Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW'de istersn içi siyah olabiliyor. Gri olduğu gibi krem de olabiliyor.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluruyaa

FSI ÜRETİMİ DURDU YERİNİ TSI ALDI.
    FSI 2008 VAR AMA ELİNDE OLAN STOKLARI SATIYOLAR.
    VW DOĞUŞ OTO YA DÜN GİTTİM 1.6 102HP DÜŞÜK OLDUGU İÇİN FSI SORDUM VAR DEDİLER.ELLERİNDE 1TANE KALDIGI SÖYLEDİLER ÜRETİLMİYECEGİNİ SÖYLEDİ.14TSI 140 39.300YTL KANPANYADAN YARARLANMAK İÇİN KENDİMİ YAZDIRDIM.12.500 NAKİTİ BULUP ALICAM EGER ALAMASSAM.
    SARI 2005 FUL FİAT STİLO 3KAPI ALICAM.YANİ 2SİNDEN BİRİ 1AYDA ELİMDE OLUCAK.
    AMA FİAT STİLOYA BİNDİM VW GOLFTEN SPORTİF VE İÇ DİZAYNIN SİYAH OLMASINDAN DOLAYI SEVİYORUM.VW GOLF İÇİ GRİİ TON HOŞUMA GİTMİYO AMA 1.4TSI BİR NUMARA.TAVSİYE EDİLİR.

FSI üretimi durdu diyenler sallamışlar.2008-2009 VW programında 1.6 ve 2.0 FSI motorlar duruyor.istersen 100 veya 1000 tane sipariş ver bak nasıl satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 19 Aralık 2007; 18:34:46 >

• arkadaşlar öncelikle derin bir nefes alıyorum tsı motorun kalkması gibi bir söylenti kafamı karıştırdı neyse öyle bişey yokmuş çok sevindim.bu arada bütün müslüman aleminin kurban bayramını kutluyorum bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
    alonsooo
  • FSI=fuel stratified injection
    TSI=twincharged stratified injection

buradan anlaşılacağı gibi TSI motor FSI motora çift besleme uygulamasıyla üretilen motordur!
    FSI nın biryere gittiği yok!
    1.6 FSI yerine daha verimli olan 1.4 TSI 122hp gelecek!
    2.0, 3.2, 3.6, 4.2 gibi bir çok motorda FSI teknolojisi kullanılıyor ve büyük ihtimal devam edecek!
    FSI fıs oldu bitti gitti diye birşey yok!

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

bu arada aklıma şu takıldı 2.0 tdı 170 lik çıktımı yoksa öyle bir söylentimi ??

2.0 TDI 170 lik şuanda satışta
    www.vw.com.tr sitesinden bakabilirsiniz

Orjinalden alıntı: plantamax
    ben siteye baktım yoktu dostum

VW satıcılarına git onlarda showroomda canlı canlı var

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

ben siteye baktım yoktu dostum

VW satıcılarına git onlarda showroomda canlı canlı var

fiyatı nedir peki???? walla ocak 20 de araç elimde bekliyorum işte parası werilmiş gün sayıyorum daha erken alacaktık stokta kalmadı yeni partinin ilk malı bizim işte ocak 20 de...

fiyatı ne 170 hp dizelin

hocam ilgilenmediğim için sormadım.ama erel fb stadı altındaki şubesinde girişte satışa hazır hemen bir mocca-antrasit renk passat 2.0tdi 170hp DSG vites comfortline duruyordu.eğer uyarsa git al adamlardan ...rengide hoştu ben rengi ile ilgilenmiştim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 21 Aralık 2007; 1:58:15 >

• 182KMlik ortalama istanbul-kaynaşlı 5.0 litre/100km toplam menzil 1040km
    yolun ıslak olduğunu, arabanın dolu olduğunu, kaynaşlıya kadar irtifa farkından dolayı yokuşların daha fazla olduğunu hatırlatırım, ayrıca sapancaya kadar ortalama 4.6 idi, sapancadan kaynaşlıya kadar yokuşlardan dolayı 5.0e yükseldi...
    http://www.youtube.com/watch?v=FDVp3BZDNQw

quote:

tamam doktorum bekliyoruz uzun çekimini.bazı insanları susturmanın zamanın gelip de geçtigini düşünüyorum artık

[DH]

VOLKSWAGEN

• çok iyi valla.bu değere ulaşmak için 90 km sabit hızada katlanmak gerek tabi.okısmı bana göre değil ama yakalanan değer mükemmel.bende gebze dudullu arası denedim 100 km sabit hızla 5.7 lt tüketti.bu değerler normal değerler.şimdi olurmu öyle şey canım diyenler mutlaka çıkacaktır.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed
  • Valla TSI motorlarda bu tüketim değerleri harika. 100 ile 5.7 yakalandığına göre, kesin 120 ile gitsen 6.5 gibi bir değer yakalanır. TSı farkı işte, hem ekonomik hemde güçlü.
    Yaşasın TSI.

İstanbul - 1975
  • doktorum teşekkürler çok ii degerler elde etmişsin saol.senden daha çok şeyler bekliyoruz
    alonsooo
  • quote:

bu arada jettalarda full olan modellerde bagaj açma yeri vw ableminden mi yoksa pilaka üstümü bilen varmı

VW ambleminden galiba. Jetta'da dikkat etmedim pek ama Golf'de öyle olduğunu biliyorum.

İstanbul - 1975
  • Gerçekten de bu değerler şaşırtıcı. Ortalama 5.0 lt/100km.
    TSI, benzinli motorlarda çok ciddi bir dönüm noktası.
    Eurodizel'in de litre fiyatının 95 oktana yakın olduğu düşünülürse, VW'nin niçin dizel motorlarda yaklaşık 10 yıldır bir atılım yapmadığı yavaş yavaş netlik kazanıyor.

Jetta'nın bagaj açma düğmesi, plaka aydınlatmasının ordaki yumuşak kauçuktan.
    VW işaretinden açılanlar GOLF ve PASSAT
  • hergün yeni bir süpriz ile karşılaşıyorum, dönüş yolunda karşılaştığım olayı anlatayımda ARKADAŞLARINDA BAŞINA GELİRSE ŞAŞIRMASINLAR, ankaradan çıktım 200 220 ortalama gidiyorum dağlara sardık yine 200 220 hemde 6.viteste, daha evvelki arabalarımda aynı yokuşları ancak 180-190 ile çıkabilirdim oda 4.viteste, cankurtaran geçidini bile 6.viteste 220 ile çıktım, işin ilginç tarafı bassam dahada gidiyor hani 230 240ta yapıcak ama virajlar olduğu için havada soğuk olduğu için korktum açıkçası yok böyle bir araba arkadaşlar vardırda 48000 ytl değildir

sonra ne oldu biliyormusunuz bolu doğu çıkışından sonra araba birden yavaşladı aman allahım basıyorum gitmiyor dedim yaktık motoru çıkarmısın en yüksek yokuşları 220 ile al başına belayı hemen düştüm 100 km hıza herhangi bir uyarı ışığıda yanmıyor kokuda yok kafayı yiycem gazlıyorum hızlanıyor ama çok yavaş yani 1300 kg 1400cc araç gibi, arabada bir sessizileşti sormayın yağ gibi gidiyor çıt yok aracın içinde o an anladım turbonun devre dışı kaldığını, durmakta istemedim ya bir daha çalışmazsa diye

sonra benzinliğe girdim stop ettim arabayı, tekrar çalıştırdım ve mutlu son muazzam turbo sesi yine aracımın içindeydi, bir kalkışım var sormayın baktım hooop yine 220

araç aşırı zorlandığında kendini korumaya alıyor arkadaşlar ne harika bir teknoloji 100 üstünden 100 veriyorum vwe BRAVO VEDE BRAVO,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 23 Aralık 2007; 12:58:38 >

[DH]

VOLKSWAGEN

• Strep arkadaşım, anlattıklarını kafamda canlandrdım ve adeta yaşamış gibi oldum. 1.4 TSI/140 HP testi yapmış biri olarak dediklerinin hepsini doğru buluyorum. Senin arabandan yanlış bilmiyorsam TSI/170'lik olduğuna göre hayli hayli yapar bunları. Valla bravo VW'ye. TSI gerçekten bir devrim. Arabanı tekrar güle güle kullan. Hatta bütün TSI sahipleri güle güle kullansın arabalarını.

İstanbul - 1975
  • Teşekkür ederiz,
    daha iyileri sana nasip olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34
    ...
    Hatta bütün TSI sahipleri güle güle kullansın arabalarını.
    Bir gün bakmışın araba havalınmış gidiyor ama unutma iniş takımları ekstra donanım olarak bile alınamıyor.
    Ayrıca pilot sertifikanda yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 23 Aralık 2007; 14:43:44 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.