyı gördükten sonra yazdığım yazıyı mail olarak D Smart'a da gönderdim.
  • FirariAdam kullanıcısına yanıt
    nbc izileri yok galiba bu liste de dikkat edemedim bende nbc universal dizileri zaten bilen bilir çok kaliteli diziler vardır
    yine bekleyerek görecez o liste de tek beklediğim helix tek heyecan veren o diyerleri tık hele bazıları tekrar tekrar tekrar
  • sinama kanalları gelmiş gitmiş çok önemli değil benim için ama Eurosport kanalı önemliydi.. en çok izlediğim spor kanalıdır kendileri... mayıs ayına kadar modüllü üyeliğim var peşin ödedim.. mayıs ayından sonra büyük ihtimal yenilemem.. çünkü keyiflerine göre iş yapıyorlar müşteriyi adam yerine koyan yok.. neymiş geliyooorrrrrrrlarmış.. gelmesin kardeşim sen bana taahhüt ettiğin kanalları izlettir kafi.. haaa gelen yine gelsin ondan sonra ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 18 Aralık 2013; 19:47:49 >
  • Yaklaşık 2-3 senedir Digi kullanan biri olarak dediklerinizin altına imza atarım. Film kanalları olarak Digi TMSF'nin eline geçtiğinden beri içler acısı halde. Aynı film aralıklarla 3-4 aydır dönüyor mmxSpeed de bile Dram oynatıyorlar 7 kanalda da aynı anda dram veriyorlar insanın kusası geliyor. Her şeyi geç, arkadaş sansür nedeniyle bağzı filmlerde 15 dakika kadar kısalıyor varın gerisini siz düşünün. Gece yarısından sonrada sansüre devam ediyorlar. Ulan saat 3'teki sevişme sahnesini niye sansürlersin o saatte oturup onu izleyen çoluk çocuk mu var. RTÜK iyice abarttı bu sansür işin İrana döndük vallahi darbe zamanları tvsine döndü paltformalar işin kötüsü buna birde para veriyoruz.

Özetle TMSF'nin sahibi olması nedeniyle Digide sansür daha fazla bu nedenle yeni kanalları bekleyin eğer isteğinizi karşılamıyorsa Digiye geçersiniz ama acele etmeyin. Hakkını yemiyeyim Diginin Dsmartı geçtiği 2 şey var biri Lig tv diğeri Belgesel Kanalları Özellikle History Channel. Sırf bunlar için ana üyeliği açık tutup bir kaç güne zam gelmeden yan odayı kapattıracağım. Yeni kanallar nedeniyle yan odaya Dsmart almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.
  • 2008 den beri üyesiyim ama Dsmartın kendi film kanallarının sinema tvden daha iyi olacağını düşünmüyorum çünkü tutarsız lafları ve hareketleri var
    1.ücretsiz olacak dediler dansöz gibi kıvırmak yok dediler
    Eyvallah platformdur belli bi maliyeti var çıkarması lazım zaten digiye görede çok uygun dedik
    2.platform için önemli olan süper lig ihalesine komik bi teklifle girip veda etti ya kendin beceremicen türktelekom ile ortaklığa git al maksat az para verip çok kazanmak
    3.sen kendi sinema kanallarını gene kur sinematv yi kaldırman şartmı her pakete kendi sinema kanalını koyarsın sinematv ye 15tl istersin kaldı zaten senin film kanalların zaten vardı ilk defa gelmiyorlar yani 2,3,4 bu kanalallarda içerik yok
    Aslında şunu öğrenmek lazım dsmart para verip sinematv yi platformuna mı koyuyor sinematv mi para verip dsmart platformuna giriyor

• Alıntı

quote:

