|
Slm...7 yıldır kullandığım Çin arabamı (GEELY FC) hele şükür sattım ve piyasa arabası olan şu elyseelerden aldım. araç 2013 1.2 vti 72 beygir benzinli..sorularım şunlar -55 bin km de değişensiz sadece sol arka kapı boyalı şekilde 113 bin tlye aldım..Fİyat sizce iyi mi?sanki biraz daha ucuza bulabilirdim gibime geliyor ama temiz araba aramaktan bıktım... -1.2 vti motor atik ve gerçekten çok az yakıyor...düşük devirde kullanasım geliyor zararlı olur mu? genelde 1500 devirde kullanıyorum dizel gibi... -bu aracın yetkili servis periyodik bakım ücreti ne kadardır? satan kişi özelde 500tlye yaptırıyormuş. -aracın ön frenler disk...arka frenleri kampana...ben çocukken arabalarda kampana vardı...neyse...ön balata ile arka balatanın aynı anda mı biter? aşınma süreleri farklı olur mu? -bir de bu aracın 82 beygirlik turbo olanları var.. Çekişte çok fark var mıdır? not: baslık bakım aralığı diye kalmış...öğrendim her 10 bin kmde bakım yapılacakmış.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4354564 -- 19 Ağustos 2021; 16:0:27 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı