Şimdi Ara

1 Günde Tartıda 1.5kg Azalma Taktiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun ve yarın sabahım var bugun 15km yürüyüp
    Kahvaltı 2 haşlama yumurta
    Akşam 2 haşlama yumurta
    Ara öğün 1 bardak ve 1 bardak ayran yaptım yani kalori almayacam
    Yarın sabahta 8km yürürüm

Taktiğiniz varmı 1.5kg nası atarız vucuttan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Günde Tartıda 1,5 kg Azalma Taktiği: Tartıda Daha Hafif Çıkmanın Hızlı ve Kolay Yolları

Tartıda daha hafif çıkmanın yollarını arıyorsan, işte bunu başarmana yardımcı olacak bazı hızlı ve kolay taktikler:

• Çok Su İç: Tartım yapmadan önce birkaç bardak su içmek vücudunun su tutmasını azaltabilir ve tartıda daha hafif görünmeni sağlayabilir.
    • Lifli Yiyecekler Ye: Lifli yiyecekler sindirimi yavaşlatır ve tokluk hissini artırır, bu da tartım yapmadan önce daha az yemeni sağlar.
    • Tuz Alımını Sınırla: Tuz su tutulmasına neden olabilir, bu nedenle tartım yapmadan önce tuzlu yiyecekleri sınırlamalısın.
    • Karbonhidrat Alımını Azalt: Karbonhidratlar vücutta su tutulmasına yol açabilir, bu nedenle tartım yapmadan önceki gün karbonhidrat alımını azaltmalısın.
    • Egzersiz Yap: Tartım yapmadan önce hafif bir egzersiz yapmak vücudunun su kaybetmesine yardımcı olabilir.
    • Kafein ve Alkol Tüketiminden Kaçın: Kafein ve alkol vücutta su tutulmasına neden olabilir, bu nedenle tartım yapmadan önce bunlardan kaçınmalısın.
    • İyi Bir Gece Uykusu Çek: Uyku yoksunluğu vücudunun hormon dengesini bozabilir ve su tutulmasına neden olabilir.

Ek İpuçları:

• Boş mideyle tartıl.
    • Aynı tartıyı ve aynı saati her zaman kullan.
    • Kıyafetlerini tartmadan önce çıkar.
    • Tartıda ayaklarını yere sağlam bas.

Bu taktikleri uygulayarak tartıda daha hafif çıkabilir ve kilo verme hedeflerine daha hızlı ulaşabilirsin. Ancak, herhangi bir diyet veya egzersiz programına başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışman her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 bardak ve 1 bardak ayran

1 bardak ve 1 bardak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç karnonhidrat almazsan düşer bayılırsın
    Ödem atıcı detoks tarzı şeylerle 1-2 kg verebilirsin onlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

1 bardak ve 1 bardak ayran

1 bardak ve 1 bardak
    1 bardak süt ve 1 bardak ayran hocam

Ya su kaybı falanda olabilir tartıda 1.5kg kayıp lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

1 bardak süt ve 1 bardak ayran hocam

Ya su kaybı falanda olabilir tartıda 1.5kg kayıp lazım
    Neden 1.5 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Hiç karnonhidrat almazsan düşer bayılırsın
    Ödem atıcı detoks tarzı şeylerle 1-2 kg verebilirsin onlara bak
    Niye bayılıyım hocam ödem atıcılara bakıyorum o zamab
    Suyu az içsem bugun ?

• EnterX kullanıcısına yanıt

beyin yalnızca glikoz ile çalışır, kan glikoz seviyen 60 mg/dl altına düşerse başın dönmeye başlar daha alt seviyelerde bayılırsın. 15km yürüyüş yaparsan zaten var olan glikoz ve glikojenleri tüketeceksin vücutta hiç glikoz kalmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

beyin yalnızca glikoz ile çalışır, kan glikoz seviyen 60 mg/dl altına düşerse başın dönmeye başlar daha alt seviyelerde bayılırsın. 15km yürüyüş yaparsan zaten var olan glikoz ve glikojenleri tüketeceksin vücutta hiç glikoz kalmaz

anladım peki 1 dilim sabah 1 dilim akşam ekmek yesem yeterli olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Neden 1.5 hocam

