Şimdi Ara

09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX

Tur: 52
    Pist Uzunluğu: 5.891 km
    Yarış Uzunluğu: 306.198 km
    Yapilan Yarış Sayısı: 66
    İlk yarış: 1926
    Tur Rekoru: 1:30.874 - F Alonso (2010) ( 2010 yılında değiştirilen yeni hali)
    En Çok Kazanan Pilot : Jim Clark(5) / Alain Prost (5)
    En Çok Kazanan Takım : Ferrari (15)

formula 1'in ilk ve en eski yarışı.

tatil dolayısıyla tahminimi şimdiden yapıyorum.

1-hamilton
    2-webber
    3-button
    4-vettel
    5-rosberg
    6-grosjean
    7-raikkonen
    8-maldonado
    9-şumi
    10-perez

eht webber
    iyd senna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 25 Haziran 2012; 12:03:20 >

• geçen sene olsa vettel derdim de bu sene tahmin işi zor
    gp2 ye döndü seri
  •  09 - 2012 FORMULA 1 SANTANDER BRITISH GRAND PRIX
  • 1-Vettel
    2-Hamilton
    3-Alonso
    4-Button
    5-Schumacher
    6-Rosberg
    7-Button
    8-Webber
    9-Grosjean
    10-Hulkenberg

eht hamilton
    iyd di resta

bende tatil nedeniyle şimdiden yapıyorum.
  • tarih ve saatler zaten avrupa saatleri benzer öğleden sonra

06, 07, 08 July 2012
    GREAT BRITAIN Silverstone
    PRACTICE 1

Practice 1 Fri 12:00
    Practice 2 Fri 16:00
    Practice 3 Sat 12:00
    Qualifying Sat 15:00
    Race Sun 15:00
  • Geçen seneki yarış sonuçları:
    1- Alonso
    2- Vettel
    3- Webber
    4- Hamilton
    5- Massa
    6- Rosberg
    7- Perez
    8- Heidfeld
    9- Schumacher
    10- Alguersuari
  • Vettel ve Grosjean Valencia'da Renault'un hava soğutmalı alternatörü aşırı ısındığı için yarış dışı kalmışlar.
    Mercedes ve Ferrari motorlarındaki alternatörler su soğutmalıymış.
    Via Serhan Acar
  • Hamilton kendi evinde olucak. Bu pisti çok seviyor oludkça iyi tanıyor ve burda gerçekten hızlı oluyor genelde.
    Geçen yarıştaki Maldonado faciası ile birlikte hırslı bi şekilde gelicektir buraya.
    Ondan bi galibiyet bekliyorum burda ben.
    O galibiyet ile birlikte hemen kendini toparlar ve sezona ciddi şekilde devam eder. Ama bu yarışta da bişeyler gelirse başına , hem de iyi giderken bişeyler gelirse işler ilerde karışabilir.
    Bakalım izleyip görelim..
  • nasılkı kralıyet hava kuvvetlerı sılverstone dan kalkıp almanların tepesıne tepesıne bınmıs,bız mclaren lerde burada tepelerıne bınecegız
  • sezonun gidişatı bu yarış belli olur. vettel geçen yarış tur başına 1 saniye hızlıydı, bu fark nasıl oldu bilmiyorum ama diğer takımlar için hayra alamet değil.

mclaren burada güçlü olacaktır, sonunda mclaren'a uyan pistler gelmeye başladı. burada da sonuç alınmazsa redbull sezonu domine edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 1 Temmuz 2012; 12:09:02 >
  • Vettel in arac 0.4-0.5 sn daha hizliydi. Cift katmanli taban ve guncellenmis arka suspansiyon ise yaramis. Yalniz onumzdeki hafta sonu mclaren de bazi guncellemelere guveniyor.ferrarinin de armut toplayacagini sanmiyorum. Bence red bull sezonun geri kalan kismini domine edemeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışı red bulldan webber veya vettelden birinin kazanacağını, onları önce alonso sonrada hamiltonun zorlacağını düşünüyorum.Red Bull bu pistte gerçekten çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

nasılkı kralıyet hava kuvvetlerı sılverstone dan kalkıp almanların tepesıne tepesıne bınmıs,bız mclaren lerde burada tepelerıne bınecegız

