< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1-1.2 Arası F/P Yakıt Tasarruflu Suv Önerisi

-
-
Egea cross alınabilir lakin 1.4 motorla değil de 1.6 veya 1.3 dizelle. 1.0 firefly turbo benzinli motor varsa o da olur. 1.4 atmosferik motor biraz sıkıntılı. Yağ yakması vs.
Çekiş gücüne takilmayin şehir içi binecekseniz sadece. Tamamen keyif ve egi meselesi. Birini sollarken evet zorlanırsınız. 2010 model dizel araba yokuşta deli gibi yanınızdan geçer ama çok da mühim değil bana sorarsanız.
Bayon 2. Elinin de hızlı olacağını düşündüğüm bir araba. Çirkin demezseniz bakılabilir. Gene 100 ho atmosferik olan değil 1.0 Turbo olan motoru alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde arayış içindeyim benim son kararım 2020 kia stonic 1.0 olacak gibi. İki yakınımda 1.4 egea var 1.6 al alacaksan dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım teşekkürler . Atmosferik motor tam olarak ne oluyor ? Bir de Egea crosslarda yüksek hızlarda araba içine ses alma olayı var mı uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı yedek parça anlamında sıkıntı yaratmıcağını düşünüyorum ama her arabanın bir kronik sorunu oluyor ya Egea crosslarda böyle bir durum var mıdır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.6 lar da bu fiyat aralığında temiz bulabildiniz mi peki ?
Bir de Kia stonic tercihine neden karar verdiniz diğerlerine göre artıları ne sizin için ?
Şu forumun egea aşkı bitmiyor arkadaş binmesek ben bile alacam. Tenekenin dijital kadranı bile 1 fps'yle dona dona çalışıyor la.
-
Teşekkürler Ben zaten önerilere açığım cross olsun diye vurgulamadım artıları eksileri nedir birlikte tartışabiliriz . Paylaştığınız araçlar nasıldır performans konfor yakıt olarak ?
1 milyona 130 binde haşatı çıkmış araba alacağına sıfıra yakın Egea alabildiği için seviyor millet. Egea Egea diye ölmüyor insanlar.
-
Toyota chr hibrit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu fiyat aralığında araç baktığım için özellikle girdim baktım ateca ne güzel fiyat diye, araç ağır hasarlıymış. Başka söyleyecek sözüm yok.
1) Yukarıda attığım 2 tane ilanı aşırı ciddiye alanlar olmuş. Sayın arkadaşlar onlar ÖRNEK İLAN. Ben forumda her tavsiye isteyen insan için oturupta ilan karıştıracak değilim. Bunun için vaktim yok. Ağır hasarlı veya taksi çıkması veya airbag patlak arabalarada bindik bir problem yaşamadık. Paran yoksa güzelce baktırır alırsın. Ha yok illa hatasız boyasız istiyorum dersen manuelini alırsın veya 100 lira fazla verirsin veya ateca yerine arona alırsın. Bin tane ilan var baksan illa benim bulduklarımdan iyisini bulursunuz.
2) Egea'yı millet sıfır olduğu için aldığını biliyoruz zeki kardeşim eyw. Yinede gidipte 1.2 milyonu egea'ya vermem. Gider duster alırım ama egea almam. Siz kırılan plastik gaz pedalıyla uğraşın ben 100 binde kona'ya binerim. Bu arabaların egea gibi 100 bin km'de haşatı çıkmaz.
3) Bu 115'lik 1.6 Tdi'lerin suv 'si denk gelmedi. Uzun süredir 1.6 tdi 115hp leon'a biniyorum. Şehiriçi ortalamam 4.4 lt/100. Ha 150'lik tsi'lerde iyidir ama tavsiye ederim. Bi tık fazla yakar ama çekişi daha bi mutlu eder.
-
Egeanın mi 100 binde haşatı çıkıyormuş
Yollarda milyon km deviren taksiler seat, vw falan değil... O attığın ateca 2 kere şanzıman değiştirmiştir o kilometreye gelene kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Mayıs 2025; 12:44:20 >
1.8 hybrid chr yakıt olarak en mantıklısı eğer çoğunlukla şehiriçi kullanıyorsanız. Donanım olarak da o fiyata dolu araçlar olabilir bir bakın bence.
-
Teşekkür ederim İstanbul’da işten eve evden işe bayramlarda memlekete şeklinde kullanırım genel olarak çoğunluk şehir içi olduğu için mantıklı olabilir gerçekten. Bir kronik sorunu falan var mı bu modelin tecrübe ettiniz mi ?
Egeaya haksızlık edildiğini düşünüyorum. F/p dediğin zaman ön plana çıkıyor.
Ama bu yazılan araçların hiçbiri suv değil, B crossover. Eğer gerçek bir suv istiyorsanız bu fiyat bandında vitara bakabilirsiniz. 4x4 glx donanımlı bulunuyor o paraya
Dizel otomatik Egea alınır net. Bende var aynısı çok başarılı ve sağlam bir araç arıza vermiyor.
Egea crossun 1.4 modeli tahminimce ülkede en çok km yi sorunsuz ve tüple deviren arabadır
O paraya alınabilecek açık ara en iyi araba
Sürekli uzak yol yapılmıyor ise mg4 düşünülebilir
1.4 kere çekiş olarak sıkıntılı diye duydum ama 1.6 mjet leri nasıl acaba ? Mg4 e de bakıcam teşekkür ederim .
Hangi paketi ve hangi motoru var sizde ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

1 milyona 130 binde haşatı çıkmış araba alacağına sıfıra yakın Egea alabildiği için seviyor millet. Egea Egea diye ölmüyor insanlar. |
Benzer içerikler
- f1 şanzıman hangi araçlarda var
- tam otomatik arabalar
- toyota corolla mı megane 4 mü
- audi a4 1.8 tfsi neden tutulmuyor
- en çok tutulan station wagon arabalar
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X