Şimdi Ara

1 haftadir gelmeyen kargo..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gecen hafta hb den 520 liraya asus in win 303 kasa aldim. Ayin 21 inde yolladilar fekat hala kargo gelmedi

Aras kargoyu ariyorum adamlar gerekli bilgilendirmeyi yaptik sikayet olusturuyorlar yok yok. hb ile konustum onlarda kargo sirketini guya uyaracaklar onlardanda bir cacik yok.. 1 haftadir ne yapacagimi sasirdim dogrusu 1 haftada amerikadan kargo geliyordu bana el insaf ya Adanadan gelse bu kadar uzun surmez gene

Ben urun gelse bile almak istemiyorum ya urunum kirildiysa ? zaten iste calisiyorum bununla ugrasacak vaktim yok. Yenisini isteme gibi bir durumum varmi sikayetimi nerelere basvurabilirim? ilk defa basima boyle bir olay geldi

1 haftadir gelmeyen kargo..

• Ürün gelse bile alma hocam kargoda beklesin geri göndersinler ödeme kapidamiydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ürün gelse bile alma hocam kargoda beklesin geri göndersinler ödeme kapidamiydi?
    Kapıda ödeme olsa buraya konu açmazdı arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun bir daha aras kargo ya bulaşma. Hayatımda gördüğüm en berbat şirket. Ben olsam kargoyu almam para iadesi talep ederdim.
  • Yurtici kargo dan iyidir. Ps4 ve 2tb hdd almistim(1 hafta arayla) ikisi de ayni adama gitmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Amet bana artislik yapma ters adamimdir ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ürün gelse bile alma hocam kargoda beklesin geri göndersinler ödeme kapidamiydi?
    kredi karti ile aldim hocam. ne guzel indirim ile aldik diye sevinirken 1 haftadir kargo bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Geçmiş olsun bir daha aras kargo ya bulaşma. Hayatımda gördüğüm en berbat şirket. Ben olsam kargoyu almam para iadesi talep ederdim.
    az az odeyim diye birde kredi kartina 3 taksit yaptirdik. Normalde hb express getiriyordu bunu arasa vermisler.. almiyacagim urunu kirdilarmi artik ne yaptilar ise 1 haftadir bekliyoruz
  • Şubededir o kesin oraya git bir bak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Amet bana artislik yapma ters adamimdir ben

Alıntıları Göster
    Özür dilerim redbul abi

• quote:

Şubededir o kesin oraya git bir bak.
    vallaha hocam işten vakit bulamıyorum. 1-2 gün içinde dönüş olacak dediler bakalım gündüz vaktim yok. sabah 9 da evde ol uyu felan derken.. fazla uyumuşuz servisi kaçırdık

Bütün aksilikler bizi buluyor zaten
  • Kargonu ben teslim aldim

• Benimkisi fıstıklı olsun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şubededir o kesin oraya git bir bak.
    kargo kayıp. bulamıyorlar kargoyu şubede yok oraya hiç gelmemiş bile. bulmaya çalışıyorlar kocaman kargoyu bakalım ne zaman bulacaklar bu hafta içinde halledecekler güya bakalım.. şaştım kaldım ufak birşey olsa tamam kaybolur diyeceğimde eşşek kadar kasa yahu.. 41 desi ürün nasıl kaybolur aklım almıyor cidden..
  • Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sorununuzu halledersiniz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sorununuzu halledersiniz...
    Kargoyu bulmuşlar. Şuan şubede kargo getirsinler bakalım... sağlam gelir umarım..
  • Son durum nedir halledebildiniz mi sorununuzu?
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam halledemedik ustune birde dovecekler gibi konusuyorlar. Biri dedi kargonuz teslim edilcek biri de diyor Daha şube ye bile ulasmamis hb yetkklileri de bekleyin diyor deli oldum 12 gundur

• Subeye git

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.