Şimdi Ara

1 Ayda 1cm hacim az mı ? [Before & After'lı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sömestr tatili boyunca kolumun hacmi 1cm arttı. kilom değişmedi, yağ değil yani.
    Yaş 20, boy 168, kilo 72. 3 aydır düzenli devam ediyorum. 4. ayımdayım.

Başlamadan önce;

Sonra;

Programım şöyle, full body sayılabilir;
     1 Ayda 1cm hacim az mı ? [Before & After'lı]  1 Ayda 1cm hacim az mı ? [Before & After'lı]

A, off, B, off yapıyorum. A ve B günlerinde bir de 3 farklı karın hareketi yapıyorum.

Kolum 34'dü tatilden sonra 35 ölçtüm.

Biraz uçuk gelebilir fakat boyundan dolayu Pham Vu idolüm

1 Ayda 1cm hacim az mı ? [Before & After'lı]  1 Ayda 1cm hacim az mı ? [Before & After'lı]

Eleman 166, 75kg. Gördüğüm en estetik VG'cilerden bence.

Adamın programı;

Monday: Legs

Front Squats – 6 sets x 8-10 reps
    Hack Squat Machine – 4 sets x 8-10 reps
    Walking Dumbbell Lunges – 4 sets x 10-12 steps each leg
    Leg Extensions – 3 sets x 12-15 reps
    Straight Leg Deadlifts – 4 sets x 10-12 reps
    Seated Leg Curls – 4 sets x 10-12 reps
    Standing Single Leg Curl – 4 sets x 10-12 reps each leg

Tuesday: Chest/Shoulders

Incline Dumbbell Press – 4 sets x 10-12 reps
    Flat Barbell Press – 4 sets x 10-12 reps
    Flat Dumbbell Press – 4 sets x 10-12 reps
    Dumbbell Shoulder Press – 4 sets x 10-12 reps
    Incline Dumbbell Fly’s – 4 sets x 12-15 reps
    Side Raises – 4 sets x 10-12 reps
    Pec Deck – 4 sets x 12-15 reps
    Rear Delt Raises – 4 sets x 10-12 reps
    Cable Fly’s (downward motion) – 4 sets x 12-15 reps

Wednesday: Arms

Straight Barbell Curl – 4 sets x 8-10 reps
    Dumbbell Hammer Curls – 4 sets x 8-10 reps
    Alternating Cable Curls – 4 sets x 8-10 reps
    Ez-Bar Preacher Curls – 3 sets x 8-10 reps
    Close Grip Bench Press – 4 sets x 8-10 reps
    Ez-Bar Cable Press Downs – 4 sets x 8-10 reps
    Dips – 3 sets x 20 reps
    Rope Extensions – 3 sets x 12-15 reps

Thursday: Back

Deadlifts – 8 sets x 8-10 reps
    Bent Over Barbell Rows (regular grip) – 4 sets x 10-12 reps
    Bent Over Barbell Rows (reverse grip) – 4 sets x 10-12 reps
    T- Bar Rows (close grip) – 4 sets x 10-12 reps
    One Arm Dumbbell Row – 4 sets x 10-12 reps
    Seated Cable Rows – 4 sets x 10-12 reps
    Good Mornings – 3 sets x 12-15 reps

Friday: Abs/Calves

Hanging Leg Raises – 4 set x 12-15 reps
    Windshield Wipers – 3 sets x 12-15 reps
    Cable Crunches – 4 sets x 15-20 reps
    Russian Twist with Medicine Ball – 3 Sets x 20 reps
    Donkey Calf Raises – 3 sets x 20 reps
    Standing Calf Raises – 3 sets x 12-15 reps
    Seated Calf Raises – 3 sets x 20 reps

Saturday: Off

Rest Dayc
    Sunday: Off

Rest Day

Sizce kendi programıma devam etmeli miyim ? Bod****'da fullbody'le ilgili okuduğum bir yazıdan sonra full body çalışmaya başladım. Bölgeselde her bölgeye haftada bir defa gireceğim. Sİzce yetersiz değil mi Kendi pgoramıma devam edeyim bi yoksa Pham Vu'Nun pgoramını denemeli miyim Görüşlerinizi bekliyorum [sm=icon_sm

• quote:

Konuyu okuyacak arkadaşlar için etkili bir benzetme yapayim belki başarili olabilirim . Split programlar günlük hayatta karsılaştıgımız son derece bakimli güzel giyinimli çekici ve hos kadınlar ama içi bos kadınlar gibidir . Dısarıdan baktıgınızda her şey mükemmeldir kusursuz gözükür , onunla birlikte oldugunuzda da mükemmel bir PUMP hissi verir lakin size ne güven verebilir ne sevgi verebilir ne de sadakat duygusunu yaşatabilir . OysaFull Body tamamen farklidir , ilk bakista çok etkilemez basit ve sıradan gelir cogumuz kezban deriz onun için ezik deriz , ancak tanımaya basladikça size PUMP hissini tattıramasa da gerçek sevgiyi , güveni , sadakati , duygusal yoğunluğu verebilen tek şey oldugunu anlarsınzı işte böyle bir şey full body..
    Bu programlar genelde hep başlangıç seviyesindekilere verilir çünkü Gavur menşeili bodybuilding basını - magazin dergileri hep bunu bu şekilde göstermeye calişmiştir . Olay aslinda 1940 lara 50 60 lara hatta daha da gerilere kada gider . Günümüzdeki bu Volume ve Split programlarin yaraticisi çok meşhur Weider amcamizdir . Bu kişi antrenman yaptığı ünlü olduğu dönemde ünlü olmasına sebep olan vücudu dahi Full - body antrenmanlariyla yapmıs daha sonrasin da birkaç kaynaktan hatırladıgım kadarıyla Sırf Farkli bir şeyler üreterek ünlü olabilmek adına bu saçma Split programlari meşhur etmeye calışmıştır ve ne derecede başarılı olduğunu bugün görebiliyoruz . 50-60 larda Split programlar sadece ama sadece yarışma öncesi 1-2 hafta eksik bölgelerin giderilmesi amaciyla calisilirdi bunlar bütün kaynaklarda mevcuttur. Arnold bile kütlesini full-body ile kazandığını 1992 de bir röportajda söylemiştir 2 kere yazmıstım o röportajı detaylariyla . Ama biz bunları bilmeyiz çünkü bize öyle öğretilmiş . Salona yeni başlayan biri daha Squatin deadliftin rowingin dipsin ne olduğunu bilmeden bölünmüş programlar uygulamaya basliyor sonra gelişemeyince bilin bakalım soluğu nerede aliyor ? Cevap çok basit Supplementler. İşte bugün birçok kişi gelişememesinin sebebi olarak Supplement almamalarini görüyor . Ben şahsen Dymatize İso nun içinde GDO su değiştirilmiş soya yazısını ve aynı şekilde BSN syntha-6 daki YOĞUN MISIR ŞURUBUNU gördükten sonra elimdeki bcaa- optimum wheyi dahi çöpe attim o günden beri de kullanmıyorum ve önermiyorum hiçbir eksikliğini de hissetmedim . Bütün her kaynakta kilonuzun en az 2 katı kadar protein almanız gerektiği söylenir ki söylenmiş en büyük yalanlardan biridir belki de . Bugün yapmış olduğumuz beslenme - antrenman sistemi tamamen üst seviye sporculara ait beslenme türlerdir . Jay Cutlerin bile sadece definisyon döneminde Whey protein kullandığını söylediği bir video vardi cok eski bir video . Diyeceğim o dur ki Yalanlara öylesine alıştırılmışız ki Doğruları görünce insanlar dalga geçmeye başliyor . Full Body ler sacma ve başlangıç seviyesindekiler için olsaydi bugün Arnold olmazdi Reg Park olmazdi Steve Reeves olmazdi George Eifferman , Clancy Ross olmazdi , ve belki de en çarpıcı örnek doğal olarak 53 CM kol inşa etmiş olan Leroy Colbert olmazdi . Yazdığım bu kişilerin araştırarak ne söylemeye calıstığımı anlayacaksiniz . Bu ve daha adını sayamadığım sayısızca kişi de mi başlangıç seviyesindeydi . Bu konular gercekten uzun uzadiya gidiyor her detayi yazmaya calisiyorum cünkü Önyargıların kırılması gerçekten çok zor . Full bodye basladıktan sonra vücudu sasirtmak adına 1 hafta 5 günlük split calismasi yaptim ve gercekten tahammül bile edemedim ve bir şeyler cok cok eksik ve yanlis geldi bana . Salon hocalarimiz da ne yazikki dünyadan bir haber . Kabul ediyorum güzel vücut yapmıs iyi de beslenen kişiler var nadir de olsa ancak çoğu HOCA sifatiyla dolasan kişi ne yazikki güzel vücudu var diye HOCA yerine konuyor BİLGİ DONAMIMLARI ise gerçekten SIFIR BİLE DEĞİLDİR SIFIR DA BİR DEĞERDİR ÇÜNKÜ BU ARKADAŞLAR NÖTRDÜR . SADECE SET ÜSTÜNE SET YAPMAYI BİLİRLER KADINLARLA İLGİLENEN TİPLERDENDİR GENELDE BU KİŞİLER BUNLARI HEP GÖZLEMLEDİM BİR YERLERİMDEN UYDURMADIGIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ . BU nedenle hocanızın her dediğini yapmayin sorgulayin , sorun, araştırın , öğrenin. Benim hoca dedigim kişi kendisi cok bilgili olmasina ragmen hiçbir şey aktarmamiştir bizlere ve beni araştırmaya iten de bu olmustu. BU yazdıklarımı zamanında 8 ay boyunca göğüs için yalnizca Bench press - butter fly pullover yapmıs biri olarak söylüyorum HOCALARINIZI DİNLEMEYİN vücudunuzu dinleyin . Arthur Jones un yani HIT sisteminin yaraticisi olarak kabul edilen naçizane bilim kişisinin bir sözünü aktarayim. Bu zat Split programları TEK GÖZÜNÜZ AÇIKKEN NE KADAR UYUYABİLİRSENİZ SPLİT PROGRAMLAR DA O KADAR BAŞARILI OLABİLİR diyerekten açıklamıştır ve mükemmel bir açıklamadır bu . Karar sizin

Bu yazı mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Galdan Han

Bu yazı mı hocam?

aynen öyle siz ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Galdan Han

Bu yazı mı hocam?

aynen öyle siz ne düşünüyorsunuz

Şahsen pek bir şey diyemeyeceğim. Ama bir kaç yerde split çalışmanın steroid basanlar tarafından kullananlar tarafından yapıldığını okumuştum.

Şahsen ben pek anlamıyorum, acemiyim. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim, kusura bakmayın.

• Fullbody yap.

O adamın yaptığı program onun seviyesine göre. Sağlam bir kas kütlesi var ve steroi kullanıyo. O ona göre çalışıyo.
  • Hocam kol vs falan geçin sizin fazlanız var maalesef onu kaybetmeye çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam kol vs falan geçin sizin fazlanız var maalesef onu kaybetmeye çalışın.

Yemeden de büyüyemeyiz ki 65'e düşmeme lazım. 7 Kilo fazlam var fakat nisanda diyete başlayacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

Fullbody yap.

O adamın yaptığı program onun seviyesine göre. Sağlam bir kas kütlesi var ve steroi kullanıyo. O ona göre çalışıyo.

Kullanıyor olma ihtimali yüksek fakat herif 11 yılda o'dan o hale gelmiş 11 yıl doğal yolla o hale ulaşabileceği bir süreç bence. Programı hakkındaki yorumunuz nedir ? 4 ve üzeri setleri 4 ve üzeri yapamasam da 3 set olarak rahatlıkla tamamlayabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir Türk genci daha bacakları olduğunu unuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Bir Türk genci daha bacakları olduğunu unuttu.

bacaklarım durumuma göre fazlasıyla hacimli. Bisikletciyim. 60cm bacağım
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    O zaman lafımı geri alıyorum ama squat ekle en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

O zaman lafımı geri alıyorum ama squat ekle en azından.

squat var dostum koydum ya programımı bakmadın mı
  • hocam gelişme güzel idare eder çok daha iyi olacak böyle devam edersen. telefondaki hangi app bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

hocam gelişme güzel idare eder çok daha iyi olacak böyle devam edersen. telefondaki hangi app bu arada

Merhaba. Teşekkür ederim. Uygulama Jefit.

Programı şu hale getirdim fakat ağır mıdır değil mdiir karar veremedim yorumunuzu alabilir miyim ?

A off b off a off b off a... şeklinde devam etmeyi düşünüyorum fakat Sırt bacak ve omuzun olduğu gün için ağır diyorlar. Sizce 3'e bölmeli miyim ?