Beklemene gerek yok. Ben arayıp sordum. MovieSmart Premium ve Moviesmart Platin kanallarını Sinema ek paketi olanlar izleyebilecekler. Diğer gelecek sinema kanalları Sinema Ek Paketi olmasa da izlenebilecek. Facebook sayfasında yazanları söyledim. Haberimiz yok hata olmuştur. Doğrusu böyle dedi.
  • D-Smart'ı aradım. Kaliteli diziler için teklifte bulundum. Bide içerik 2 sene geriden değil 48 saat geriden gelsin dedim. Kadın o kadar büyük para ödendi ki o kadar geriden geldi ki güncelliği yakalayacaklardır ama talebinizi ileticem dedi. WWE talep ettiğimde 1 ay içinde getirdiler. İsmini vermiyorum ama ortalıkta kalan bazı diziler içinde teklif ettim eğer onları yayınlarlarsa dsmart efsane olacak demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

Sinematvler giderse onların yerine geçerler sinematvler gitmez ise sinextra adı altında ek ücret isteyebilirler diye düşünüyorum
    Birde kanal sıralaması aşağıda boş kanalda yok sıralamalarda değişecek mi acep

Sinema tv kanalları gidiyor.

Sinema tv kendi kanallarının D-Smart'tan çıkarılmasına tepki gösteriyor bir haftadır. Yerine yeni sinema kanalları gelecek galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Şu digiturk'ü öven arkadaşlar çalışanları galiba. Önceden de yazmıştım 2002'den beri digitürk aboneseyim. Eskiden kaliteliydi ama son senelerde kalite yerlerde. Açın digitürk forumlarına bakın, ligtv dışında herhangi bir yatırım söz konusu değil. Filmler aynı şekilde kalitesizi, salon kanalları var zaten oda izle öde sistemi. Çoğu site daha geniş arşivi kiralama yöntemiyle sunuyor zaten. Dsmart'ın artısı fiyatı şuanda 20 TL'ye sinedizi paketi aldım, digitürkde bu kadar kanalı bu fiyata almanız imkansız. Ya ilk 1 ay ya da 3 ay sonrası belli zaten. İşin özeti iki platformda çok kötü film açısından.

Ben Digiturk'e geçeceğim. Ama sinema konusunda D-Smart'ın daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsunuz? Tuhaf. İyi filmler nadiren çıkıyor D-Smart'ta. İyi film anlayışı kişiden kişiye değişir ama D-Smart'ta 10 tane 7 puanlık film yayınlanıyorsa bir ayda, gerisi ikinci sınıf adı sanı duyulmadık 4-5 puanlık. Hatta 2-3 puanlık filmler de çok. Ne kadar kanal olduğu mu önemli yoksa o kanalların içeriği mi şimdi?

Ben de kanalları çok diyerek D-Smart'a abone oldum ama izlenmedikten sonra hiçbir işe yaramıyor ki? Zaten çoğu insanın gözü bu şekilde boyanıyor. Kısacası ben televizyonu açtığımda yeni başlayacak ve iyi bir film bulmak isterim arkadaş. yani onca kanalın içinde hiçbiri de bana hitap etmiyorsa ortada sorun vardır. Çeşitlilik azdır. Hem filmleri kanallara kafalarına göre dağıtmışlar. Yani ''Aa bu tam Movie Smart Fest filmi,'' diyemiyorsun. Mesela MGM bunların kanalı olsa orada Korkunç Bir Film 5 filan yayınlar bunlar. Bence sinema konusunda tamamen cahil insanlar bunlar. MovieSmart Classic'in yayın akışı en azından Sinema TV 1001 gibi olmalıdır.

Birkaç saat sonra Movie Smart Classic'te şu film başlayacak, Allah aşkına bu mudur klasik film ya?

http://www.imdb.com/title/tt1031275/?ref_=nm_flmg_dr_3

Bence kanalların içeriği en önemlisi..

saçma sapan yayın yapan yüzlerce kanal olacağına içeriği düzgün 30 tane kanal olsun yeter. Kendi açımdan tam bir hafta evde kalsam seyredebildiğim kanal sayısı 20-25 taneyi geçmez.
  • Valla hem d-smart hem digi var "digi de film dizi yok " maclar disinda digiturke gecmiyorum bile.ihtiyac duymuyorum
    Digiturk filmleri cok ama cok tekrar etmekte.tdkr,avengers,captain america izlemekten bikmis idim bir ara )
    D-smart filmler de kaliteli degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Aralık 2013; 15:46:50 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.