Şimdi Ara

1.250 Bütçe İçin Otomatik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bütçe başlıkta da yazdığım gibi 1.250. Zorlayarak 1.300'e çıkabilirim en fazla. Otomatik vites, 4 kişilik aileyi rahat ettirecek, 2020 sonrası kilometresi yüksek olmayan hangi araçları önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Seat leon 1.5 EcoTSI motorlu Xcellence vs alabilirsiniz bence. Ben daha bu fiyatlara 4 hafta önce satmıştım. Bir ara sorun vs yaşamadım ama tabi dsg şanzıman riski var. Bu fiyatlara daha sorunsuz alternatif ne vardır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Aralık 2025; 11:38:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende aynı durumdayım hangi araçta karar kıldınız? karar verebildiniz mi?

• corolla veya megane öncelikli olarak astra focus 4 kişilik bir aile için sedan kasada çok rahat edersiniz. yakıt benzin olursa günümüz şartlarında dizelle arasında uçurum fark olmaz. duruma göre benzinli tercih edilebilir. denk gelirse ve araç iyi ise dizel de olabilir.

• "4 kişilik aileyi rahat ettirecek" kriterine Fabia, Leon nasıl öneriliyor yahu? Kendi aracınızın piyasasını mı yükseltmeye çalışıyorsunuz? Tüm aile 1.45 boyunda değilse o arabalarda rahat edemez, tatile falan giderken de valizini kucağında taşır.

Güncelleştirilmiş dq200 şanzımanlar o kadar da kötü değil ben de kullandım.
    O yüzden de düşük kilometre dedim çünkü 150 binden sonra ufak tefek sorunlar başlayabilir. Hoş yaptırırsın Yine binersin Uzun süre.

Bagaj görece Yeterli. İç hacim zaten yeter.

Dört kişilik dolu dolu bagaj için sedan almak zorundasınız Veya daha eski model suv araçlar

Bagaj görece yeter ben dört kişi toplam 3 valiz ve sırt çantaları poşet vs. İle gayet uzun yol yaptım. Tabii ki müthiş hacim değil ama her işi orta, kişiye göre üst düzey iş görebilir bir araç Leon.

Fakat Fabia konusunda bagaj çok çok farklı olmasa da küçük ve iç hacim daha konforsuz. Haliyle 1.50 boy ortalamasıyla sığılabilir

Dört kişilik kullanım için yeterliydi biz kullandık 4 kişi kaç defa hem uzun yol hem şehir içi hem tatilde, çok rahat yettiğini söyleyemem ama bütçe meselesi bu iş. Daha iyi alternatifler olabilir, ben bildiğimi söyledim. Bagajı fena değil, pandizotu kaldırınca idare ediyor.

Arka koltuk diz mesafesi yeterli. Motoru iyi, otomatik şanzımanı var. Piyasası çok hızlı değil, sadece bu kadar.

C segment bir araba sonuçta, bütçe de kısıtlı. 2020 ve üstü demiş, Megane vb. önerirsiniz çok alternatif yok zaten, burada gariplik nerede?

Diğer dediğiniz de ayıp. Piyasasını buraya yazarak mı yükseltecekmişim ? Şurayı okusa okusa on kişi okur, aracın piyasası mı yükselir böyle?

Aracı benzer şartlarda kullandığım için kendi eski aracımı söyledim. Bilmediğim kullanmadığım arabayı mi önereyim?

Üç dört hafta önce aracı 1.275 liraya sattım, 85 bin km'deydi. Değişeni vardı, boya yoktu, normal trameri vardı.

Sarı sitedeki şişik fiyatlara bakıp yorum yapıyor herkes. O fiyatlara arayan soran yok. Satmak isteyen zaten düşüyor. Alternatif olarak düşünebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Aralık 2025; 16:46:54 >

• zeromaniak Z kullanıcısına yanıt
    Ben 1.5'i 1275'e sattım ama 1250'ye de verirdim ama evet, denk gelmek lazım. 1.0 da dediğiniz gibi bence yeterli.

Fr sert gelebilir. Xcellence daha yumuşak. Aslında en iyisi Style paket olur fiyatları da daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Aralık 2025; 17:6:35 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    İlanlar hep yüksek, güzel fiyata satmışsınız. Siz mutluysanız alanda mutludur mutlaka bu fiyata.
    Ben borca girdim ateca aldım bebek olunca sığamadım. 4 yetişkin de sorun yoktu ama bir bebek arabası puseti derken 2 yetişkinlik yer kapladı 😂
    Ama Anne baba ufak tipli bir bebek arabasıyla 3 yetişkin 1 bebekte sığabilir. Ben de sattım artık piyasası önemli değil o yüzden yükseltme ihtiyacım yok ama parasının hakkını veren bir araçtı güzel ayrıldık :)

Valla ben de ilk başta o ilandakiler gibi yazdım hocam ama ne arayan ne soran oldu. Araç zor satıldı bayağı. Piyasası da çok hızlı değil ama o fiyatlara satılmıyor. Benimle birlikte ilanda olan araçların çoğu hâlâ ilanda bekliyorlar. Ben mutluyum, 1300 ederdi bence ama artık olsun o kadar da :)

Bebek arabası vb. ile çok haklısınız.

Ateca'yı ben çok beğeniyordum. Biraz yüzü, içi eskidi sadece. Benim sattığım kasa Leon'lara benziyor ama güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 26 Aralık 2025; 19:47:0 >
  • Baya düşündükten sonra 2021 corolla hybrid alarak süreci sonlandırdım arkadaşlar. teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için :)

paket nedir? ve kaç km de aldınız fiyat?

Dream paket 2021 model 110 binde hocam. 1290'a geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.