yarın öbürgün bi daha arıza çıkarsa araya pul sıkışmış demesinler
espiri mi gerçek mi bilemedim ama gerçekten komik
Karşı tarafın avukatları nerede??
bebelere balon
Üstün alman mühendisleri bu konu hakkında ne diyor?
Beğenmediğiniz Toyota'da üretim hatası var derken, VW nin şirket olarak ne ürettiğini bilip bilmediğine bi bakın Hiç değilse arkasında durup geri çağırıyorlar.
İlker Bey öncelikle seviyeli cevabınızdan dolayı teşekkür ederim. Benim derdim espri yapılması ile ilgili değil. Sizde haklısınız sonuçta burada motordan tam olarak anlamıyoruz ve seviyenin her zaman ciddi olmasına da gerek yok. Ancak problem bazı arkadaşların kantarın topuzunu kaçırıp konuyu fazla sulandırması. Sizin de bildiğiniz gibi örneğin bu konuda adı geçen motoru kullanan ya da almayı düşünen çok sayıda insan var. Konu ile ilgili sağlıklı paylaşımlar yapılsa bu insanlarda bilinçlenir yeri gelir almaktan vazgeçeri, yeri gelir toplanır bir dilekçe ile doğuşa başvurur yeri gelir araçlarında belli değişimler yaparlar. Ama maalesef bazı arkadaşların bu tarz konuları kirletmesi nedeni ile bu gayelere ulaşılamıyor, arada yazılan güzel mesajlar da kaynayıp gidiyor.
hadi kavga edin
1.4 122 hp tsi harici motorları yalan , 1 kurus vermem...
yalnız bir gerçek varki;
vw sewenler v.s. sewmeyenler(diğer tüm markalar)
bu durumda vw'ya biraz haksızlık oluyor gibime geliyor. . .
1.2 TSI Gümmmmmmmmmmmm
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
Üstün alman mühendisleri bu konu hakkında ne diyor?
onlar bu konunun 100mil yakınından dahi geçemezler
çünki işlerine gelmez
Madem böyle bir sorun var ve çoğunlukta olursa, Türkiye'de geri çağırmayı ilk kez göreceğiz sanırım..
Bu konuyu takip etmek lazım
Hemşerim 1.2 TSI'den soğuttun ya :D
tamamen yalan vw asla böyle bir sorun çıkarmaz çok yüksek bir ihtimalle yazıyı yazanda hyundai toyota falan çalışanıdır eğer öyle olmasaydı bir fatura resmi falan koyardı delil yok bişey yok boş laf
forumda sürekli vw fanatikleri hakkında geyikler dönüyor ancak yazılanların tamamını okuyunca vw fanatiğinden çok vw düşmanı gördüm.sanki millet fırsatını bulmuş hemen vurmaya başlamış volkswagene.hele bazıları o kadar çok sevinmişki bayram yapıyorlar!bu ne hırs böyle!
quote:
Orijinalden alıntı: evilonthemove
forumda sürekli vw fanatikleri hakkında geyikler dönüyor ancak yazılanların tamamını okuyunca vw fanatiğinden çok vw düşmanı gördüm.sanki millet fırsatını bulmuş hemen vurmaya başlamış volkswagene.hele bazıları o kadar çok sevinmişki bayram yapıyorlar!bu ne hırs böyle!