Şimdi Ara

1.5 yaşındaki dişi kedime yapılanlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde bakkala gitmek için dışarı çıkmıştım. Ben ne zaman apartmandan aşağı insem kedi de peşimden en aşağı kadar gelir. Yine geldi kedi ve kapıyı açmamla dışarı çıkması bir oldu. Normalde dışarı çıkarmam ama neyse dedim hevesini alsın gelirken kovalarım içeri girer.

Bakkala gittim ve öteberilerimi alıp geri geldim. Geri geldim ama keşke gelmez olaydım. Bir de ne göreyim? Öküz kadar bi sarı erkek kedi dişi kedimin yanına yaklaşmış onun ahlakını bozmaya çalışıyor. O an dişi kedime nefretle baktım, ne demek istediğimi direk anladı ve korkudan gözlerini belertti. Erkek kedi ise çoktan kaçmıştı bile.

Eğer 5 dakika daha geç gelseydim, kim bilir neler olacaktı. Siz siz olun kedinizi dışarı salmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileyboy -- 21 Eylül 2011; 23:45:38 >

• ahlak namus kalmadı bu yeni nesil kedilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimildonia

ahlak namus kalmadı bu yeni nesil kedilerde

Onların vebali de bizden sorulur, o yüzden bizim hakimiyetimiz altında olan hayvanlarla ilgili ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bugün bir daha anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileyboy -- 21 Eylül 2011; 23:54:24 >
  • Sen şimdi kedini başı açıkta gezdiriyosundur.
  • senin nickinle resminin hesabıda senden sorulur.
  • Sizin kediyi bizimkisiyle sözlesek mi, baksana kedi gitti gidecek?
  • Bende kuşları ahlaksız sanırdım Kedilerde az değilmiş yani...
    Sağol konuyu açtığın için kardeşim aydınlattın bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    35 yaşında sünnet oldu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok hoş gerçekten.
  • Sen şimdi kedi evden çıkarken hiç eteğinin uzunluğuna falan da bakmıyorsundur.
  • o degılde kedıye sahıp cıkıyorsun avatarda tavşanla işi pişiriyosn
  • Aman kardeşim bugün ona yarın sana dışarı çıkarken dikkat et
  • Bende başlıktan dolayı mahallenin çocukları kediye birşey yaptı diye düşündüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.