Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RBR'de son yaptığı güncellemeler ile geçen seneyi anımsatır bir performansa ulaştı.

ALO (altındaki araca - MAS'ın çoğu zaman puan barajının bile altında kalmasına rağmen) bu yılki insanüstü eforuna devam ediyor.

Bu haftasonu çok zevkli bir yarış olacağını düşünüyorum

BUT ve WEB'den pek bir şey beklemiyorum, umarım beni (özellikle WEB) utandırırlar.

Yağmurlu hava sanırım Lotus'a yaramıyordu. Eğer güneşli bir GP olur ise onlar da bu zevkin bileşenlerinden olacaklardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

Luftwaffe nın Messerschimdts BF-109 ları hocam. -meşermit'i doğru mu yazdım bu sefer bakacağım- alışkanlık bf109 ve stuka yanyana ezberimde kalmış. spitfire reklamasyon sanki zamanında yoktu 109 dan sonra çıktı ortaya bunlar. BF-109 lar RAF Royal Air Force'ı güvercin gibi avladılar.

işin ironik tarafı macca da mercedes motoru var. şimdi mersonun tepesine binilecek. yanlış mı anladım?

hocam messersmıth bf109 efsanedır.berlın savunma savasında dırenısın kalesı tempelhof ta son ana kadar messersmıth ımal edılıp kızılordunun uzerıne salınmıs.ama spıtfıre hızlı olmasada anı manevra yetılerı avantajlı duruma getırıyormus.lakın savasın en can alıcı ucagı mıtsubıshı a6m "zero"(kamıkaze)
    bır japon kurmayı zeroların 250 kg bomba tasıyabılecegını kesvettı ve savasın ucan canlı bombaları olustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 3 Temmuz 2012; 23:16:57 >

• manyak komik bu japonlar. ilk Diskovery Channel de -paralı olmadan once- izlediydim Kamikazeleri. hooop Amerikan gemilerine direk dalış. kimisi ıskalıyor (vallayi yüreğim sızlıyordu) kim tam isabet hoop inişe. amerkalılar çekmiş siyah beyaz kameradan. mitsubişi evo deyip geçmeyeceksin. belgesel de duyduğum kadarıyla savaşın en iyisi bu mitsubaşi'lermiş. kawasaki motorlu kamikazeler. takuma sato misal yav bu japonlar hiç değişmemiş.
    ama dizayn ve aerodinamik açıdan ME109 ra hep yuksek bir sempatim vardır.
  • bu arada inşallah yağmurlu yarış olur. yağmurda aksiyon güzel oluyor RBR ile Ferrari kapışsın.
  • Ferrari tek tabanca calisiyor. Massa dan ne kendine ne takima ne de Alonso ya bir hayir yok. Alonso tek basina takimi goturuyor.
    Bu hafta sonu Hamilton, kendi ulkesinde yarisi alabilmek icin guncellemelerle beraber buyuk bir hirsla yarisacaktir. Umarim bu hirsi yine bir kaza ile sonuclanmaz.
    Red Bull dan kontrollu hatasiz bir yaris bekliyorum, gozumuz bir yandan da motorlarinda. Yagmur yagmasi ise isin rengini cok degistirecektir. Surpriz bir isim yine yaris kazanabilir bu durumda.
    Ferrari uyumuyodur diye dusunuyorum. Alonsoya guzel hediyeler verirler umarim.Ferrariye de yakisacak olan budur, biraz daha hizli bir araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhan Acar twitter'da şöyle birşey paylaşmıştı:
    http://www.youtube.com/watch?v=HrsoPM2d9B0&feature=related

F1 araçlarının evrimi. Çok güzel. İzlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Serhan Acar twitter'da şöyle birşey paylaşmıştı:

son yılların en acayip tasarımı kesinlikle 2010 araçlarıydı. o neydi öyle yahu, f kanal bağlantısı ile birlikte upuzun geliyordu göze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Serhan Acar twitter'da şöyle birşey paylaşmıştı:

Gerçekten çok güzel bi video. Bi kaç kere izlemek lazım parça parça.
    Aracın genel tasarımı ile birlikte sağ üstte silindir sayısı ve direksiyonun da evrimi var mesela.
    İki kere izleyip iki tarafa da dikkat ettim. Gerçekten güzel bi video olmuş.

