Şimdi Ara

1.0 TSI Manuel Araç Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölü Gömücü Mezarcı Ö kullanıcısına yanıt
    Yorum yapmışken, 80.000 tl civarına 2018 model araç tavsiyesi alalım hocam sizden :)
  • Manuel 1.0 lt motorun vites değiştirmesi çekilmez, otomatik versiyonunu ben olsam alırdım.
  • 1,2-1,4 altinda motor almayin . Dusuk hacimden yuksek guc almaya calisirsaniz motor erkenden kendini birakacaktir , erkenden asinacaktir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 220 yapiyor himm 1.0tsi otm highline vardi kalkislarda bu kadar berbat bu kadar igrenc bir araba gormedim. Bazen ani tepki verip one atmasi ayri bir sacmalikti. Az yakiyor diyenler kulliyen yalan sehir icinde 8.5-9 dan asagi yakmiyordu.Birbirimize 1.5 ay dayandik bu konular disinda cok memnumdum yalan yok onun disinda kalkis fena berbat ben almam aldirtmamda. Aracta 220 falan yapmiyor tas catlasin yarilsin rampa asagi 195 gordum. Simdi dersiniz senin arac sorunlu arkadasimda ayni sorundan dolayi 3.aydan sonra satti. Birde en ful paket al hiz sabitleyici yok aldiktan sonra anladim. Tek kelimeyle sacmalik alanlar alsin dediklerimi bizzat yasayacaklar. Onun disinda guzel yalitim kalite vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0'larda turbo garanti dışı, 1.4'lerde dahil.
  • kalamar01 kullanıcısına yanıt
    1.2tsı leon ıle 212km/s gordum 2 sefer. 1.0tsı ın beygırı daha yuksek, 220km/s hızı gormesı normal

Kalkıslardakı o kararsızlık cıft kavrama sanzıman ıle alakalı bır durum, motorla alakalı degıl. Tam otomatıkler daha kararlı ve serı kalkıs yapar yarı otomatıklere gore. Sonrasında yarı otomatıkler hızlı vıtes degısımınden oturu tam otomatıgın onune gecer

• Kauris kullanıcısına yanıt
    Kocaeli'de tarcanlar var. Millet cevre illerden bile adamlara arac goturuyor. Youtube kanali da var.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Tüm markalarda böyle midir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Foray

Tüm markalarda böyle midir hocam?
    bunu ciddi söylemiyorsun değil mi?

turbo da garantiye dahil olmak zorunda tüm markalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

1,2-1,4 altinda motor almayin . Dusuk hacimden yuksek guc almaya calisirsaniz motor erkenden kendini birakacaktir , erkenden asinacaktir .
    1.0 tsi çok tercih edilen efsane bir motor.
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar bir araçla en fazla kaç km yaptınız?
  • Bunun goygoyu özellikle bu tip motoru alıp yüzbinlerce km çevirmeyen fakat çevirmiş gibi konuşanlarca 20 sayfa gider de ben sana farklı birsey söyleyeyim.

Sen arıza isleri vs dediğine göre 10 sene 200 bin km binersin.
    10 senelik mtv 10 bin tl
    10 senelik bakım 10 bin tl
    10 senelik kasko sigorta 25 bin tl
    3 lastik değişimi 4500tl
    10 senelik fren bakımı 2 bin tl
    1 tur baskı balata 2 bin tl
    200 bin km nin yakıt gideri 80 bin tl.

Yanı sen bu kadar parayı vermeyi göze alıyorsun da bir derdin turbo mu?

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Anlik hizi mi soruyorsunuz yoksa aldigim yolumu?

• 3DneBandim kullanıcısına yanıt
    Tamamen size katılıyorum manuel sevdamız bitecek

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Aldığınız yolu soruyorum.Bu motorlar en azından 400 000 km sorunsuz gider.Hatta Ford 1.0 ecoboost ile 1 milyon km testi yaptı.
    Yani gelişen teknolojide bu savlarınız geçersiz artık.Bir araçla max 150000-200000 km yaparsınız o yüzden bu tarz şeyleri düşünmek gereksiz.
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    0,9 renault motorlarindan haberiniz yok sanirim . 100 bin e gelmeden hepsi cortladi .
    Sifirdan 60-70 bine kadar kullandim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 30 Haziran 2019; 2:10:0 >
  • 1.0 ecotsi nanuel Ibiza kullanicisiyim hatta burada ara sıra guncelledigim bir konum da var.

Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Not: çok memnunum.

• 1.0 lt motora nereye piyasa şartlarında milyon km yapıyor. 200-300 bin km giderse iyi demek lazım. Atmosferik motorlar bile 600-700 bin km gidiyor anca.

Ancak km bakım aralıkları geri çekilir,çeşitli koruyucu katkılar zamanında kullanılır,filtreler orjinal tercih edilir kısacası bilinçli bir kullanıcı kullanır ki bizim ülkemizde bu şekilde kullanan çok çok az kişi vardır o zaman ancak yüksek kmler görürsünüz.

Geçen birisi ile konuşuyoruz,aracımın ben bakımını atlamam,hep orjinal kullanırım vs vs muhabettleri işte peki kaç paraya yaptırıyorsun diye sorum 300 TL. 300 TL'ye ancak kaliteli bir yağ anca da filtresini alırsın günümüzde vs vs işte. Kısacası tamam kötü motor değil ama abartmayın da bu ufaklıkları.
  • Maksimum 2 yıl kullanacağım ve en fazla 50.000 KM yaparım bu süre zarfında.

Başka öneriniz var mıdır:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.