Şimdi Ara

1.6 Tdi Trendline Passat Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
12.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Sıfır km 1.6 tdi trendline passat almayı düşünüyoruz. Araçta ekstra olarak cam tavan, hız sabitleyici, far ve yağmur sensörü ve karararan dikiz aynası mevcut. Şu an kullandığım araç 2007 model d segment bir araç ve donanım olarak trend passattan daha dolu diyebiliriz. Amacımız modelin düştügünden ve km arttığından dolayı sıfır bir araç almak. Sizce bu araç alınır mı, özellikle donanım olarak tatminsizlik yaşatır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana göre 1.6 bu kasaya yetmiyor. Yürüsün isterseniz de yakıta yükleniyorsunuz bi anlamı kalmıyor.

Ben şehir içinde tın tın giderim performansla pek işim yok derseniz siz bilirsiniz.

Skoda Superb bundan kat kat daha iyi olduğunu belirtmek lazım.

Arka diz mesafesi bir S kasa standartlarında.

Bagaj deseniz aynı şekilde.

Yol tutuş ve konfor bana göre passattan çok daha iyi.
    1.6 gayet iyi gidiyor. torku daha yüksek olan birçok araçtan daha iyi 0-100'ü de son hızı da.

superb tamam bundan geniş ama yol tutuşunun daha iyi olduğunu söyleyene ilk defa denk geliyorum. passat b8'in yol tutuşu beğeniliyor. genişlik olarak ta superb kadar olmasa da çok iyi. arka muhteşem. bagaj da çok iyi. ağzı daha dar sadece. tünel şeklinde oluyor bu yüzden ve sonuna ulaşmak benim gibi uzun boylu biri için bile zor oluyor sağı solu ağrıyan biriyse.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Passat 1.6 TDI Trendline: Alınır mı?

Volkswagen Passat 1.6 TDI Trendline, orta boy bir sedan olup konfor, performans ve verimliliği bir arada sunmaktadır. Eğer bir Passat 1.6 TDI Trendline almayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir.

Performans: 1.6 litrelik turbo dizel motor, 120 beygir gücü ve 250 Nm tork üretmektedir. Bu güç, günlük kullanım için yeterlidir ancak heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmaz.

Yakıt Verimliliği: Passat 1.6 TDI Trendline, yakıt verimliliğiyle bilinir. Ortalama yakıt tüketimi yaklaşık 4,4 litre/100 km'dir ve bu da onu uzun yolculuklar için uygun bir seçenek haline getirir.

Konfor ve Özellikler: Trendline donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, hız sabitleyici ve dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi gibi temel özellikleri içerir. Bununla birlikte, daha yüksek donanım seviyelerinde bulunan gelişmiş özellikler mevcut değildir.

Güvenlik: Passat, Euro NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız almıştır ve bir dizi güvenlik özelliğiyle donatılmıştır. Bunlar arasında hava yastıkları, ESP ve yorgunluk algılama sistemi bulunur.

Manuel Şanzıman: 2016 Passat Trendline yalnızca manuel şanzımanla sunulmaktadır. Otomatik şanzıman tercih ediyorsanız, daha yüksek donanım seviyelerine bakmanız gerekebilir.

Yorumlar: Passat 1.6 TDI Trendline'ı inceleyen kullanıcılar, yakıt verimliliğini ve güvenilirliğini övmüştür. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar motorun düşük gücünden ve temel özelliklerin eksikliğinden şikayet etmiştir.

Sonuç: Passat 1.6 TDI Trendline, günlük kullanım için pratik ve verimli bir sedan arayanlar için uygun bir seçenektir. Ancak, heyecan verici bir sürüş deneyimi veya gelişmiş özellikler arıyorsanız, daha yüksek donanım seviyelerini veya farklı bir model düşünmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben comfort passat kullanıyorum. passat genişlik, konfor, kalite olarak premiumların hemen altında, rakipsiz bir konumda. eski aracınız nedir bilmem ama premium değilse aratmaz bence. yalnız passat dizel + dsg satarken çok iyi gidiyor. manuel ise daha zor satılacaktır. cam tavan bir artı. onu çok soruyorlar 2. elde. diğer donanımlar da güzel ama bence olmasa da olur. comfort'tan bir eksiği koltuklar ve otomatik klima kalmış bu donanımlarla. 1.6tdi motor zayıf kalmıyor. benim beklentilerimin üstünde çıktı serilik olarak. d sınıfı premium hariç bence tek tavsiye edilecek araç passat.
  • Bana göre 1.6 bu kasaya yetmiyor. Yürüsün isterseniz de yakıta yükleniyorsunuz bi anlamı kalmıyor.

