Şimdi Ara

1-1.2 Arası F/P Yakıt Tasarruflu Suv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyat aralığında 2020 üzeri yakıt tasarruflu otomatik vites şerit takip Apple Çar playli dolu dolu özellikleri olan suv önerilerinize açığım .

Şuana kadar baktığım modeller bunlar :
    Renault Capture
    Fiat Egea Cross
    Kia Stonic
    Citroen C3 Aircross
    Hyundai Bayon

Az çok bu modellere baktım içlerinde en fiyat performansı Egea cross gibi geldi ama çok araba konusunda bilgim yok bazı motorlar 1.4 tarzı şikayet olduğunu duydum yokuşlarda gitmiyor gibisinddn . Hem teknik hem de konfor ve yedek parça konusunda bana sorun çıkarmayacak suv önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler herkese .

Eğer suv harıci önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1 milyona 130 binde haşatı çıkmış araba alacağına sıfıra yakın Egea alabildiği için seviyor millet. Egea Egea diye ölmüyor insanlar.

• Egea cross alınabilir lakin 1.4 motorla değil de 1.6 veya 1.3 dizelle. 1.0 firefly turbo benzinli motor varsa o da olur. 1.4 atmosferik motor biraz sıkıntılı. Yağ yakması vs.

Çekiş gücüne takilmayin şehir içi binecekseniz sadece. Tamamen keyif ve egi meselesi. Birini sollarken evet zorlanırsınız. 2010 model dizel araba yokuşta deli gibi yanınızdan geçer ama çok da mühim değil bana sorarsanız.
    Bayon 2. Elinin de hızlı olacağını düşündüğüm bir araba. Çirkin demezseniz bakılabilir. Gene 100 ho atmosferik olan değil 1.0 Turbo olan motoru alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz22xxx Y kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde arayış içindeyim benim son kararım 2020 kia stonic 1.0 olacak gibi. İki yakınımda 1.4 egea var 1.6 al alacaksan dediler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler . Atmosferik motor tam olarak ne oluyor ? Bir de Egea crosslarda yüksek hızlarda araba içine ses alma olayı var mı uzun vadede bir sıkıntı yaratır mı yedek parça anlamında sıkıntı yaratmıcağını düşünüyorum ama her arabanın bir kronik sorunu oluyor ya Egea crosslarda böyle bir durum var mıdır ?

• bylmz01 kullanıcısına yanıt
    1.6 lar da bu fiyat aralığında temiz bulabildiniz mi peki ?

• bylmz01 kullanıcısına yanıt
    Bir de Kia stonic tercihine neden karar verdiniz diğerlerine göre artıları ne sizin için ?

• 1-1.2 Arası F/P Yakıt Tasarruflu Suv Önerisi

1-1.2 Arası F/P Yakıt Tasarruflu Suv Önerisi

Şu forumun egea aşkı bitmiyor arkadaş binmesek ben bile alacam. Tenekenin dijital kadranı bile 1 fps'yle dona dona çalışıyor la.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Ben zaten önerilere açığım cross olsun diye vurgulamadım artıları eksileri nedir birlikte tartışabiliriz . Paylaştığınız araçlar nasıldır performans konfor yakıt olarak ?

1 milyona 130 binde haşatı çıkmış araba alacağına sıfıra yakın Egea alabildiği için seviyor millet. Egea Egea diye ölmüyor insanlar.

• Toyota chr hibrit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende bu fiyat aralığında araç baktığım için özellikle girdim baktım ateca ne güzel fiyat diye, araç ağır hasarlıymış. Başka söyleyecek sözüm yok.

• 1) Yukarıda attığım 2 tane ilanı aşırı ciddiye alanlar olmuş. Sayın arkadaşlar onlar ÖRNEK İLAN. Ben forumda her tavsiye isteyen insan için oturupta ilan karıştıracak değilim. Bunun için vaktim yok. Ağır hasarlı veya taksi çıkması veya airbag patlak arabalarada bindik bir problem yaşamadık. Paran yoksa güzelce baktırır alırsın. Ha yok illa hatasız boyasız istiyorum dersen manuelini alırsın veya 100 lira fazla verirsin veya ateca yerine arona alırsın. Bin tane ilan var baksan illa benim bulduklarımdan iyisini bulursunuz.

2) Egea'yı millet sıfır olduğu için aldığını biliyoruz zeki kardeşim eyw. Yinede gidipte 1.2 milyonu egea'ya vermem. Gider duster alırım ama egea almam. Siz kırılan plastik gaz pedalıyla uğraşın ben 100 binde kona'ya binerim. Bu arabaların egea gibi 100 bin km'de haşatı çıkmaz.

3) Bu 115'lik 1.6 Tdi'lerin suv 'si denk gelmedi. Uzun süredir 1.6 tdi 115hp leon'a biniyorum. Şehiriçi ortalamam 4.4 lt/100. Ha 150'lik tsi'lerde iyidir ama tavsiye ederim. Bi tık fazla yakar ama çekişi daha bi mutlu eder.

Egeanın mi 100 binde haşatı çıkıyormuş 1-1.2 Arası F/P Yakıt Tasarruflu Suv Önerisi 

Yollarda milyon km deviren taksiler seat, vw falan değil... O attığın ateca 2 kere şanzıman değiştirmiştir o kilometreye gelene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Mayıs 2025; 12:44:20 >
  • 1.8 hybrid chr yakıt olarak en mantıklısı eğer çoğunlukla şehiriçi kullanıyorsanız. Donanım olarak da o fiyata dolu araçlar olabilir bir bakın bence.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim İstanbul’da işten eve evden işe bayramlarda memlekete şeklinde kullanırım genel olarak çoğunluk şehir içi olduğu için mantıklı olabilir gerçekten. Bir kronik sorunu falan var mı bu modelin tecrübe ettiniz mi ?

• Egeaya haksızlık edildiğini düşünüyorum. F/p dediğin zaman ön plana çıkıyor.
    Ama bu yazılan araçların hiçbiri suv değil, B crossover. Eğer gerçek bir suv istiyorsanız bu fiyat bandında vitara bakabilirsiniz. 4x4 glx donanımlı bulunuyor o paraya

• Dizel otomatik Egea alınır net. Bende var aynısı çok başarılı ve sağlam bir araç arıza vermiyor.

• yavuz22xxx Y kullanıcısına yanıt

Egea crossun 1.4 modeli tahminimce ülkede en çok km yi sorunsuz ve tüple deviren arabadır

O paraya alınabilecek açık ara en iyi araba

Sürekli uzak yol yapılmıyor ise mg4 düşünülebilir

• en1gma kullanıcısına yanıt
    1.4 kere çekiş olarak sıkıntılı diye duydum ama 1.6 mjet leri nasıl acaba ? Mg4 e de bakıcam teşekkür ederim .

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Hangi paketi ve hangi motoru var sizde ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.