• @Full#Throttle
    Video paylasimi icin tsk
    Zamanda hizli bir yolculuk
    guzel video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 4 Temmuz 2012; 18:50:00 >
  • Marussia takiminin ispanyol bayan test pilotu MARIA DE VILLOTA; duxford da gerceklestirdigi duzluk testi sirasinda, ilk turu atip garaja donerken takim tirina carpmis. Kafatasinda ve yuzunde agir yaralanma olmus. Ameliyata almislardi. Bugun sag gozunu kaybetmis. Durumu stabil ama ciddiymis.
    Gecmis olsun.
     09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

• Poz Pilot Takım Zamanlar
    1. Alonso Ferrari 1h28:41.194
    2. Vettel Red Bull-Renault + 16.511
    3. Webber Red Bull-Renault + 16.947
    4. Hamilton McLaren-Mercedes + 28.986
    5. Massa Ferrari + 29.010
    6. Rosberg Mercedes + 1:00.665
    7. Perez Sauber-Ferrari + 1:05.590
    8. Heidfeld Renault + 1:15.542
    9. Schumacher Mercedes + 1:17.912
    10. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari + 1:19.108
    11. Sutil Force India-Mercedes + 1:19.712
    12. Petrov Renault + 1:20.600
    13. Barrichello Williams-Cosworth + 1 lap
    14. Maldonado Williams-Cosworth + 1 lap
    15. Di Resta Force India-Mercedes + 1 lap
    16. Glock Virgin-Cosworth + 2 laps
    17. D'Ambrosio Virgin-Cosworth + 2 laps
    18. Liuzzi HRT-Cosworth + 2 laps
    19. Ricciardo HRT-Cosworth + 3 laps

En hızlı tur: Alonso, 1:34.908

Yarış dışı kalanlar:

Pilot Takım Fark
    Button McLaren-Mercedes 11
    Buemi Toro Rosso-Ferrari 26
    Kobayashi Sauber-Ferrari 28
    Trulli Lotus-Renault 41
    Kovalainen Lotus-Renault 49

• Silverstone 2012
    (malum tatil)

1hamilton
    2alonso
    3vettel
    4raikkonen
    5button
    6rosberg
    7webber
    8grosjean
    9maldonado
    10kobayashi

eht:rosberg
    iyd:senna
  • Lotus bu hafta sonu Batman temalı otomobil ile yarışacakmış.

Hatta buyurun haberi:
    Lotus takımı Britanya GP'sinde Batman serisinin yeni filmi 'Kara Şövalye'nin Yükselişi' temasıyla yarışacak.
    Yapılan anlaşmaya göre Silverstone hafta sonunda takımın garajında, otomobillerinde, pilot kasklarında ve tulumlarında filmin ikon haline gelen logosu kullanılacak.
    Lotus takımı yaptığı açıklama filmde kullanılan Tumbler aracının da hafta sonu boyunca sergileneceğini duyurdu.
    Boullier, "Bu sezon şampiyonluk mücadelesinin siyah atları olduk. Kara Şövalye'nin Yükselişi teması da gerçek bir uyum sağlıyor." diyor

kaynak: trf1.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 5 Temmuz 2012; 16:32:14 >
  • Lotus; batman, superman, cindy.....ne zımbırtı yapıstırırsa yapıstırsın. Sampiyon olmak istiyorsa araci biraz daha hizlandirmali. Boyle bir firsat bir daha bulamayabilir. Puanlar birbirine yakin. Raikonnen in mutlaka yaris kazanmasi lazim sampiyon olabilmesi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 5 Temmuz 2012; 18:40:30 >
  • Aracı merak ettim şimdi. Angry Birds'den sonra şimdi de Batman.

•  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

• Haftasonu full yağmur gözüküyor. Yine heyecanlı bir yarışa hazırlayın kendinizi
  • Yağmur ilk seanstan itibaren başladı Böyle devam etmesi dileğiyle
  • 1.Antremandan goruntuler

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerlieren33

Yağmur ilk seanstan itibaren başladı Böyle devam etmesi dileğiyle

Yağmur'un bir yarışa keyif verebilmesi için, ayarlı yağması gerek bence
    Bu haftaki yağmur umarım ayarı kaçırmaz ve keyifli bir yarış izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyle -- 6 Temmuz 2012; 14:52:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.