Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hocam hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız günlerde kullan

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975

Bende bugün 1.4 Jetta Comfortline 170 HP DSG me kavuştum,hava karlı olduğu için pür dikkat ancak eve getirebildim :) En kısa zamanda sürüş izlenimlerimi ve fotoları buraya aktaracağım arkadaşlar.İnşallah allah güle güle binmemi nasip eder..

Allah razı olsun Doktor, hep beraber inşallah..

• dun ilk kar yagdiginda camlica yokusunu gormenizi isterdim, arabalar garip bir sekilde surekli patinaj cekiyorlar, bayagi bir trafik tikandi. benim arabanin esp isigi da neredeyse hic sonmedi, ilk defa espyi uzun sureli calisirken gordum.

bir de kis surus programini merak ediyorum, sanirim 140 beygirlik olan modellerde yok. gt kullanan arkadaslar kis surus programi acikken abs'de degisiklik fark ettiler mi? karda abs'li araba ile durmak cok zor oluyor, acaba diyorum kis surus programi abs yazilimina da etki ediyor mu?
  • kar lastikleri diye bir bölüm var menüde.. kış programı diye birşey duymadım, dün bende denedim karda arabayı.. öğlen her yer bembeyazdı ümraniyede.. bu sabahta buz vardı.. esp+asr+edl+bağımsız çekiş kontrolü abs ile birlikte harika arkadaşlar özellikle arkayı kaydırıyorum araba hemen topluyor harika birşey...

[DH]

VOLKSWAGEN
  • bu sitede şunu farkettim.doktor insanları jetta ya özendirerek jetta satışlarını artırdığı gibi golf satışlarınıda düşürüyor.bence doğuş jetta satışlarını ikiye ayırmalı.doktordan önce ve doktordan sonra olarak.eminim doktor aldıktan sonra jetta satışları patlamıştır.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • arkadaşlar kimsenin ahını almak istemiyorum.. herşeyden önce hayırlısı... ben 35 yaşın verdiği tecrübeyle ayrıca 13 yıllık yerli-yabancı ilaç firmalarının değişik departmalarının bana kattığı bir takım değerlerle bir işi yaparken kılı kırk yararım... duyguları geri atıp daha çok mantığımla bakarım... duyguda olacak elbet ama hiçbir zaman gerçeklerin önüne geçmemeli... gerçekler şuki en fazla donanım jetta-golfte var, en fazla performans golf-jettada, vergi, servis , ikinci el, firma imajı vs bütün herşeyi bir arada değerlendirdiğinzde sonuç TSI VE VW çıkıyor... golf ve jetta seçimi duygulara kalmış... ikiside harika vede tsi motora sahip diğer markalar ve modellerde...

bu arada forumda tofaşın hararetli savunucular var, hondanında öyle, keza toyotanında ve hatta hyundai nin, vw cileri sindirmişlerdi... sesleri çıkamıyordu... bendede denediler... (yöneticiler değil diğer firmaların fanatikleri) ama başarılı olamadılar... dünyada en sevmediğim şey haklının hakkını alamamasıdır... güçlülerin güçsüzleri ezmesidir....

ben burdayken ve burda olduğum müddetçe her zaman haklının yanındayım... bazıları bu işe gıcık olsada....

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

bu sitede şunu farkettim.doktor insanları jetta ya özendirerek jetta satışlarını artırdığı gibi golf satışlarınıda düşürüyor.bence doğuş jetta satışlarını ikiye ayırmalı.doktordan önce ve doktordan sonra olarak.eminim doktor aldıktan sonra jetta satışları patlamıştır.

[DH]

VOLKSWAGEN

• Valla Strep arkadaşım, VW ile, TSI ile ilgili paylaşımlarını, fikirlerini okumak inan çok zevkli. Mesela senin fikirlerini okurken sanki o arabaı o an kullanmış gibi oluyorum. Paylaşımlarını, görüşlerinin devamını bekliyoruz.
    Bencede TSI motor ile donatılmış Golf ve Jetta'lar harikalar. Birde Jetta'nın rengi grafit mavi ve motoru da TSI ise mükemmel ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 5 Ocak 2008; 11:06:34 >

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • Her ne kadar doğru düzgün net bir fotoğrafını koyamasa da,

saol be doktor

kar lastikleri diye bir bölüm var menüde.. kış programı diye birşey duymadım, dün bende denedim karda arabayı.. öğlen her yer bembeyazdı ümraniyede.. bu sabahta buz vardı.. esp+asr+edl+bağımsız çekiş kontrolü abs ile birlikte harika arkadaşlar özellikle arkayı kaydırıyorum araba hemen topluyor harika birşey...

hocam o menu "kislik lastikler" diye geciyor, kitapciktan kopyaliyorum:

"hangi seyir hizindan itibaren gorsel ve isitsel bir sinyal verilecegini bu menude ayarlayin. bu islevi aracinizin azami hizina uymayan kis lastikleri taktiginizda kullanin"

bizim arabalarda sadece belli bir hizdan sonra arabanin uyari vermesini saglayabiliyoruz, golf gt'lerdeki gibi motor yazilimina etki eden bir program degil malesef, keske bizim arabalarda da olsaymis.

