Şimdi Ara

1.6 benzinlilerin sesi çok güzel değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok beğeniyorum. Daha önceden 4.5 motorlu jipe kadar bir çok farklı motor hacminde arabaya bindim ama bu 1.6 atmosferiklerin sesi çok hoşuma gidiyor. Ses çok tok ve derinden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 30 Ocak 2015; 20:54:00 >

• Ben içeriden çok az duyuyorum...Dışarıda yürüyen yayalar hiç duymuyorlar...
    Site içinde kaç kez yayanın peşinden gittim,korna falan da çalmadım,kimse farketmiyor arkadan araç geldiğini...

• Vergi sisteminden nelere güzel diyor insanlar yazık ülke insanımıza
  • 1.2 nin sesi daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergiler olmasa sanki yarın gidip o videodaki arabayı alacaksın
  • Yüksek hacimli ve 8 ve ustu silindirli motorların sesi elbette daha güzel. Ama TR de en zenginler bile bu arabaları pek kullanamıyorlar. Düşük hacimli motorlarda ses olarak en güzeli bence Marea 2.0 HGT ( 5 silindirli). Bilen bilir.

• bmw i8'inde sesi iyi diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Linea performansı bu mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında dingin bir sürüşü her zaman yeğlemişimdir. Egzoz ve motor sesleri evet çok güzel araçlar var, ben de beğenirim ancak, sakin kullanımda da kafa yormaması gerekiyor. Şu anki aracımın en sevdiğim yönü belki de bu. 2000 li devirlerde çok hoş bir uğultusu var. Sanki böyle tar tar tar motor çalışıyormuş gibi değil de, hoş bir uğultusu var. 3000 li devirlere gelirken daha bağırıp vites istiyor ya da benim psikolojim o şekilde. Çok tatlı bir motor uğultusu olduğu için müzik açmadan işe gelip gittiğim çok olmuştur.
  • Sallayın teneke arabaları..

En güzeli avatardaki beyaz kedi.. Ankara van karısımı

1.6 benzinlilerin sesi çok güzel değil mi?
  • değil
  • Forever 1.4

• 0,9 clionun sesi çok guzelllll

• Peki bu motorun seside güzel mi? bu aracımızda 1.6'dır

https://www.youtube.com/watch?v=g8-12iTCXHo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS1907 -- 30 Ocak 2015; 21:25:23 >
  • Hyundai i10
    3 silindir

Bende otoparkın videosunda gördüm. cidden 3 silindirlilerin sesi bomba

• 0,9 TCe

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Karanlık

Ben çok beğeniyorum. Daha önceden 4.5 motorlu jipe kadar bir çok farklı motor hacminde arabaya bindim ama bu 1.6 atmosferiklerin sesi çok hoşuma gidiyor. Ses çok tok ve derinden geliyor.

1.3 Multijetin sesi bile daha güzel geliyor 1.6 atmosferiğe göre... Bas bas bas hem gitmiyor hem de benzini içiyor...
  • 1.2 htp 3 silindirli aracim var. V6 yavrusu gibi ses cikartiyor. Ozellikle viteste devir duserken ve tam gazda devirlenirken yolcular bu nasil ses diye bana soruyorlar. Sanirsin ki 300 beygir ama sadece 64 beygir.

• Evet. Eski 1.6 T.Spark Alfa 147'min sesi hala kulaklarimda cinliyor. Ama 1.0 EcoBoost Fiesta da fena degildi.

• Benzin candir canandir
    Pahali olabilir ama stres atmaya da iyi gelir
    Gidisi durusu cikisi ivmelenmesi insana araba kullanma hissini verir hazzini yasatir

Ama dizel ucuz tamam yanliz traktor kullanma hissini verdigi gibi isterse bentley olsun cekilmez arkadas
    Benzin hayattir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.