Şimdi Ara

1 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.480
Cevap
784
Favori
323.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telafuza ayrı bir önem gösteriyorum zaten. Fonetik alfabesini öğrendim bunun için. Sanırım pratik dışında yapabileceğim başka bir şey yok.
  • 4 beceriyi geliştiren kaynaklara bakıp speaking kısmındaki alıştırmaları yap.(örneğin cbc dersleri.)
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Cbc derslerini biraz boşlamıştım da yeniden ağırlık vermek en iyisi. Hem 4 beceriyi geliştirme adına hem de lexicology adına faydalı. Yardımcı olduğun için sağol
    @rat.planet Bilgiler için teşekkür ederim.

@S. Hawking Aslında sormak istediğim tam olarak buydu. 2 sene içinde işe girmem imkansız. Yurtdışı da düşünmüyorum. O zaman ben sadece hazırlığı geçmek için çalışayım. Yardımcı olduğun için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar. -- 18 Nisan 2017; 20:50:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atadam4

lingusta metodu hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce yararlı mı?

Önermiyorum ezber üzerine kurulu bir eğitimi var size yüzeysel ingilizce öğretir orta seviye der ama temel düzeyde bir soru sorulsa cevap veremezsiniz hiç ingilizce görmemiş birisi "ayy süperrrr" diyebilir ama o işler öyle olmuyor maalesef, bende var belirli bir seviyeye getiriyor hakkını verelim kötü değil ama iliklerine kadar ingilizce öğretmiyor eğer farklı bir set isterseniz rahat ingilizce setini öneririm ben aldım lingusta yanında hikaye diyebilirim mantığı effortless ingilizce ile aynı ama bu konu da yeterli ingilizce öğrenmek için zaten rat.planet hoca bütün imkanları sunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 19 Nisan 2017; 10:37:40 >
  • Geçen ay 18 Martta başlamıştım çalışmaya Look ahead'den itibaren ve hala da Look ahead üzerinden devam ediyorum Nisan'ın sonuna kadar da izlemeye devam edeceğimhttp://www.youtubevideoindir.org/ bu adresten bütün videoları indirdim bilgisayarıma izliyorum her gün ve beyaz yazıları onlar söyledikten sonra ben de tekrarlıyorum. Neden? diye merak eden varsa bir ara Sinan canan'da söylemişti beynimizin dil öğrenme mekanızması duy veya dinle ve duyduğun veya dinlediğin şeyi tekrar et şeklindeymiş (yani sadece duymak olmuyormuş) videosunu bulamadım Youtube'da ama dediğini hatırlıyorum.Son olarak yazdıklarımı şu alıntı ile tamamlamak istiyorum;

Yeterli zamanımız hep vardır,yeter ki doğru kullanalım.

Johann Wolfgang Von Goethe

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68F639DEB -- 20 Nisan 2017; 19:5:2 >

• DUYURU

DUYURU

DUYURU

Arkadaşlar foruma 2 gün sonra süresiz olarak girmeyeceğim.
    2 gün içinde soracağınız soruları toplayın.
    2 gün sonra foruma süresiz olarak girmeyeceğim.
    Sadece hazırlanan programlar bittiğinde siteye linklerini ekleyeceğim.(2 ay sonra.)
    Bunun sebebini daha önce de yazdım.
    Çeviriler çok vakit alıyor.
    O nedenle çevirmeye ayırdığım süreyi arttırmam gerek.
    Zaten forumda büyük oranda birçok konu hakkında gerekli şeyleri yazdım.
    Forumu bırakmanız aslında pek iyi olmadı. Konuyu belki birisine devredebilirdiniz fakat forumda kalmanız birçok açıdan önemli. Sizin gibi bilgi paylaşmayı seven insanların azalması kimse için iyi olmayacak maalesef.
  • Hocam merhabalar. Ben gözümden ameliyat oldum. İyileşince başlamak istiyordum. Şimdi :
    1: sadece sizin dediğiniz kaynaklara, sizin dediğiniz şekilde mi çalışayım?
    2: Advanced derleri silindi yazıyordu. 2 3 haftadır okuyamıyorum. O derslere geldiğimde (forumda dolaşınca yandexe falan kaydeden var ama hangisini indirmek lazım?) nasıl edinicem o dersleri çünkü advanced önemli benim için eğer o seviyeyi bitirirsem işyerinde çok iyi bir + olacak bana... Lütfen bu konuda yardımcı olun bu sorunum çok önemli ??? teşekkür ederim şimdiden...
  • Hocam 3-6 yaş çocuklar için önerileriniz nelerdir nasıl tanıştırmak lazım İngilizce ile ben çok geç öğrendim lisede ama yetersiz kalıyor zamanınız yok biliyorum ama bu çoğu aile için önemli bu konu ilke ilgili bir konu açabilirmisiniz

