Şimdi Ara

1 ayda ne kadar vücut gelişir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
38.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay boş zamanım var.Fitness center'da body'e gitmeyi düşünüyorum bu zamanı değerlendirmek için.1 ayda ne kadar bir gelişim sağlarım ?boy 1.75 kilo 68.

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Ayda Vücut Gelişimi: Beklentiler ve Gerçekler

1 Ayda Fitness Değişimi Erkek

1 aylık fitness programına başladıktan sonra erkeklerin vücutlarında belirgin değişiklikler gözlemlemesi mümkündür. Düzenli antrenman ve uygun beslenme ile kas kütlesi kazanma, yağ yakma ve dayanıklılığın artması gibi sonuçlar elde edilebilir.

1 Ayda Vücut Ne Kadar Gelişir?

Vücut gelişimi, bireysel faktörlere bağlı olarak değişir. Genetik, beslenme ve antrenman yoğunluğu gibi faktörler sonuçları etkiler. Genel olarak, 1 ayda 2-4 kg kas kütlesi kazanılması ve 2-4 kg yağ yakılması gerçekçi hedeflerdir.

1 Ay Fitness Yapmak

1 aylık fitness programı, vücudunuzda olumlu değişiklikler başlatmak için yeterli bir süredir. Kasların güçlenmeye ve büyümeye başlaması, yağ dokusunun azalması ve kardiyovasküler sağlığın iyileşmesi gibi faydalar sağlayabilir.

1 Ayda Vücut Gelişir mi?

Evet, 1 ayda vücut gelişebilir. Ancak, belirgin sonuçlar elde etmek için tutarlılık ve özveri çok önemlidir. Antrenmanlarınızı aksatmamalı ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

1 Ayda Vücut Değişimi

1 aylık fitness programının ardından, aynadaki yansımanızda ve kıyafetlerinizin üzerinize oturuşunda olumlu değişiklikler fark edebilirsiniz. Ayrıca, enerji seviyelerinizde artış ve genel sağlığınızda iyileşme hissedebilirsiniz.

Fitness 1 Aylık Değişim

1 aylık fitness değişimi, daha sağlıklı ve formda bir yaşam tarzına doğru atılmış önemli bir adımdır. Düzenli egzersize ve sağlıklı beslenmeye devam ederek, kademeli olarak daha da belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz.

1 Ayda Fitness Değişimi Bayan

Kadınlar da 1 aylık fitness programı ile erkeklerinkine benzer sonuçlar elde edebilirler. Bununla birlikte, hormonal farklılıklar nedeniyle kas kütlesi kazanımı biraz daha az olabilir. Yine de, yağ yakma, dayanıklılık artışı ve genel sağlık iyileşmesi gibi faydalar görülebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendimden biliyorum, bariz bir şekilde güçlenirsin. Barfikste 2.yi çekemezken 1 ay sonra sınırımı 10'a çektim. Tabi programın ve beslenmen çok önemli. Bunun yanında görüntü olarak belirgin bir şekilde değişim bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 27 Ağustos 2011; 22:15:17 >
  • Kollarında ufak değişimler olur. Güçlendiğini hissedersin ancak hacim kazanmaz o kadar sürede.
  • 1 ay yapıp bırakcaksan uğraşma birşey olmaz
  • biraz şekil alır sonradan evde dambıl vs devam edersen az bi değişim kalabilir
  •  1 ayda ne kadar vücut gelişir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

1 ay yapıp bırakcaksan uğraşma birşey olmaz

Yok devam etmeyi düşünüyorum 1 aydan sonra.1 ay sonra üniv'e gideceğim gidene kadar biraz toparlanmak,güçlenmek istiyorum.Benim için şekil önemli değil güç önemli.Ayrıca 2 yıl önce uğraştım body'le ondan hala biraz kalmış.Özellikle pikniğe falan gidipte birşeyler kaldırınca ısınıyorum hafiften insanların dikkatini çekiyor body mi yapıyorsun diye.Bende önceden biraz uğraşmıştım diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey olmaz
  • ilk 1 ay vücudun sıkılaşır.. kasların güçleşir fazla birşey beklememek lazım haftada 5 gün gittiğini varsayarsak 2 gün de dinleyip beslenmeyle bunlar olur dediğim gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

ilk 1 ay vücudun sıkılaşır.. kasların güçleşir fazla birşey beklememek lazım haftada 5 gün gittiğini varsayarsak 2 gün de dinleyip beslenmeyle bunlar olur dediğim gibi..

boy-kiloya bakarsak elverişli mi ?Yoksa daha mi kilolu olmak lazım hızlı bir gelişim için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: To Live Is To Die

1 ayda ne kadar vücut gelişir ?

lannn

• Boy 1.82 kilo 82 zayıflamama gerek varmı daha body icin ? Eve uygun program ve yiyecek tavsiye verirmisiniz ?
  • dh'de herkes 1.90 100 kilo ve bodyci değil mi hadi yardım ?
  • kondisyonunda biraz artis olur.
  • ben 182 65 kiloyum 7-8 kilo kadar almam lazım... şuan pc başında oturmaktan oturuş bozuklugu ve kaslarda güçsüzlük var onları yerine getirmeye çalışıyoruz.. 1 ay sonra yüklencek hoca
  • Kaslar toplar daha belirgin hale gelir.

NOT: ilk günden sakın çok yüklenmeyin ben 3gün dişlerimi zor fırcalamıştım
  • Kaslar sıkılaşır, vücudundaki sarkık etler toplanır ve güçlenirsin. E tabii daha sportif olursun.
  • sağolun dostlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.