Şimdi Ara

1 gb internet iptali edemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
31.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/paketini_sec.shtml?pagemenu=kampanyalar.konusma.faturasiz.paketinisec

bu kampanyaya katılıp 1 gb internet paketini seçmiştim. Gelen mesajda 1 ay ücretsiz daha sonra otomatik yenilenip ücretlendirileceği yazıyordu. Ben de yenilenmeden iptal ediyim dedim.Ama mesaj gönderince hatalı istek diyor. bakiye sorgulamak isteyince ücretsiz internet kaydınız yok diyor. online işlemlerde de gözükmüyor. yalnızca 9333 ü arayınca kalan data miktarını söylüyor.

sorum şu ben bu paketi nasıl iptal edebilirim. 1GB IPTAL yazıp, 5555'a SMS göndermekle olmuyor çünkü.

• yok mu bilen
  • internet üzerinden iptal etmeyi dene. online işlemlerden girip aboneliklerine bak. orada aylık 1gb internetin aktif görünüyorsa durdur dersin. pasif yazıyorsa pasiftir. eğer çok şüpheye düşersen müşteri hizmetlerini ara direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

internet üzerinden iptal etmeyi dene. online işlemlerden girip aboneliklerine bak. orada aylık 1gb internetin aktif görünüyorsa durdur dersin. pasif yazıyorsa pasiftir. eğer çok şüpheye düşersen müşteri hizmetlerini ara direk.

numaralı hattınızın PAKET_1GB deaktif durumdadir.

Cepten ayda 9 TL (KDV ve OİV dahil) karsiliginda abone olabilir, 1 ay boyunca 1 GB internet baglantisi sahibi olabilirsiniz.

böyle yazıyor. hem bu paket 14,50 TL olmamış mıydı?
  • deaktif se otomatik olarak yenilenmeyecek demektir. o mesaj bana da gelmişti şu tarihten sonra 14,50 lira olacaktır diye ama tarihi unuttum. o tarihten önce başvuru yapanlara 9 lira sanırım.
  • heryerde ve orhun tesekkurler. suresinin bitmesine yakin mhyi arayayim en iyisi. cunku gelen smsde otomatik yenilenecegi yaziyordu. 50 kurusu dusunurken 9 TL gitmesin. ya da sikayetvar a yazarim. onlar arar belki o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.