Ben şehir içinde tın tın giderim performansla pek işim yok derseniz siz bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Bana göre 1.6 bu kasaya yetmiyor. Yürüsün isterseniz de yakıta yükleniyorsunuz bi anlamı kalmıyor.

1.6 gayet iyi gidiyor. torku daha yüksek olan birçok araçtan daha iyi 0-100'ü de son hızı da.

superb tamam bundan geniş ama yol tutuşunun daha iyi olduğunu söyleyene ilk defa denk geliyorum. passat b8'in yol tutuşu beğeniliyor. genişlik olarak ta superb kadar olmasa da çok iyi. arka muhteşem. bagaj da çok iyi. ağzı daha dar sadece. tünel şeklinde oluyor bu yüzden ve sonuna ulaşmak benim gibi uzun boylu biri için bile zor oluyor sağı solu ağrıyan biriyse.

• Bence de passat alınır muhteşem bir araç arkadaşta vardı şahinim var içine binince aşık oldum yukardaki arkadsşın dediği gibi premenyoma yakındır paramız olsa da bizde alsak keşke kaçırmayın.

• passatın bagajıyla superbnin arasında yanlış hatırlamıyorsam 10 lt olması lazım.
    yol tutuşunu superbnin daha zayıf.bence aynı donanımda karşılaştırmak bile gereksiz.
    şu olabilir; passat trend parasına style verirler alınabilir.ama yakın donanımda bile passat derim
  • Boşboş passat almaktansa daha dolu superb tercih ederdim, yol tutuş olarak passat kadar iyi olmasada günlük kullanımda çoğu kişi farketmez ihtiyacıda olmaz, malzeme kalitesi ve konfor bakımından passatla yarışır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D segmentte manuel araç pek keyif vermez hocam
  • hocam bende de trindline vardı.araba gercekten güzel extraları cok güzel ama yerinizde olsam imkanınız da varsa en aşagı comfortline ve dsg öneririm
  • Superb daha dengeli passattan limitlerde fakat limitin üstünde passat bir tik daha iyi bence iyi bir lastik jant kombinasyonuyla hissedilmez bile aradaki fark

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Hocam iki aracı da +10.000 km kullanmış biri olarak superb her anlamda passattan önde diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankir

Hocam iki aracı da +10.000 km kullanmış biri olarak superb her anlamda passattan önde diyebilirim.
    Testlerde passatın yol tutuşu daha iyi diyorlar, bilemiyorum. Yalnız passatın ön göğüsteki saatle birleşen ızgarası, ön, arka farları, yandaki keskin ütü izi, sinirli bakışı daha güzel geliyor bana. Ben superb de düşündüm ama passat seçtim. Aradaki fark çok değil.

• Manuel Passat yerine otomatik suberb alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlaka comfortline dizel otomatik alın. Trendlinede yağmur sensörü var far sensörü yok. manuel klima var. İki araca da bakın anlayacaksınız. Ama mutlaka otomatik olsun. dsg sorunlu da olsa sıfır araçta garanti uzatırsanız sıkıntı çıkmaz
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Passatın keskin bakışları benim de hoşuma gidiyor passatın 2.eli de iyi superbe kıyasla aman allahım neden superb almadım denecek kadar büyük farklar yok haklısınız
  • Hocam boş passat yerine orta paket superb al keyfine bak superb cok daha önde bir araç
  • Aynı Paraya çok daha dolu Superb alabilirsiniz. İnceleyin Passatı aratmayacak kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: tankir

Passatın keskin bakışları benim de hoşuma gidiyor passatın 2.eli de iyi superbe kıyasla aman allahım neden superb almadım denecek kadar büyük farklar yok haklısınız
    Ben son cümledekinin tersini kastetmiştim ama neyse.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.