peh Luftwaffe Stuka BF109 lar , RAF'ı güvercin gibi avlıyordu. Londra'da tepelerine indikleri iyi oldu.
    Ferrari, Silverstone pistini sever. McLaren da boş durmuyor...
    lakin RBR acayip hızlandı çok rahat alır. Newey yaptı nokta atışını. niyeyse şüphem yok.
  • Vettel ve red bull dan bazi isimler gecen yarista guvenlik aracinin girmesi ile ilgili tırı vırı yapmisti. Yarisimizi baltaladi gibisinden komplolar urettiler. Bos konustuklari ortaya cikti. Renault motor incelemelerine gore ilk sonuclari yayinlamis. Vettel in aracta, sc girmeden once zaten alternatorde asiri isinma oldugu ile ilgili veriler elde etmisler. Sc girmesi faydali olmus, hizin dusmesi ile motor biraz daha fazla dayanmis. Grosjean in aracta ise problem aniden olusmus. Silverstone da alternatorde bazi degisiklikler yapacaklarmis.

Renault motorlari geri kalan yarislarda problem cikarmaya devam ederse hic sasirmayin arkadaslar. Asiri isinmanin sebeplerini tam olarak cozememisler. Eger motor sorunu kroniklesirse, Vettel in onumuzdeki yarislarda basi cok agriyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 1 Temmuz 2012; 10:01:27 >
  • reno motoru aksırsın tıksasın bir şey demem. iyidir.
    reno motorun zayıflığı, gücü arttırmak için bir kaç kez motor dondurma kuralına istianden izin verilmişti. RBR de kaymağı
    yer tabi.
    ama kimsenin aklına gelmez bu detaylar. sözkonusu Ferrari ise... ooo.
    SC piste çıkınca RBR aracının stabilitesi bozuldu gibisinde mik mik yaptılar. boş laflar kakara kikiriler. buna bakarsak eski yarışlarda
    ne vukuatlar vardı. onlar olsa RBR, KGB ile anlaşıp bizi bozdular diye iddia bile eder uzaktan alternatore nişan aldılar. heil yüzbaşı könig
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

reno motoru aksırsın tıksasın bir şey demem. iyidir.
    reno motorun zayıflığı, gücü arttırmak için bir kaç kez motor dondurma kuralına istianden izin verilmişti. RBR de kaymağı
    yer tabi.
    SC piste çıkınca RBR aracının stabilitesi bozuldu gibisinde mik mik yaptılar. boş laflar kakara kikiriler. buna bakarsak eski yarışlarda
    ne vukuatlar vardı. onlar olsa RBR, KGB ile anlaşıp bizi bozdular diye iddia bile eder uzaktan alternatore nişan aldılar. heil yüzbaşı könig

• quote:

peh Luftwaffe Stuka BF109 lar , RAF'ı güvercin gibi avlıyordu. Londra'da tepelerine indikleri iyi oldu.

hocam stuka pıke bombardıman ucagı,spıtfıre lerı havada nasıl ımha edebılrıkı?ama messersmıth bf109 ları dıyorsan onlar pek ala avlar

quote:

reno motoru aksırsın tıksasın bir şey demem. iyidir.
    yer tabi.

ahh! kafam

• Sıkıcı bir yarış izleyebiliriz Red Bull'lar hafta sonunu domine edebilirler ama ne olacağı belli de olmaz geçen Valencia'da gördüğümüz gibi

Schumi'den podyum bekliyorum yine.
  • Luftwaffe nın Messerschimdts BF-109 ları hocam. -meşermit'i doğru mu yazdım bu sefer bakacağım- alışkanlık bf109 ve stuka yanyana ezberimde kalmış. spitfire reklamasyon sanki zamanında yoktu 109 dan sonra çıktı ortaya bunlar. BF-109 lar RAF Royal Air Force'ı güvercin gibi avladılar.

işin ironik tarafı macca da mercedes motoru var. şimdi mersonun tepesine binilecek. yanlış mı anladım?
  • Vettel e son zamanlarda verdigi bos demecler (sc ile ilgili) ve tavirlari nedeniyle FIA dan uyari gelmis diyorlar.
    Silverstone da hafta sonu buyuk ihtimal yagis bekleniyor. Gerci yaris saati yagmur pas gecer mi belli olmaz ama yagis olsa hic fena olmaz. Zevkli olur.
    Pirelli cuma gunku antremanlara yeni bir sert lastik getirecekmis takimlarin denemesi icin. Isı ayari kolayligi ve asinma suresinin daha uzun olmasi acisindan iyi beklentiler varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 3 Temmuz 2012; 0:08:16 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.