Şimdi Ara

1.4 tsi golf 7 comfortline ağır hasarlı alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: sergen383

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01tuğra01

Hocam 51bin tl. az para değil. Bu aracın fiyatı piyasadan düşük olabilir ama olayı para olarak düşünürsek 51 bin tl. yi ağır hasrlı bi araca vermiş olacaksın bu iş mantıklı gelmiyor bana. 50-60 bin bandında temiz araçlar bulabilirsin biraz sabır işi bekle temiz araç al hasarlı aracın derdi bitmez çok yakın bi tanıdığımda yaşadık gördük bize de güzel bi tecrübe oldu.

ayrıntılı incelemeden geçirdikten sonra alınmaz mı? sonuçta vw golf bu basit bir marka ve model değil

Al da umarım elinde patlar

seninde aracın inşallah kısa sürede perte çıkar mecbur olursun öyle binmek zorunda kalırsın

inş canım

adam gibi yorum yazmak çok mu zor geliyor sana

evet

adamlık ağır gelir sende haklısın

• sergen383 S kullanıcısına yanıt
    Arkadasim bir markayi cok sevmene saygi duyuyorum jbir zevktir fakat şaka gibi yorum yapmisin ya hu!! Golf se golf! Nedir yani! Standart bir marka ,Mustakbel aracin agir hasarlı!!! Kaliteli bir marka diye pert bir aracin kalitesiz dedigin bir markadan daha iyi mi olabilecegini ima ediyorsun?? Ya hu tüm arabalar gibi 4 tekerlekli,direksiyonlu,motorlu insan yapimi bir araba ve şu haliyle senin en nefret ettiğin hasarsiz bir araba onun yaninda kraldır.

Bu kadar fanatik olmayin ya hu,hemde standart bir marka icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferdurukan -- 6 Şubat 2017; 13:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

Arkadasim bir markayi cok sevmene saygi duyuyorum jbir zevktir fakat şaka gibi yorum yapmisin ya hu!! Golf se golf! Nedir yani! Standart bir marka ,Mustakbel aracin agir hasarlı!!! Kaliteli bir marka diye pert bir aracin kalitesiz dedigin bir markadan daha iyi mi olabilecegini ima ediyorsun?? Ya hu tüm arabalar gibi 4 tekerlekli,direksiyonlu,motorlu insan yapimi bir araba ve şu haliyle senin en nefret ettiğin hasarsiz bir araba onun yaninda kraldır.

Bu kadar fanatik olmayin ya hu,hemde standart bir marka icin

vw standartların üstünde bir marka ancak ben diğer araçların kalitesiz olduğunu ima etmedim nefret ediyorum asla kullanmam da demedim hiçbir markaya. benim tercihim vw başkası honda sever pejo sever saygı duyarım benim fikir almak istediğim konu detaylı incelemeden geçtikten sonra alınan ağır hasarlı bir aracta ilerde ne tür sorunlarla karşılaşabileceğimi öğrenmek istedim.yorumlara bakarsanız eğer golfse alınır tabi almamak vicdansızlık olur, sen kafayı mı yedin şizofren misin? inşallah elinde kalır vs. adam akıllı yorum yapana sözüm yok adam fikir almak için konu açtık adam akıllı yorum yapamayacaksan yazma kardeşim ya

• sergen383 S kullanıcısına yanıt
    Artik pek cok arac vayet kaliteli ürünler yapıyor,eskiden di alman araclari üstündür görüşü ama bu araci seviyorsan tabi ki kimse karisamaz burasi net,bu senin zevkin.

Ne olursa olsun bu araca asla para verme ,51bin.lira cok para, örnek olarak benim aracimin piyasasi 53_54 bin lira civari citroen c4 ve full bir arac,illaki bunu al diyemem ama simdi pert bir golf ve benzinli bir arac alacagina en az onunkadar kaliteli,dizel,boyasiz, düşük km li otomatik hemde kapai kapanma sesi tok😋

Neyse lafin kisasi en azindan bu araci sakin alma

• Tok kapı sesini muhafaza ediyorsa al hocam

• piyasasını iyice araştır, bu fiyatı hakediyor mu ona göre karar ver, 2 farklı kaportacıya göstermek lazım, eğer adamların dediğinden farklı bişey çıkarsa kesinlikle vazgeç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferdurukan

Artik pek cok arac vayet kaliteli ürünler yapıyor,eskiden di alman araclari üstündür görüşü ama bu araci seviyorsan tabi ki kimse karisamaz burasi net,bu senin zevkin.

Ne olursa olsun bu araca asla para verme ,51bin.lira cok para, örnek olarak benim aracimin piyasasi 53_54 bin lira civari citroen c4 ve full bir arac,illaki bunu al diyemem ama simdi pert bir golf ve benzinli bir arac alacagina en az onunkadar kaliteli,dizel,boyasiz, düşük km li otomatik hemde kapai kapanma sesi tok😋

Neyse lafin kisasi en azindan bu araci sakin alma

teşekkür ederim yorumun için
  • fotodaki arabanın jantları gerçek değil fotoşop.
  • O paraya temiz astra alınır, tepe tepe binilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

fotodaki arabanın jantları gerçek değil fotoşop.

nasıl fotoşop ya ben aracı gidip gördüm
  • hay anasını ya konunun ... koymuşlar. pert golf değil isterse bentley olsun alınmaz. 50 bin tl böyle bir arabaya verilmez. sebebini bizde bilemeyiz sende bilemezsin exper hiç bilemez. ancak kullanan bilir. sende o arabayı aldıktan sonra ancak hatasını derdini sorunlarını yumuşak karın kısmını anlayabilirsin. expertizde napıcak motor gider sanzıman iyi su su parcalar değişmiş diyecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.