Şimdi Ara

1 ayda 5 kilo alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkün müdür beyler? Evetse nasıl alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mass Gainer ile 7-8 kilo bile mümkün. Gece yatmadan önce içeceksin.

Ben bununla alakalı konu açmıştım ancak bu önerdiğim karışımı yapmak zahmetli olabilir. Paran varsa ve şekeri sorun etmeyeceksen Mass Gainer al.

https://forum.donanimhaber.com/kilo-almak-isteyip-alamayanlar-iceri-gelsin-bana-kilo-aldiran-karisim-onericem--144128313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 5 Kasım 2020; 20:12:37 >
  • Mümkün ama çoğunu yağ olarak alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) 5 değil ama 3.5 4 gibi aldım spor yapıyorum barfiks squad sınav tarzı bir antrenmanım var vücudum önceden spora alışık olduğundan belki daha hızlı gelişimisimdir ama istersen 5de yaparsın. Derken gainer falab alma basit şeker içindekiler hiç kullanma daha iyi şahsen pilava ete tavuğa aban bence. Ileride protein yetmiyor 100gram alamıyorum dersen creatin alırsın yanına da whey alırsın yoluna bakarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Mass Gainer ile 7-8 kilo bile mümkün. Gece yatmadan önce içeceksin.

Ben bununla alakalı konu açmıştım ancak bu önerdiğim karışımı yapmak zahmetli olabilir. Paran varsa ve şekeri sorun etmeyeceksen Mass Gainer al.

https://forum.donanimhaber.com/kilo-almak-isteyip-alamayanlar-iceri-gelsin-bana-kilo-aldiran-karisim-onericem--144128313

onun yerıne cicibebe ye daha ıyı aynı degerlere sahip ve daha ucuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    11 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.