1 ay a nasıl gitar öğrenirim duyduguma göre kızlar estürman çalan çocuklardan hoşlıyormuş hem öyle hemde . . . hobi gibi birşey yapmak istiyorum
Gereksiz Yorum Yapanları Cevap vermem ..
Akorları mı öğrenmek istiyorsun notaları mı?
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
Her ikiside ..
quote:
Orijinalden alıntı: goplu34
quote:
Orijinalden alıntı: darkprinc3
Her ikiside ..
öğrenemessin çello falan öğren daha cool olursun
oturup günde 15 saat kendini yorarsa gerçek anlamda bi ayda öğrenebilirsin.. bence bateriye odaklan 1 ayda yapabilrsin belki evde tencere leğen falan diz vur sonra kırarsın sonra annen senin kafanı kırar öyle öyle..
en önemli soru yakınlarda kumsal var mı
öğrenirsn 2 hafta 3 saat parmak egzersizi yap diğer 2 haftada da akor cart curt zmanın varsa öğrenrsn önemli olan hız+zamn
Kızlara gitar biliyorum dedin ve acil olarka öğrenmek gerkiyor, değil mi? Açık konuşabilirsin, burdabiz bizeyiz.
Öğrenemen.
1 ayda parmak açarsın anca
Guitar Hero oyna.aynı etkiyi yapıyor.
imkansız o aleti düzgün bi şekilde çalmak istiyorsan 1-1.5 yılını harcaman lazım günde minimum 2 saat harcayarak
quote:
Orijinalden alıntı: TRansilvania*
en önemli soru yakınlarda kumsal var mı
yok . .
quote:
Orijinalden alıntı: _Android
Guitar Hero oyna.aynı etkiyi yapıyor.
Sanal niye takılayımı ki Orjinali yanımdayken ..
26 yaşındayım hertürlü enstürmanı çalarım hiç kız arkadaşım olmadı yanlışlıkla bile olmadı:D
Gerçekten gitar çalmak istiyorsan, hayır 1 ayda anca temel şeyleri öğrenebilirsin adam akıllı. Eğer kızlara hava atıcam ben, bir kaç akor bassam yeter diyorsan evet 1 ay yeterli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme