Şimdi Ara

1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben insigniayla o yolu rölantide gitsem 3.7 litre yakamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel test olmuş. Bende gecen sene konyada evde sıkılınca meke gölüne gidip orada fotoğraf cekeyim istedim tek başıma evden çıktım yol bilgisayarını sıfırladım hızımı 80-90 arasında cc ile sabitleyerek bir deneme yapmıştım
    ve karapınara yaklaşırken durum bu olmuştu.
     1.33 corolla yakıt denemem (sonuç 3.7L/100KM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 1 Eylül 2016; 0:22:45 >

• legendboxer kullanıcısına yanıt
    Harbiden o ne öyle

• 80 kmh hızda yaktığı yakıt hiçbir şey ifade etmiyor %95 lik kesim için. Önemli olan 110-120 civarı tüketimdir ki büyük kesim uzun yolda bu hızla gidiyor.
  • Ya bırakın şu emekli arabasını.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Güzel değerler5.benzinli mi dizel mi?dizel sanırım?

• Tüketim güzelde o kadranın çirkinliği beni benden aldı Ortalama hız ve anlık tüketimi bile olmayan yol bilgisayarınada yol bilgisayarı demem. Yıl 2016 oldu. Astrayla karşılaştıranlar vardı bu arabayı bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Güzel değerler5.benzinli mi dizel mi?dizel sanırım?

1.4 benzinli easytronic

Geçen haftalarda 1.3 linea ile pendik hendek yolculuğu yaptım.4 kişi ile birlikte sabit 90 km hızla 140km yol gittim.3.9 yaktım.tek gitsem daha ne kadar düşerdi bilmiyorum.

Hocam sen arabayı değiştirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Geçen haftalarda 1.3 linea ile pendik hendek yolculuğu yaptım.4 kişi ile birlikte sabit 90 km hızla 140km yol gittim.3.9 yaktım.tek gitsem daha ne kadar düşerdi bilmiyorum.

Bit nebze daha duserdi tahminim 3.5 litre civarı olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bu gidişle öyle olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Araçta sıkıntı yok ise gittiği yere kadar kulllanın, araban güzel.

• quote:

quote:

quote:

Su an ankaradayiz hocam az önce yalandan Hyundai, vw, suzuki,skoda, honda.... Bayilerinde bir tur attık araba donanım olarak bizimkinden iyi olsun, otomatik olsun ve biraz geniş olsun dediğimizde en kötü 80-90 bandına çıkmak gerekiyor biraz daha iyisi olsun donanımlı olsun dedim mi 100 i gecmem gerekiyor. Haftaya Antalya ya geleceğiz yine (kemere) denk gelirse gorusmek isteriz ama yine program sıkışık.

• ankara izmir ben de 4.1 yakmıştım. klima açık 2 kişi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Su an ankaradayiz hocam az önce yalandan Hyundai, vw, suzuki,skoda, honda.... Bayilerinde bir tur attık araba donanım olarak bizimkinden iyi olsun, otomatik olsun ve biraz geniş olsun dediğimizde en kötü 80-90 bandına çıkmak gerekiyor biraz daha iyisi olsun donanımlı olsun dedim mi 100 i gecmem gerekiyor. Haftaya Antalya ya geleceğiz yine (kemere) denk gelirse gorusmek isteriz ama yine program sıkışık.

Hocam vakit olursa ve Kemer'e tarafına gelirsek telefonlaşırız.

• Yakıt üretecek mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

70-80km hız ve 2000 devir altına sabreden herkes arabasına inanılmaz az yaktırır, bunlar normal sonuçlar.

B8 Passat TSI'ciler gibi şehir içi 4.5 litre yakıyorum, radyoyu kapatınca 3.2 yakıyorum dememiş konuyu açan arkadaş, gayet matematiğe dayalı ve uyan bir tezini anlatmış.

tanışmak, konuşmak istedim o arkadaşlarla. farları da kapatınca kaç yakıyormuş? ayyakkabı yerine hafif terlik , kısa kollu giysi, şort giysin. 2.5 ları görür.
  • Aracım imzam daki 1.3 dizel lt aveo sedan.Kah yolun durumuna göre 140-150 km hız,ara ara hız arttırıp düşürdüm ve kesinlikle şehir içi hız sınırlaması(70-82 km/s hız)olan bölgelerin dışında da 100 km/s hızın altına da düşmedim.

2 yetişkin,2 çocuk ve bagaj valiz v.s dolu.İstanbul-Antalya gidiş dönüş,ekstra Antalya şehiriçi gezintileri de dahil 1.640 km yaptım.Yolculuğumu bitirdiğimde Yol bilgisayarı yakıt ortalaması 4.1 lt gösteriyordu.Dizele kurban olayım, daha ne diyeyim.Konuda ki gibi az yaktıracağım diye gaza korkarak basma derdin yok.

Hele trafiği olmayan Çanakkale örneğinde ki gibi yerlerde benzinli çekilebilir de.İstanbul da benzinli araç kullanmak,benzine çalışmaktan başka bir şey değil.

Bir de az yaktırma takıntısı varsa ki benzinli araç kullanmak tam bir işkence ve facia.

Paragöz otomobil firmaları bunu bildiklerinden,Misal Mercedes C serisinde bile benzinli-dizel farkını 25-30 binlere kadar çıkarıyorlar.En basitinden Corollada ki dizel benzinli fiyat farkına bile bakmak yeterli.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.