Alıntıları Göster

ya yarın diyetsiyen var geçen hafta evde 105.5 çıkmıştım şimdi evde 106.4 çıkıyorum 1.5kg veririsem en azından 600-700gr vermiş olurum sıkıntı çıkmaz şimdi aynı kilo bile çıksam sıkıntı büyük en azından şöyle yarın sabaha 105.5 uyanırsam bile bi 5-6km yürürüm gelincede su içmezsem 105-104.8 falan çıkarım

• yemeği azaltmakla yağ oranı düşüremezsin zayıflamış gibi görünsede acıkıp da orantısız bir şekilde yediğin zaman yağ oranın artar. yemeklerdeki yağ oranını, tuzu azalt. diyet ekmek öğünlük 2-3 ü geçmesin dilim olarak. şeker hiç alma. nescafe tarzı şeyler içme ve günlük en az 1 litre su iç. günlük toplam 4km tempolu yürüdün mü, hızlı bir şekilde yağ oranın düşerse kas oranın artar. böylece kardiyo ile normal bir fit vücut elde etmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65F711D5E -- 13 Ağustos 2020; 8:39:8 >
  • hocam biliyorum zaten 1 günde 1.5kg yağ yakmak imkanı olan birşey değil sporcu olup çok ağır antremana girmediysen 1 kilo 7200 kalori

Ben toplam 2.5 saat yürümüş olsam yakacağım maks kalori 1000 hadi yemeğide minimum yaptık 2000 de ordan gelse reel yakacağım kilo 500gr ama tartıda 1.5kg az çıkabilirim su kaybı ile.

Bugun tek seferlik bişey yapmam lazım en azından yarın sabah 105.5-105.6 falan görürsem bile sabah hemen yürüyüşle 500-600 gr hallederim

çüüüüşşş 7200 kalorilik yemek mi?? hocam napıyon sen ya bi sakin   sakın 1 kiloluk yemek yemeye kalkma günde 1,5 kilo vermek yerine 3-5 kilo alırsın  herneyse fitnese başlamadan önce 4 günde 8 kilo vermiştim. ama az yiyerek ve vücudu terleterek. yemeği kesmedim. sadece yağı azaltmıştım biraz aşırıya kaçmıştım. 3 öğün çorba ve salata yemiştim fazla yememek şartıyla. tabi kahvaltıma dikkat etmiştim. 6'dan sonra yemek hiç yemedim bol su içtim. kardiyo fazla yaptım. tabi benimkisi hırs olmuştu sonra istediğim kiloyu vermeye başlayınca baktım bedenim kaldırmıyor, rutin çalışmaya çevirdim ve bir ayda yaklaşık 20 kilo verdim. kilo verdikten sonra da zaten düzenli olarak kardiyo ve fitnes ile yağ alma riskin azalıyor. ama fitnesı bırakırsan fizik için çok kötü olur. fitnes yapmak istemiyorsan kardiyo ile devam et. faydası çok oluyor. mesela günlük bisiklet veya 40dk yol koşusu. ama sabah aç karnına yap. su iç. sonra da diyet kahvaltı yap. yaklaşık 3 ayda istediğim fiziğe ulaştım ama kas istiyorsan sıkı bir kilo verme çalışması yapmalısın.

• Bardak karton mu olacak yoksa plastik mi? Cam bardakta oluyor mu?

• Niye yapıyorsun bunu onu anlamadım? Diyetisyene mahcup olmamak için mi

• Sadece 7 hurma ve bir kase az yağlı yoğurt tüket 3 öğün boyunca su ve yeşil çay harici hariç hiçbir şey tüketme. 1-2 günde yapabilirsin.

• kendi bozuk baskülümü üretmek daha kolay

• Akşam 6' dan itibaren hiçbirşey yemez hatta su bile içmezsen sabah uyandığında kilo kaybettiğini farkedersin.

• kilo verme işi aceleye gelecek şey değil

• Egg Fast dene tüm gün sadece yumurta

kendini kandıracaksın yani? nasılsan öyle git ki en azından nerede hata yaptığını öğren.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.