Şimdi Ara

Kilo Almak İsteyip Alamayanlar İçeri Gelsin. Bana Kilo Aldıran Karışım Önericem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
7
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spora başladıktan sonra dirty-bulk dönemimde bana 1 buçuk ayda 5 kilo aldıran bu karışımı herkesin görmesini istedim.

    -400 ml süt

    -100 gram yulaf (Yaklaşık 1.5 su bardağı)

    -1 yemek kaşığı fıstık ezmesi

    -1 orta boy muz

    -4-5 tane ceviz


    Kilo Almak İsteyip Alamayanlar İçeri Gelsin. Bana Kilo Aldıran Karışım Önericem



    Çok yiyorum ama kilo alamıyorum diyenler için şöyle bir hesaplama yapalım.. O gün çok yedim dediğiniz bir gün varsa yediğiniz her şeyin kalorisini internetten bulup hesaplayın. Çok yedim dediğiniz günde muhtemelen 2000 kalori aldığınızı fark edeceksiniz.


    60 kilo birisini ele alalım. Günlük ihtiyacını karşılaması için alması gereken kalori 2000 kalori. Sizin kilo almanız için 2700 kalori almanız ve o 700 kalorinin size kilo olarak dönmesi gerekir. İşte bu noktada bu karışım imdadınıza yetişiyor. Gece yatmadan önce bunu içiyorsunuz. Normalde 1700 kalori ile tamamlayacağınız günü 2700 kalori ile kapatıyorsunuz. 300 kalori eksik bitireceğiniz günü 700 kalori fazla olarak kapatıyorsunuz ve kilo alıyorsunuz. Bu kadar basit.


    Bu karışımı yapacaklar için önerim. Önce 1.5 su bardağı yulafı blender'a atın ve hepsinin toz haline geldiğinden emin olun. Sonra diğer malzemeleri dökün. Böylece yulafın içimi daha kolaylaşacak. 1-2 toz kaşığı şeker ilave ederseniz içimi daha güzel olabilir. Kıvamı diğer içeceklerden biraz daha yoğun. Yoğun kıvamını beğenmezseniz yulafı azaltırsınız içimi daha rahat olur. Mevsime göre çilek, dondurma falan katınca efsane oluyor.


    Fikir sahibi olmanız için maliyet hesabını bu konuya da ekliyeyim. Her ay enflasyon arttığı için fiyatlar da artıyor. O yüzden editledim. Yulaf için ŞOK'taki Ukrayna'dan gelen ucuz yulafı tavsiye etmem. Denemiştim tadı hoş gelmiyor.


    Dost Süt 1 Litre Yarım Yağlı 4,75 ₺ Aylık Toplam Masraf = 12*4,95= 57 ₺


    Lilafif Yulaf 500 G =12,95 ₺ Aylık Toplam Masraf = 6*10,95 = 77,7 ₺


    Fıstık Ezmesi 340 G = 12,95 ₺ Aylık Toplam Masraf = 2.5*13=32,5 ₺


    Muz kilosu 11 lira Ayda toplam 55 lira


    Ceviz 1 kilosu 30 lira Ayda toplam 30 lira


    Karışım toplam 252,2 lira yapıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 30 Ocak 2021; 16:54:17 >







  • Bunu her gün içersen ölersin

  • Ne alaka? Ben de dahil olmak üzere milyonlarca kişi her gün kahvaltıda bunu içiyor. Bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsun. Bunu sadece ben önermiyorum herkesin içip sonuç aldığı için buraya yazıyorum. Bu kadar doğal bir şeyi içmenin ne zararı olabiliceğini düşünüyorsun hala anlamadım. İçebileceğin en sağlıklı şeylerden biri bu.

  • Sen kilolu degiiydin yaw
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Bunu her gün içersen ölersin

    Bunda bişey yok gayet sağlıklı 1 öğün olarak tüketilebilir, bilinen bir şey bu


    Günde 20000 (yirmibin) kalori alanlar var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

    Ne alaka? Ben de dahil olmak üzere milyonlarca kişi her gün kahvaltıda bunu içiyor. Bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsun. Bunu sadece ben önermiyorum herkesin içip sonuç aldığı için buraya yazıyorum. Bu kadar doğal bir şeyi içmenin ne zararı olabiliceğini düşünüyorsun hala anlamadım. İçebileceğin en sağlıklı şeylerden biri bu.

