Şimdi Ara

1 ayda 8 kilo nasıl verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
6.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ayda 8 kilo vermek istiyorum, yiyecekleri çok kısmayarak nasıl verilir acaba?

Özellikle göbek ve kalça.

• Verilmez.Verilse bile sağlıklı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Verilmez.Verilse bile sağlıklı olmaz

Peki kaç kilo vermek lazımdır?
  • Ayda 4 kilo vermek sağlıklı olanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Ayda 4 kilo vermek sağlıklı olanıdır.

Arkadaşım neye göre kime göre ne saçma bi yorum o. Adam 250 kilo 1 ayda 4 kilo mu vericek.
  • Pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

quote:

Arkadaşım neye göre kime göre ne saçma bi yorum o. Adam 250 kilo 1 ayda 4 kilo mu vericek.

SAĞLIKLI bir şekilde vermek istiyorsa evet. 250 kilo adam ayda 8-10 kilo verirse vücudunda sarkmalar olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• *Gün içersinde yürümeyi veya koşmayı dene.
    *Bol su iç. Günde en az 2 litre.
    *Şeker , tuz ve undan uzak dur.
    *Asitli içecekler içme.
    *Lifli beslen.
    **Besinleri en az 6 kere çiğne.
    *Yemekten önce 1 bardak su iç.
    *Gün arasında mate veya yeşil çay iç.
    *Ara öğünlerim mutlaka olsun
    *Sık sık ve az az ye.
    *Sabah kahvaltısını kesinlikle ihmal etme.
    *Akşam 18:30'dan sonra hiçbirşey yeme.
  • Nasıl verileceğini bilmem ama nasıl verilmeyeceğini sayabilirim çünkü bu işi iyi biliyorum
  • 2 ayda 14 kilo verdim nasıl oldu anlamadım ama ekmeği keseceksin.
  • quote:

quote:

İyi de kardeşim adam 250 kiloysa o kilolar herkesin bileceği gibi yağdır, vücudun da belirli bir yağ yakma kapasitesi vardır.Aylık 4 kilo buna göre belirlenir.Fazlasını vermeye çalışırsan yağ haricinde şeyleri yakmaya başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Pm attım

mantıklı bir pm ise banada atarmısın :) 5-10 kg vermek istiyorum fikirler önemli bu konularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Nasıl verileceğini bilmem ama nasıl verilmeyeceğini sayabilirim çünkü bu işi iyi biliyorum

Maalesef ben de iyi biliyorum onu.
  • quote:

quote:

quote:

SAĞLIKLI bir şekilde vermek istiyorsa evet. 250 kilo adam ayda 8-10 kilo verirse vücudunda sarkmalar olacaktır.

250 kilo adamın vücudu zaten sarkıktır. 2haftada 5 kilo verdim hiç bi yerim sarkmadı. 1ayda 8 kilo verilir ama çoğu kas ve su olur. bol su içip sağlam spor yapar azda boğazdan sıkarsan 8kilo verebilirsin. ben 120 kiloda kilo vermeyi kafama yazdım şuan 107 kiloyum yaz bitene kadar 90 altına düşmeyi planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

İyi de kardeşim adam 250 kiloysa o kilolar herkesin bileceği gibi yağdır, vücudun da belirli bir yağ yakma kapasitesi vardır.Aylık 4 kilo buna göre belirlenir.Fazlasını vermeye çalışırsan yağ haricinde şeyleri yakmaya başlar

Tamam da o adama göre o kapasite 4 kilo olmaz diyorum kişiye göre değişir her insan aynı değil onu anlatmaya çalıştım zor mu bu kadar bunu anlamak

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

quote:

quote:

250 kilo adamın vücudu zaten sarkıktır. 2haftada 5 kilo verdim hiç bi yerim sarkmadı. 1ayda 8 kilo verilir ama çoğu kas ve su olur. bol su içip sağlam spor yapar azda boğazdan sıkarsan 8kilo verebilirsin. ben 120 kiloda kilo vermeyi kafama yazdım şuan 107 kiloyum yaz bitene kadar 90 altına düşmeyi planlıyorum

Kilo verdikten sonra demek istemiştim. Kişiden kişiye değişir ama ortalaması 4kilodur.

• Tüm kış dur sen son 1 ay kala 8 kilo nasıl verilir diye konu aç. Versen bile yüzün gözün çöker yağ yerine kas yakarsın.
  • kolunu kes
  • Block listemdesin o yüzden ne yazdığını bilmiyorum sadece konu ismine bakarak Zorlu bir diyet + Spor(Kaslarını yakma diye) diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.