< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWindows -- 17 Kasım 2020; 15:3:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
1.90 Boy - 90 Kg- Vücut geliştirme

-
-
vücudun aşırı yağlı 90 değilde 100+ gibi duruosun başla fitnessa 4-5 aya toparlanır vüvut
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yağlısın dostum. Başlarsan iyi olur tabii ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Omuzlarım çok dar geliştikçe daha kötü olur diye korkuyorum açıkcası
İyi olur mu orasını bilmiyorum işte omuzlarım falan cok dar korkutuyor beni
Once omuz ve trapez calisman gerek. Sonrasinda gogus, sonra zaten full body ile devam edebilirsin.
Dambillar diye bir uygulama var google playde. Onu yukle ve programlari uygula
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ios işletim sisteminde yok galiba, iphone kullanıyorum...
Vücudum düzelir mi sizce çalışmaları sürdürürsem spor salonunda
Yıl olmuş 2020 hala böyle basit şeyler için konu açıyorsunuz. İnternette binlerce video ve yazı var biraz araştır. Her vücüt düzelir yeterki çabala.
Ben araştırma özürlüsüyüm , böyle cevap vereceksen hiç verme
git ders çalış meslek sahibi ol
vücut boş iş
Bu kafayla bir şey yapamazsın benden söylemesi. Öyle armut piş ağzıma düş olmaz. Araştırıp cabalayacaksın her okuduğunada inanma.
Çalışırız daha zaman var
Kardeş fikir almak için foruma konu açmışım saçma sapan yazmışsın, beni bilgilendirenler var eyvallah
saçmalayan sensin, sana tavsiyede bulundum ama işine gelmiyor. Görürsün sıkılıp bırakacaksın çünkü tembelsin. Araştırmayan bile tembellik ediyorsun.
Tembelim ben , hadi yallah
Düzenli spordan önce düzenli ve sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanman lazım. Bunu yapmadıktan sonra boşuna amelelik yapmana gerek yok.
-
Hocam aslında benim meselem vücuddan daha çok iyi şekil alır mı acaba sorusu , omuzlarımın genişlemeyeceğinden korkuyorum
Kardeşim mecazi olarak kullanıyorum bu lafı kusura bakma hayvan gibi yanların ve göbeğinden kork önce onları erittiğinde omuzların genişlemese bile şu ankinden geniş görünür.
-
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
ya sen bunları boşver haftada 3 gün gitceksen full body başla direk 5-6 gün gitceksen de bi gün üst gövde bi gün alt gövde ege fitnessin kendi full body antremanını oluştur videosu var ona bak bi yeterli protein ye gayet de düzelirsin
Benzer içerikler
- okb den kurtulma hikayeleri
- gürbüz tam bir canavar
- bira içtikten sonra ağrı kesici içilir mi
- kumru yavrusu kaç günde uçar
- 1 günde saç yağlanması
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X