Şimdi Ara

1,90 Boy,a 100 kilo idealmidir konuya hakimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalama olarak normalin 1 tık üstü ama vücut tipin yağ oranın falanda onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

1.86 boy 55 kiloyum tamam biraz zayifim ama 100 kg da cok bence

biraz mı 1.86 boya en az 75 kilo olman lazım normal durmak için. 183 boydayım 70 kiloyum ve zayıfsın diyolar bana

1.85 70 kiloyum bende zayıfım yemeye devam
  • 114 kilo 185 im . 20 kilo verdim. Kas kütlemiz arttı görünüş düzeldi. 100olsam efsane olur. Göbek az eriyor ya diğer yerler fazla yağlı değilde göbek sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Commonder

114 kilo 185 im . 20 kilo verdim. Kas kütlemiz arttı görünüş düzeldi. 100olsam efsane olur. Göbek az eriyor ya diğer yerler fazla yağlı değilde göbek sıkıntı.

şuanda kaçsın dede o lanet göbek zor iniyor yüzden zayıfladınmı ben yüzden zayıflamak istemiyorum dolgun yüz seviyorum ben
  • Yağ oranı azsa süper, değilse berbat.
  • İster istemez zayıflarsın.

• Boyla kilo arasında 10 kilo fark olması gerekiyor diyorlar sen hesap et işte ama bence bir 85 olsan idealdir

• quote:

Orijinalden alıntı: dRootS

bu kilo olayları kas yağ oranınıza göre çok değişken birşey ben 180 72 kg iken hala kilolusun diyenler vardı göbek ve göğsüm çok yağlıydı şimdi aradan 2 sene geçti spor ve yediklerime dikkat ediyorum 75kgım ve eskisine göre zayıf gözüküyorum

Adam günde 1 paket büyük cips ve gece patatesten bahsediyor yağ oranını tahmin edebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 188 82 kg yum fitim ama 188 54 kg iken spora başladım ve bırakmadım 28 kg body building ile aldım.Mesela ben ile arkadaşım aynı boyda.Kilomuz bile aynı onun kollar 32 cm iken benim kollarim 39 cm onun omuz 116 cm iken benim 132 cm yani iş spor da bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhnskl

quote:

Orijinalden alıntı: dRootS

bu kilo olayları kas yağ oranınıza göre çok değişken birşey ben 180 72 kg iken hala kilolusun diyenler vardı göbek ve göğsüm çok yağlıydı şimdi aradan 2 sene geçti spor ve yediklerime dikkat ediyorum 75kgım ve eskisine göre zayıf gözüküyorum

Adam günde 1 paket büyük cips ve gece patatesten bahsediyor yağ oranını tahmin edebilirsin

aynen öyle dostum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.