Şimdi Ara

1.2 TCE motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.2 TCE motordan bence uzak durulmalı. Hayatımda bu kadar sıkıntılı motor görmedim. 107.000 KM'de subaplar değişti kurum bağladığı için ve bu kronikmiş. 30.000 KM'de bile bu arızayı verebiliyormuş aşağıya kaynağı bırakıyorum. Ayrıca araba yağı içiyor adeta. Konuyu açmamın sebebi de alacak olanlar varsa bilgilendirmek için. Aracım 2013 Renault Captur (LPG yok) bu arada ve ilk ve son Fransız aracım olur İnşallah.

diagnosedan
    Burned Exhaust Valve Issue in Renault/Dacia/Nissan 1.2 TCe - DiagnoseDan
    https://www.diagnosedan.com/renault-1-2-tce-burned-exhaust-valves-diagnosis/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 7 Temmuz 2025; 15:1:57 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Edc ile uyumu da sorunluydu 10 binde komple şanzıman değiştirmiştik servisler 1.5 dci dışında motor olduğunu bile bilmiyordu megane da hatta şanzımanı bva sanıyorlardı 1.3 tce ile öğrenmişlerdir benzinli meganı ve 7dct 300 ü o motor daha iyi ancak onunda erken km lerde termostat sorunlarından bahsediliyor ve revizyon olmuyor komple motor değişimine gidiliyor alimunyum blok oldugundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1.3 TCE vs 1.5 TSI
    5 yıl önce açıldı
    1.4 mpi motor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.