Şimdi Ara

1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidilen km nin resmi olmadığı sürece bu rakama kimse inanmaz.
    Sadece rotanın görüntüsü birsey ifade etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadranların kalitesi gözbebişlerimi kanattı

• Olabilir, yüksüz ve klima açmamışsınız sonuçta. Hafif aşağı eğimde muhtemeldir. Devirsiz de kullanınca böyle bir sonuç mumkun ama buna bakıp 1.33 Corolla alan vs. olursa aldatıcı olur.

• 57 km menzil ile yakıt ölçümü mü olur? Konu sahibi daha önceki yakıt tüketim konuları ile dalga geçiyor gibi...
  • Kilometre sıfırlama tuşundan iticilik akıyor.
  • Omo otmosforok cok yokoyor diye zırlayanları konuya bekliyoruz :)

Sakin kullanıldığında yeni nesil araçların hepsi az yakıyor. Toyotanın atmosferik motorlarıyla fabrika verilerini yakalamak zor değil.

2011 1.33 auris ile Niğde'den maraşa 4.6 ortalama ile gitmiştim. Işıkları, bol bol inişi çıkışı olan(kayseri üzeri), birçok yerde pütür asfaltı olan 400km'lik bir yol.

İstanbul içinde de 6.3lt ortalama ile geziyordum uzun vadeli. O zamanlar evim kadıköydeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 31 Ağustos 2016; 13:48:45 >
  • 1.33 corollanın yol bılgısayarında anlık tuketım ve ortalama hız maalesef yok. durum bu gostergede gosterdıgı yakıt bu.
    daha oncede 1.4 linea ıle pendık golcuk arası 4.4 litre yakmıstım. hemen hemen aynı sartlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Gidilen km nin resmi olmadığı sürece bu rakama kimse inanmaz.
    Sadece rotanın görüntüsü birsey ifade etmez.

hocam bıraz dogaclama gelıstı olay. bir daha boyle deneme yapma ımkanım olursa yolu, hızı, rakımı anlık kayıt eden speedometer programıyla kayıt yaparım.
  • Harun H kullanıcısına yanıt
    O kadar detaya gerek yok.gidilen km ve ortalama tüketim de yeterli.

• Klima açık şehir içi 7.8 - 8.4 lt yakıyor bu araç. 11bin km boyunca hiç şaşmadı. Az falan yakmıyor. 2006 model 1.5 nissan almera bundan 0.2lt fazla yakıyor. Tek ekonomik noktası 50bine sıfır araç, lpg ile en az sorundu. Lpg takmasan uzun süre masrafsız, geniş güvenli araç o kadar. 1.33 corollaya daha fazla övgü yersiz. He sıfırı 55e alınabiliyorsa hala iyi. Yok 60 binse aman diyim...

• Bizim dizel Doblo ekonomik kasınca 4.2 4 litre falan yakıyor.Ayrıca adamlar teknik verilerinde şehir dışı 4.7 yazmış 1 litre altına düşmek imkansız.Albeayla 2 litre yakan adamın hikayesine benzemiş sizin ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Klima açık şehir içi 7.8 - 8.4 lt yakıyor bu araç. 11bin km boyunca hiç şaşmadı. Az falan yakmıyor. 2006 model 1.5 nissan almera bundan 0.2lt fazla yakıyor. Tek ekonomik noktası 50bine sıfır araç, lpg ile en az sorundu. Lpg takmasan uzun süre masrafsız, geniş güvenli araç o kadar. 1.33 corollaya daha fazla övgü yersiz. He sıfırı 55e alınabiliyorsa hala iyi. Yok 60 binse aman diyim...

zaten fabrika verilerinden de az yakmış arkadaş, testin standart dışı olduğu bir gerçek, alacaklara da bir fikir vermez.

Bu aracın verileri dediğiniz gibi, güzergaha göre değişebilir. ve 60.000 verilmez gerçekten de...
  • değerler çok iyi
  •  1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM)
  • mesafe çok kısa evet.. daha uzun mesafe olsa..

olmaz değil, ben de 5008 ile 30 km yol yapıp, gece trafiği ve yol eğimi vs. ile 4 lt görmüştüm.

bir arkadaş da şöyle uzun bir ölçüm yapmış idi 1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM)
    :
  • Fazla yakmış bizde 2015 civic otomatik var ortalama 2.8 lt

• Yeni kasalara hiz sabitleyici takilmiyor demislerdi,nerde taktirdiniz?
    Tüketim gayet guzel yalniz.

• Birçok kişi inanmamış ama katılarak elde edilecek sonuçlar. 8-10 km şehir için girse 5 litrelere çıkar ortalama tüketim.
    3.7 ye inanmayanlar için örnek vereyim. Araç 1.6 132 hp auris. Araçta 3 yetişkin 1 çocuk dolu bagaj ve klima hep açık iken, Bursa yenişehirden ankaraya yolculuk. Toplam 350 km, lehime rakım farkında vardı. Yenişehir İnegöl arası yol bozuk, mezitleri çık-in, Eskişehir içinde durkalklar vs vs. Genelde 85-90 hız sabitleyiciyle 4.6lt tutturmuştum, arkadaşın tüketimide gayet normal. Tabi bu tarz kullanım adamı verem eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harun

Cumartesı gunu gurecı altı mevkınden canakkaleye gıtmem gerektı. Acelem olmadıgından 80 ıle gıdıp aracımın ne kadar yakacagını olcmeye karar verdım.

Yol toplamda 57 km. baslangıc ve varıs yeri denız sevıyesınde. arac bos klıma acmadım. hız sabıtleyıcı ıle 80 km hıza sabıtledım. yol bırkac rampa dısında genelde duz.

arac 2016 corolla 1.33 (8000km)
    sonuc ınanılmaz. 3.7 litre.

1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM)

1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM)

evet, sonuç gerçekten inanılmaz. eğer inansaydım şu an golf'ümü satıp bu çirkin göstergesine, tuhaf kasasına ve yokuş çıkamayan motoruna rağmen 1.33 corolla alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Yeni kasalara hiz sabitleyici takilmiyor demislerdi,nerde taktirdiniz?
    Tüketim gayet guzel yalniz.

hız sabıtleyıcı servıs takmıyor dogrudur. 140 tl ye dısarda taktırdım. sahıbındende ilanlar var hız sabıtleyıcı ıle ılgılı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.