Şimdi Ara

1.2 M'ye kadar B sınıfı 0 km araç??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem kredilendirme kriterleri hem de eldeki imkanlardan dolayı en fazla 1.200.000'ne kadar araç bakabiliyorum.o yüzden B sınıfı hatchback almayı düşündüm.

Seçeneklerim:

Skoda Fabia 1.0 110Hp DSG Premium / 1.104.000 TL

VolksWagen Polo 1.0 95Hp DSG Life / 1.130.000 TL

Renault Clio 1.0 90Hp Evolution(Eski Touch) / 966.000 TL

Opel Corsa 1.2 100Hp Edition GS / 1.068.000 TL

Sizce hangisi en almaya değer olanı?

• Cess237 C kullanıcısına yanıt
    i20 1.0T Style 960-970e alınabiliyor.
  • corsa yada polo der geçerim.

• Kesinlikle tercihim Fabia olurdu
  • 1.2 milyona kadar bakıyorsanız,neden opsiyonlu dolu paketlerine değil de, örneğin Clio evolutuion a neden bakıyorsunuz? Alpine Esprit artı 2 ek paket ile araç gırtlak dolu oluyor ve 1.2 ye bile gelmiyor. Veya Polo life yerine neden style bakmıyorsunuz?
  • Yeni Corsa Elektrik

• 1.2m'ye B sınıfı Suv modellere bakarım. Bu grupta Ford Puma alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralarında lpg uyumlu olan sadece Clio onda da güvenlik donanımları opsiyon. Mide bulandırıcı bir detay. Sırf bu yüzden 4 gözle beklediğim Clioyu eledim. Corsada boş paketinde bile artık güvenlik donanımları standart. Standart olan başka bir araç daha var o da İ20. En dolusu 1 Milyon 12-14 bine lpg tak dolu dolu arabayla az yakarak gez dolaş keyfine bak. Benzin fiyatları hep böyle kalmayacak. LPG uyumlu bir motor olması her zaman avantaj.
  • Bu listede Polo veya Corsa alınabilir. Corsa donanım, fiyat, şanzıman ve tasarım açısından avantajlı. Polo da Polo zaten B sınıfının üst sıralarında oluyor genelde. Ama yine de Corsa fiyat / performans olarak daha mantıklı duruyor gibi
  • Kesinlikle bu seçeneklerden olacaksa Skoda Fabia, 1,2 milyona B Suv tercih edebilirsin. Satarkende talep fazla olduğu için hızlı satarsın. Bende 3 ay önce B sınıfına bakarken C3 AİRCROSS aldim. Memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.