|
1.2 16 VALF // LPG TAKMALI MIYIM? (PALİO)

-
-
Kısa vadede yaptığın masrafa değmez uzun yıllar kullanacaksan hesap kitap yap ne kadar zamanda kendini amorti ediyor bul, ancak ondan sonra kara geçmeye başlarsın. -
aracınız 7 lt yakıyor gözüküyor hesabınızda hata yoksa. Lpg de 8-8.5 lt yakar, tasarrufunuz %40 civarı olur. En ucuz kitler aracınıza uyumlu. Ruhsata işletme maliyeti ile beraber 2.200 tl gibi bir masrafınız olur. Ayda 250 tl kar edersiniz. 10 ayda anca parasını çıkarır.
ayda ortalama 2 bin km yol yapıyorken lpg taktırdım. Atiker grand 2100 tl işletmekle beraber nerdeyse 2500 u buldu. 8 taksit yapıyordu atiker o zamanlar. Aylık taksit tutarından daha fazla kar ettiğim için taktırdım. 6 ayda parasını çıkardı, 8 aydır tasarruf ediyorum. Bu hesabı kendinize göre yapın. 7-8 ay sonra satacaksanız bence hiç uğraşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence araca tüp takın, çocuk olana kadar bir kaç yıl daha kullanın. Sonra satar daha büyük ve yeni bir şey alırsınız. Müstakbel eşinizle ucuz yakıtla bol bol gezersiniz inşallah.
-
Tak gitsin hocam gunde 50 km az degil.
Değmez en uygun kit olmuş 5000
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 8 ay sonra satacaksan boşuna macera yaşamış olursun onun dışında Türkiyede 1.2 1.4 tarzi ekonomi hedefli motorlara niye benzinde binilir hiç anlamam -
Hocam 7 8 ay kullanacaksan gerek yok ama 1 2 yık daha kullanırım diyosan taktır kesin
Tüpe çok uyumlu o motor. AKL ile yıllarca sorunsuz bindim.
-
1.2 palio vardı bizde şimdi 1.4 var. Satmazsan kesinlikle taktır çok az yakıyor.
-
Hocam atiker fiyat aldım 2300'e takarız dediler. Sanırım atiker takacağım.
-
Hocam satarken LPG'nin bir avantajı olmaz mı? Belki daha hızlı satılır veya belki LPG farkını yansıtırım.
-
Hocam iyi temennileriniz için teşekkür ederim:) Bana kalsa ben satmam binerim de hatun manuel araba kullanamıyor.
-
Hocam sanırım bende takacağım. Gaz pedalına basarken benzin ibaresine bakmaktan canım çıktı. Oraya giderken şu yakar oraya giderken bu çıkar hesapları mahvediyor insanı.
-
Hocam herkes satmazsan taktır diyor sizce satarken LPG olmanın bir avantajı olmaz mı?
-
Ölücü lpg yok diye fiyat kırmaya çalışır ama lpg sevmeyen adam da el mahkum sana gelir, km yüksek değilse takmamak daha iyi fiyata sattırır bence. -
255 bin hocam km -
Öyle hocam. Aslında arabalara dunya para veriyoruz. Gozumuze dokunmuyo bu para. Ama yakıta verdiğimiz para koyuyo niyeyse. 7 gun 10 gunde bir depo benzin almak yoruyodu. Full eco modda kullanıyodum. 6-6.5 da tutmak için ugrasıyodum. Lpgyi taktıgım gun eco modu kapattım. Doya doya gaza basıyorum.
Valla hocam öyle. Kafaya taktım, en azından hesap kitap yapmadan dertsiz gezelim biraz. Hiç az yakan bir araca sahip olmadım, o duyguyu tatmak istiyorum. -
İnsanlar ikinci elde LPG takılmamış benzinli arabayı daha çok tercih eder.quote:
Orijinalden alıntı: superoidHocam herkes satmazsan taktır diyor sizce satarken LPG olmanın bir avantajı olmaz mı?
Birde şimdi siz en az 2500-3000 lira vereceksiniz LPG taktırmak için o parayı 6-7 ayda çıkartamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 11 Şubat 2021; 16:57:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- podye işlemli araç alınır mı
- opel astra f kasa
- motor freni zararlı mı
- hgs etiketi yapıştırmak zorunlu mu
- en iyi mazot hangi petrolde 2024
- 8 yerli otomobil
- telegram indirim
- nio et9 türkiye
- yeni skoda kodiaq
- ıd buzz fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X