Şimdi Ara

1 aylık sadece üst vücut çalışmak (SORU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sorum şu bacağı hiç aksatmadan çalıştım, bacak gelişiyor üst vücut da buna paralel olarak gelişiyor ama benim alt kısımlar daha ön planda duruyor yani 1 ay bacak çalışmasam komple üst vücuda ağırlık versem olur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: BizimHerif

Arkadaşlar merhaba sorum şu bacağı hiç aksatmadan çalıştım, bacak gelişiyor üst vücut da buna paralel olarak gelişiyor ama benim alt kısımlar daha ön planda duruyor yani 1 ay bacak çalışmasam komple üst vücuda ağırlık versem olur mu sizce?

daha ne istiyorsun aynı şekilde çalışmaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

quote:

Arkadaşlar merhaba sorum şu bacağı hiç aksatmadan çalıştım, bacak gelişiyor üst vücut da buna paralel olarak gelişiyor ama benim alt kısımlar daha ön planda duruyor yani 1 ay bacak çalışmasam komple üst vücuda ağırlık versem olur mu sizce?

daha ne istiyorsun aynı şekilde çalışmaya devam et

sürekli aynı oranda gelişiyor yani önceden de üst vücudum alt kısma göre gerideydi. Yani dediğim 1 ay üst vücut çalışıp en azından biraz daha belirgin hale getirip tekrar bacağı eklesem olmaz mı
  • En azından squat gibi temel bir hareket gir derim tamamen de bırakma. Squat, stiff leg deatlift yeter heralde.
  • Dostum gelişmen için testesteron hormonu salgılaman gerekiyor. Vücut undaki Testesteron miktarını büyük kas gruplarını çalışarak artırabilirsin. En büyük kas grubu bacak olduğu için bacak antremanı çok önemlidir. Ayrı bir günde sadece bacak yapılmalıdır. Sakın bırakma. 1 günü full bacak yap geri kalan günleri üst kısmı çalıştır.
    Şunu söyliyim sana bir erkek haftada 50miligram testesteron salgılar. Rakam ne kadar düşük görüyorsun, testesteronu artıcak şeyleri internetten araştır onları yapmaya bak. Bacak çalışmak bunlardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga224

Dostum gelişmen için testesteron hormonu salgılaman gerekiyor. Vücut undaki Testesteron miktarını büyük kas gruplarını çalışarak artırabilirsin. En büyük kas grubu bacak olduğu için bacak antremanı çok önemlidir. Ayrı bir günde sadece bacak yapılmalıdır. Sakın bırakma. 1 günü full bacak yap geri kalan günleri üst kısmı çalıştır.
    Şunu söyliyim sana bir erkek haftada 50miligram testesteron salgılar. Rakam ne kadar düşük görüyorsun, testesteronu artıcak şeyleri internetten araştır onları yapmaya bak. Bacak çalışmak bunlardan biridir.

Dediğim gibi zaten tek gün baya da iyi bacak çalışıyorum ama dediğim sadece 1 ay üst vücut çalışılırsa ne olur dengeleme adına. yine üstteki arkadaşın dediği gibi hafif squat yapsam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolga224

Dostum gelişmen için testesteron hormonu salgılaman gerekiyor. Vücut undaki Testesteron miktarını büyük kas gruplarını çalışarak artırabilirsin. En büyük kas grubu bacak olduğu için bacak antremanı çok önemlidir. Ayrı bir günde sadece bacak yapılmalıdır. Sakın bırakma. 1 günü full bacak yap geri kalan günleri üst kısmı çalıştır.

Dediğim gibi zaten tek gün baya da iyi bacak çalışıyorum ama dediğim sadece 1 ay üst vücut çalışılırsa ne olur dengeleme adına. yine üstteki arkadaşın dediği gibi hafif squat yapsam

kimseden onay istemene gerek yok, dene ve ne sonuç alacağını kendin gör.
    bir ayda bacak kütleni kaybedecek halin yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.