Edit: Göğüsü sağdaki programa alabilirim. Alırsam sanırım cable cross over da eklemem gerekecek. Tek hareket etkisiz kalabilir

3'e bölersem hareketleri artırmam gerekecek. Bunlara ek olarak cable crunch ve crunch yapıyorum her antrenman gününde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 27 Şubat 2015; 1:03:24 >

hocam son mesajına göre yazıyorum geçmişin ne kadar var bilmiyorum açıkçası diğer mesajlarını okumadım ama soldaki resme göre programın olmamış
    Bence 3 bölmelisin
    Bacak omuz / Bacak kollar
    Sırt biceps / triceps
    Göğüs triceps / biceps
    Genellikle verilen programlar
    sırt triceps
    göğüs biceps üzerine kurulu bacak ile omuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: XQS

hocam son mesajına göre yazıyorum geçmişin ne kadar var bilmiyorum açıkçası diğer mesajlarını okumadım ama soldaki resme göre programın olmamış
    Bence 3 bölmelisin
    Bacak omuz / Bacak kollar
    Sırt biceps / triceps
    Göğüs triceps / biceps
    Genellikle verilen programlar
    sırt triceps
    göğüs biceps üzerine kurulu bacak ile omuz

Teşekkür ederim mesajınız için. Oluşturduğum programı atacağım buraya akşam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. pgoramımı oluşturdum.

Omuz, göğüs biceps ve triceps'e birer hareket daha eklemem gerekiyor. Üçer hareket iyidir sanırım.

Salı, perşembe, cumartesi gideceğim. Bacağa perşembe günü girip Pazara full bacak antrenmanı eklesem nasıl olur sizce ? Bacaklarımı ciddi manada güçneldirmek istiyorum. Bisikletciyim de

• quote:

quote:

hocam gelişme güzel idare eder çok daha iyi olacak böyle devam edersen. telefondaki hangi app bu arada

Programı şu hale getirdim fakat ağır mıdır değil mdiir karar veremedim yorumunuzu alabilir miyim ?

A off b off a off b off a... şeklinde devam etmeyi düşünüyorum fakat Sırt bacak ve omuzun olduğu gün için ağır diyorlar. Sizce 3'e bölmeli miyim ?

Edit: Göğüsü sağdaki programa alabilirim. Alırsam sanırım cable cross over da eklemem gerekecek. Tek hareket etkisiz kalabilir

3'e bölersem hareketleri artırmam gerekecek. Bunlara ek olarak cable crunch ve crunch yapıyorum her antrenman gününde

hocam 1. program bacak için split sistemde bile çok ağır. bütün kan bacaklarda olacak sırt ve göğüse katkısı olmaz. leg curl ve leg press i çıkarabilirsin. split-full body karışık bişey yapmışın bence 3 e bölmen daha verimli olur. 1. gün sırt bacak 2. gün göğüs omuz 3. gün triceps biceps şeklinde.

• quote:

quote:

quote:

hocam 1. program bacak için split sistemde bile çok ağır. bütün kan bacaklarda olacak sırt ve göğüse katkısı olmaz. leg curl ve leg press i çıkarabilirsin. split-full body karışık bişey yapmışın bence 3 e bölmen daha verimli olur. 1. gün sırt bacak 2. gün göğüs omuz 3. gün triceps biceps şeklinde.

Selam. Bölüm. Bir mesaj üste ekledim yeni programı bakabilir misiniz?
    Göğüs omuz biceps ve triceps için birer hareket daha eklemem gerekiyor ama karar veremedim

Birde barfiks yerine back pullower mı eklesem acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam 3 gün gidin 2 gün ara verin sonra tekrar bacağı eskiden o kadar çok çalışıyordum ki gelişmesine zaman vermiyordum sonuçta steroid basmıyoruz ki sürekli bacak çalışacağız :D 3 günden sonra 2 gün şart 2günün içine cardio mekik ant koyabilirsin
    cheste incline fly ekleyebilirsin omuza arka omuzdan beğendiğin hareketleri ekleyebilirsin bunlar benim düşüncelerim herkes farklı antrenman yapar bir zaman sonra sanat eseri gibi üstünde çalışacağın vücut oldu mu hareketleri kafana göre yaparsın kolay gelsin şimdiden :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.