Şimdi Ara

1 bitcoin 2 yıl sonra 20 bin lirayı görecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an 1 bitcoin kadar yatırım yapabilecek param var. eğer tc hükümeti ileride bitcoini kapatmazsa 2 yıl içinde 20 bin liraya yaklaşacak. herhangi bir ekonomist uzmanı değilim sadece tahmin ediyorum benim gibi düşünen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vueenox -- 28 Mayıs 2017; 23:56:28 >

Murphy's law
  • Bitcoin bi yatırım aracı değildir. Benim gibi çok kazananlar altcoinleri takip edenlerdir.

https://coinmarketcap.com/

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

Bitcoin bi yatırım aracı değildir. Benim gibi çok kazananlar altcoinleri takip edenlerdir.

100bin kazandın mı?

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    13 yıl önce açıldı
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 bitcoinim var şuan. 2 ayrı valletimde. Tabi ben yatırım amaclı almadım olaylar farklı.

Bitcoin değerlenmesine değerlenicekde. İllegal platformlarda kullanılan birimin babası oldu devletler bile birbirini btc uzerinden soymaya başladı. Sonu hiç iyi durmuyo takibi olmayan kod ama bi şekilde cia bunun üstüne yoğunlaşmaya başladı son zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 29 Mayıs 2017; 0:13:13 >

he Guardian’ın haberine göre 2009 yılında sanal para birimi olarak bilinen Bitcoin biriktirmeye başlayan James Howells isimli bir İngiliz, Bitcoin’in tanıtıldığı 2009 yılı başlarında yaklaşık 7 bin 500 Bitcoin’e sahip oldu. Ancak bilgisayarının parçaları zamanla bozulan Howells çareyi önce bilgisayar parçalarını çöpe atmakta buldu. Bitcoin’lerini sakladığı sabit diskini ise masasında 3 yıl süresince muhafaza etti.

Ancak ne var ki bu yılın Temmuz ayı ortalarında Howells diskin gereksiz yere evde durduğuna kanaat getirerek onu da çöpe attı. Hatasını günler önce anlayan Howells, sabit diskin içinde sakladığı 7 bin 500 Bitcoin’in olduğunu hatırlayınca apar topar yetkilileri aradı ve çöplerin boşaltığı Galler’deki çöplüğe gitti. Ancak oldukça geniş bir araziye yayılan çöplükte sabit diski bulmanın iğneyle kuyu kazmaktan bir farkı yoktu. Yetkililer de sabit diski bulma konusunda kendisine yardımcı olamayacaklarını söyleyince Howells başı öne eğik bir şekilde evinin yolunu tuttu.
    şuan 7500 bitcoın =57635311,76 tl , vay yavrum vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 29 Mayıs 2017; 0:16:19 >

• Sanmıyorum yakında patlar.

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Bitcoin bi yatırım aracı değildir. Benim gibi çok kazananlar altcoinleri takip edenlerdir.

100bin kazandın mı?

100 bin değil ama 55bin küsür (55,680 tl) sadece LTC yatırımı yaparak kazandım. 12 tl civarlarındayken almıştım 140 tl değerini gördü. Diğer yatırımlarım ise ileriye dönük yatırım..

• Yaklaşık bir iki ay önce bir dolar konusunda belirtmiştim etheriuma yatırım yapın diye bir ay içinde en az iki katına çıkacak demiştim.O zaman 49 dolardı bugün 160 dolar civarında seyrediyor.Btc ile kar edersiniz ama etherium btcye karşı kurulmuş en güçlü coin.Btc ile kesin kazanırsınız ve en geç 3 yıl içinde kesin 20 bini görecek.Tavsiyem ise etheriuma yatırım yapmaniz o daha fazla artacak.

1) Bitcoin hükümetler tarafından sakıncalı ve terörizm bağlantılı gösterilip yasaklanacak ve değeri dibe vurup yok olacak.

2) Facebook, Google gibi şirketler tek tek bitcoini kabullenecek, sonrasında da devletler eklenecek kabullenenler listesine. Bu da bitcoini 5-10 katına bile çıkarabilir.

2. senaryo gerçekleşecek varsayarsak şuan yatırım yapsanız 5-10 sene sonra 10 katını alacaksınız demek yanlış olmaz. Ancak ilk senaryonun ihtimali de hiç düşük değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence patlar bu iş, çünkü karaborsa ve hertürlü kirli iş için kullananların sayısı yatırım ve gerçek amacıyla kullanandan kat ve kat fazla.
  • Şu anda birleşmiş milletler incelemeye aldı bir komisyon kurarak.Bu işe tek karşı çıkan ülke ABD onunda neden karşı çıktığı malum.Japonyada yasa çıktı BTC için .Çinde bu işin arkasında . Türkiye'den banka olarak şu Akbankta anlaştı bunlardan biriyle.Bitecegini kesinlikle düşünmüyorum.Güçlenerek devam ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

100bin kazandın mı?

100 bin değil ama 55bin küsür (55,680 tl) sadece LTC yatırımı yaparak kazandım. 12 tl civarlarındayken almıştım 140 tl değerini gördü. Diğer yatırımlarım ise ileriye dönük yatırım..

Su isi iyice bi anlatsanizda bizde nasiplensek hocam

• birincisi hükümet istese de kapatamaz bitcoini, yerli ürün mü bu?

ikincisi, btc şu an 2000dolar civarında, seneye de 2000 dolar civarı olup 20bin tl olabilir. burada kur seviyesi de önemli.

yani btc'yi konuşurken asıl fiyatlamasını konuşursak daha sağlıklı olur.

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

ilk seçenek daha gerçekci , ayrıca bitcoın kullanımı bence çok kolay degıl ve riskli

Aslında hiçbir kuruma, devlete bağlı olmadığı için çok daha güvenli bir para birimi. Ülkedeki ufak bir karışıklıkta ülkeye ait para birimi kağıt parçasına dönme riski taşıyor. Bitcoini olan için ise hiçbir değişiklik olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.