Şimdi Ara

1 çocuğu olan sevgililer kardeş çıktı O.o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeş çıkan çift evleniyor

    İrlanda’da yıllardır birlikte olan, hatta bir çocukları olan bir çift, kardeş olduklarını öğrendi.
    Güncelleme:13 Eylül 2010 14:27

    Ancak bu gerçek bile onları evlenmekten vazgeçiremedi. Gerçek kimlikleri açıklanmayan ancak basında James ve Maura olarak anılan çift, yıllar önce bir barda tanıştılar ve ilk görüşte birbirlerine âşık oldular.

    Çiftin iki sene sonra da bir çocukları oldu. Bir akşam yemeğinde, Maura’ya, ailesi ile ilgili sorular soran James’in annesi Carmel, oğlu ile sevgilisinin babasının aynı adam olduğunu anladı.

    19 yaşındayken Tom adında bir gençten hamile kalan Carmel, daha sonra James’in babası olarak bildiği Vincent ile evlenmiş, Tom ise, Carmel’den bir çocuğu olduğunu yıllar sonra öğrenmişti. Ancak mahkeme, evli ve bir kız (Maura) babası olan Tom’un James’e ulaşmasına izin vermedi. Aynı babadan olan James ve Maura, evlenmekten vazgeçmedik. James’in nüfus cüzdanında babası Vincent olarak göründüğü için, çiftin evlenmesinde yasal bir engel yok.



    Allah'ım sen koru yarabbi

    Kaynak







  • amin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.