    Demek istediğim her gün her gün aynı şey içilmez, benim midem kaldırmıyor açıkçası denedim yapamadım o yüzden dedim

  • bu paraya daha fazla kalori alabileceğimiz başka bir karışım yapamaz mıyız?

  • fıstık ezmesi işi bozuyor istediğin kadar karıştır şahsen içemiyorum.

  • Beyler atıyorum akşam anneniz çorba, makarna, salata, nohut, pilav artık her ne ise yaptı önünüze koydu. Tek yapmanız gereken 2. tabağınızı yemek. Bu sırada kahvaltı, öğle, ikindi vs unutmayın + olarak antrenman yapın

  • 5 litre süte 10 cici bebe paketi karıştırır, 1 saat içinde de yerdim.
  • Böyle hesap kitapla olacak iş değil. Ben 2010'da beden gücü gerektiren bir işe girmiştim ve iş yerinin yemekleri yerine dışarıdan dürüm, pide, kebap getirtiyordum. 3-4 ayda 70'ten 100 kiloya çıktım. Düzensiz yiyeceksin hepsi o.
  • Konuya ne kadar cahilce yorumlar gelmiş... Kıvamı nasıl oluyor peki karışımın ?

  • Olum şu yaşlıların kullandığı mamalar varya besin takviyesi olanlardan.

    Nutrivigor iç.İçinde yok yok.1 aya kilo alırsın merak etme.
  • kilo almak isteyenler şişmanlarla takılsın. salak saçma karışım anca zayıflatır. evvela oturdugun ilçenin en iyi burger yapan, tost, kahvaltı ne bileyim iskender, kebab yapan mekanlarını bilicen bunu bilmeyen adam en iyi ihtimalle orta kilolu veya zayıftır. hangi sos hangi yemekle gider, hangisi keyif verir bunlara bakıcan. karışım marışım gereksiz işler bi de grammış mililitreymiş bunlara bakmıcan gömücen bulunca böreği poğacayı
  • "yav he he aynen" Nickin tam bu mesaja cevap vermelik olmuş tebrikler. Adam kilo alamayanlara ithafen açmış bu konuyu zaten. Sen gelmişsin en iyi kebap iskender yapan yerleri bilmeyen adam zayıftır diyorsun. Kafayı çalıştır , zayıf olan adam zaten az ya da kalorisi düşük yemek yediğinden kilo alamıyor. Fast food o kadar ucuz bir şey değil evde yapılan yemeğe göre. Yoksa biz de biliyorsuz günde 3 öğün dışardan yemek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 52CM

    "yav he he aynen" Nickin tam bu mesaja cevap vermelik olmuş tebrikler. Adam kilo alamayanlara ithafen açmış bu konuyu zaten. Sen gelmişsin en iyi kebap iskender yapan yerleri bilmeyen adam zayıftır diyorsun. Kafayı çalıştır , zayıf olan adam zaten az ya da kalorisi düşük yemek yediğinden kilo alamıyor. Fast food o kadar ucuz bir şey değil evde yapılan yemeğe göre. Yoksa biz de biliyorsuz günde 3 öğün dışardan yemek.

    boş yapma burger yemiyorsan kalori falan kelimesi kullanıyorsan böyle gidersin

  • Hayatında hiç adam akıllı beslenmediğin ya da spor yapmadığın cümlelerinden belli oluyor. İki dakika koştuktan sonra kaldığın nefesle sana hayatta başarılar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 52CM

    Hayatında hiç adam akıllı beslenmediğin ya da spor yapmadığın cümlelerinden belli oluyor. İki dakika koştuktan sonra kaldığın nefesle sana hayatta başarılar.

    az konuş kahvaltı yap kardeşim. forumda herkes çok biliyor anasını satayım

  • spor da yapmak lazım sanki

  • 100g yulaf çok fazla kimse içemez bunu. Bal falan koymak lazım bi de tek muzla olmaz

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.