Şimdi Ara

1.5 DCI Manuel Yakıt Tüketiminiz Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 1.5DCI Manuel 2013 icon paket clio 4 sahibiyim. Havaların soğumasıyla inanılmaz düzeyde yakıt tüketiminin arttığını gözlemliyorum. Belki de havayla bir ilgisi yoktur bilmiyorum fakat yazın ortalamam şehir içi 5.4 civarlarındayken şuanda 6.5 civarlarında seyrediyor. Sizde durum nedir? Ve lütfen yakıt tüketimi yazdıktan sonra genel olarak trafikli veya trafiksiz ortam da mı sürüyorsunuz yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kisa mesafeli kullanimda tuketiminiz gayet normal... Kis mevsimi, motor isinamiyor ve tam verimli calisacakken yolculuk bitiyor, kontak kapiyoruz... Sonuc: trafik yogun olmasa bile 6,5 lt rahat goruyor... (clio4 2015 1.5dci)
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Evet soğuk havadan olduğunu bugün netleştirdim. Sabah araçla 12 km yol yaptım. 1 saat civarında araç kapalı garajda bekledi sonrasında tekrardan 12 km yaptım. Dönüşteki 12 km'de araç ortalaması 6.4'den 5.3'e indi. Bunlar şehir içi fakat az trafikli veriler. Teşekkür ederim.
  • Ben çok sıfırlamıyorum Bursa şehiriçi trafiği zaten son senelerde arttı ancak korona nedeniyle şu an biraz daha durgun. Şehiriçi yakıt tüketimi 5.1'den 5.0'a düştü. Sanıyorum yaklaşık 3000 km karma yakıt tüketim değeri bu.

    Yanılmıyorsam zaten kendi sıfırlıyor 3000 km'den sonra tüketim değerini. En son o tarz bir şey olmuştu. (clio4 2018 joy 1.5dci)

    Eklemeden edemeyeceğim 4.5 yakanlar nerede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.