• Antocio kullanıcısına yanıt
    Devredecek bir şey kalmadı zaten.Tüm sorunların cevaplarını yazdım burada.Geçmiş sayfalarda çok soru-cevap var.
    Forumda sadece ben yokum arkadaşlar.Birkaç arkadaş daha var yardımcı olan.
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    1.Evet.Sistemi hiç değiştirmeyin.Değiştirince çalışma hataları yaparsınız.Ben gerekli şeyleri önerdim zaten.
    2.Bir arkadaş tüm dersleri yandex'e yüklemiş.O linki kullanın.Ya da silinmeyen 2017 derslerini indirin.Geçmiş yıllara ait tüm dersler için yandex linki var.
  • eatas E kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu konuda ben birkaç kere yazdım aslında forumda.
    Elinizde çok iyi kaynaklar olması lazım bunun için.
    Şuan benim incelediğim kadarıyla şu kitaplar en iyisi;
    ngl.cengage.com
    National Geographic Learning – NGL ELT Catalog – Search "Young Learners" – Young learners
    http://ngl.cengage.com/search/showresults.do?N=200+4294918402+4294892241+4294918362

Our World serisi çok iyi.İlk 3 kitabı inceledim.Öğretim tekniği muhteşem.Resimlerle anlatıyor.Bol resimli.
    ngl.cengage.com
    National Geographic Learning – NGL ELT Catalog – Search "Young Learners" – Young learners
    http://ngl.cengage.com/search/showresults.do?N=200+4294918402+4294892241+4294918362

Bu serilerden daha iyisini bulamazsınız.
    Linklerde kitaplara ait örnek bölümler var.İnceleyebilirsiniz.
    Pahalı ama en iyisi bu.

• Okul öncesi ingilizce eğitim aldırma konusunda tecrübesi ve önerisi olan arkadaşım var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

1.Evet.Sistemi hiç değiştirmeyin.Değiştirince çalışma hataları yaparsınız.Ben gerekli şeyleri önerdim zaten.
    2.Bir arkadaş tüm dersleri yandex'e yüklemiş.O linki kullanın.Ya da silinmeyen 2017 derslerini indirin.Geçmiş yıllara ait tüm dersler için yandex linki var.

Hocam vede arkadaşlarım, gözümden dolayı sayfalarda dolaşamıyorum. bu Yandex ile ilgili link paylaşan sölediğiniz arkadaş kim veya hangi sayfada link paylaşımı. ayıp olacak ama rica etsem söyler misinz nerede bu link ???

veya bu bahsedilen eski derslerin olduğu link olan varsa atabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Hocam vede arkadaşlarım, gözümden dolayı sayfalarda dolaşamıyorum. bu Yandex ile ilgili link paylaşan sölediğiniz arkadaş kim veya hangi sayfada link paylaşımı. ayıp olacak ama rica etsem söyler misinz nerede bu link ???

veya bu bahsedilen eski derslerin olduğu link olan varsa atabilir mi

CBC Dersleri mi?

• 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam advanced dersleri var mı bunda??? Ben tam anlayamadım baktım ama. Cbc Sitesinde Advanced derslere kadar zaten duruyordu sanırım advancedler silinmiş ben onu sormuştum

• quote:

Hocam advanced dersleri var mı bunda??? Ben tam anlayamadım baktım ama. Cbc Sitesinde Advanced derslere kadar zaten duruyordu sanırım advancedler silinmiş ben onu sormuştum

Hocam şimdi baktımda 3'te yazıyor , telden görememiştim. Arada eksikler vardır mutlaka (bilmiyorum), bunların hepsi yeterli midir acaba???
  • quote:

quote:

Hocam şimdi baktımda 3'te yazıyor , telden görememiştim. Arada eksikler vardır mutlaka (bilmiyorum), bunların hepsi yeterli midir acaba???

Ben henüz incelemedim.Bu konu altında paylaşılmıştı sanıyorum yeterli olur.
  • Ben de başladım bu derslere ve look a head derslerindeyim yani 3.adımdayım . Daha 35. videodayım sindirerek gidiyorum ve böyle giderse inşallah sonunda öğrenirim bu yöntemle. acaba bu derslerin hepsini bitiren var mı ve öğrenebildiler mi merak ediyorum .
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.