• bu golfteki olay nasıl bir olay biri açıklayabilirmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

quote:

kar lastikleri diye bir bölüm var menüde.. kış programı diye birşey duymadım, dün bende denedim karda arabayı.. öğlen her yer bembeyazdı ümraniyede.. bu sabahta buz vardı.. esp+asr+edl+bağımsız çekiş kontrolü abs ile birlikte harika arkadaşlar özellikle arkayı kaydırıyorum araba hemen topluyor harika birşey...

hocam o menu "kislik lastikler" diye geciyor, kitapciktan kopyaliyorum:

"hangi seyir hizindan itibaren gorsel ve isitsel bir sinyal verilecegini bu menude ayarlayin. bu islevi aracinizin azami hizina uymayan kis lastikleri taktiginizda kullanin"

bizim arabalarda sadece belli bir hizdan sonra arabanin uyari vermesini saglayabiliyoruz, golf gt'lerdeki gibi motor yazilimina etki eden bir program degil malesef, keske bizim arabalarda da olsaymis.

[DH]

VOLKSWAGEN

• VW Passat yeni modellerinde parrot bluetooth araç kitleri standart olmuş. Darısı diğer marka ve modellere şu trafik cezasındanda kurtulmuş oluruz. Malum şu anda passat alacak para yok :)

1.4 140 hp aracı olan bir arkadaşım 150 ytl ye bluetooth kısmına harddisk görevide görecek bir parça koydurtacaktı bir arkadaşı tavsiye etmiş. Ben de taktırır taktırmaz haber ver dedim şu sıralar bayağı yoğun ameliyat üstüne ameliyata giriyor uyumuyor bile ben de soramıyorum.

Fakat en kısa zaman da açıklığa kavuşturacağım harika bir olay harddisk olarak kullanılacakta olması ayrıca müzik dosyalarını da atabilecekmişiz telefonla konuşmakta cabası. İlk başta biri seni işletmiş dedim fakat arkadaşında bu sistem kuruluymuş. Aklım takıldı varsa böyle bir şey mutlaka taktıracağım. Tabi orayı burayı delecek bir şeyse uzak dururum o başka.

quote:

Orjinalden alıntı: courser

VW Passat yeni modellerinde parrot bluetooth araç kitleri standart olmuş. Darısı diğer marka ve modellere şu trafik cezasındanda kurtulmuş oluruz. Malum şu anda passat alacak para yok :)

• Ben bu kit olayını detaylı araştırıyorum, doğru ürüne para vermek istiyorum. Edindiğim bilgi bu parrot kitleri piyasanın en iyisi. Fiyatları hakkında da hepsiburada.com a baktım daha uygun. Arkadaşının bahsettiği cihazı duymadım, ona benzer ipod bağlantısı var bildiğim kadarıyla ama telefon olayını desteklemiyor. Müzik için bakıyorsan aşağıdaki linke bir bak istersen. Satışı hakkında bilgi yok fiyat filan vs. resminide ekledim.

http://www.parrot.com/tur/runler/parrotmk6100

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

• yeni alan arkadaşlardan daha detaylı resimler ve izlenimler bekliyoruzz.doktorumuzu örnek alalım
  • bu arada bana destek olan 2 arkadaşıma teşekkür ediyorum daha fazla kişiden destek beklerdim aslında ama yinede teşekkürler

[DH]

VOLKSWAGEN
  • Sevgili komutanlarım :) sizin için araştırıp bir kaç resmini ve özelliklerini daha ekliyorum. İnşallah faydılı olur. Alet güzele benziyor.

- Türkçe sesli menü
    - Bluetooth cep telefonu veya MP3 çalardan kablosuz müzik aktarımı ( mp3 çalar bluetooth öz. olacak bildiğim kadarıyla ipodlara bt dongle takılıyor.)
    - Rehberdeki isimleri sesli okuma
    - Ses tanıma sesle arama 150 isime kadar. Ses kaydı kit hafızasına yapılıyor.
    - Telefon rehberi senkranizasyonu
    - Müzik kesme mute
    - Çağrı bekletme ve tekrar arama
    - Çoğul kullanıcı 5 farklı telefon hafıza
    - Müziği kontrol edebilen 6 tuşlu kumanda ünitesi, çevirmeli ses kontrolü.
    - Telesekreter e erişim.

www.parrot.biz

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

• çaktırmadan astra reklamı yapmışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: courser

Sevgili komutanlarım :) sizin için araştırıp bir kaç resmini ve özelliklerini daha ekliyorum. İnşallah faydılı olur. Alet güzele benziyor.

- Türkçe sesli menü
    - Bluetooth cep telefonu veya MP3 çalardan kablosuz müzik aktarımı ( mp3 çalar bluetooth öz. olacak bildiğim kadarıyla ipodlara bt dongle takılıyor.)
    - Rehberdeki isimleri sesli okuma
    - Ses tanıma sesle arama 150 isime kadar. Ses kaydı kit hafızasına yapılıyor.
    - Telefon rehberi senkranizasyonu
    - Müzik kesme mute
    - Çağrı bekletme ve tekrar arama
    - Çoğul kullanıcı 5 farklı telefon hafıza
    - Müziği kontrol edebilen 6 tuşlu kumanda ünitesi, çevirmeli ses kontrolü.
    - Telesekreter e erişim.

www.parrot.biz

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

[DH]

VOLKSWAGEN

• donanımhaber üyeleri merhaba yeni üye oldum,Passat 1.4 TSI alanınız veya deneyeniniz oldumu,performans hakkında bilgi verirseniz memnun olurum,teşekkürler.
  • neden kimse yok ya hani bu yeni araç alan arkadaşlar

1.4 TSİ KULLANAN VARMI
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.