Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim günlerdir ölmeni bekliyoruz tüm forum olarak bir zahmet artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Kardeşim günlerdir ölmeni bekliyoruz tüm forum olarak bir zahmet artık

Ölsem nasıl haberin olacak? Mesaj yazmayınca sanırım öldü sanacaksın... öyle san diye rol yapamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizceleriniz gerçekten de muhteşemmiş
  • Arkadaş dün başladım okumaya baştan sona kadar daha yeni bitirdim.

Kimse sormamış şu ses kaydında ne konuştuklarını..

Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Şahsen benim başıma böyle bir olay gelse konu falan açacak psikolojide olmazdım. insan tırsar biraz böyle birisiyle 3 gün geçirdiyse ne biliyim polis savcı avukat mahkeme bir yerlere ulaşmaya çalışır. Sen burda herekese cevap verip mahkeme ss'leri paylaşıyorsun.

CSB demiyorum ama bence sen biraz abartıp konuyu doldurmuşsun. Eğer değilse o adamın buraya resimlerini asker halini gibi şeyleri bir şekilde paylaşman gerekli. Sadece sana telefonda göstermiş resimleri videoları ama burda bu inandırıcı gelmez kimseye.

Doğru söyle abarttın mı yoksa kelimesi kelimesine yaşadıklarını mı yazdın buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Arkadaş dün başladım okumaya baştan sona kadar daha yeni bitirdim.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Şahsen benim başıma böyle bir olay gelse konu falan açacak psikolojide olmazdım. insan tırsar biraz böyle birisiyle 3 gün geçirdiyse ne biliyim polis savcı avukat mahkeme bir yerlere ulaşmaya çalışır. Sen burda herekese cevap verip mahkeme ss'leri paylaşıyorsun.

CSB demiyorum ama bence sen biraz abartıp konuyu doldurmuşsun. Eğer değilse o adamın buraya resimlerini asker halini gibi şeyleri bir şekilde paylaşman gerekli. Sadece sana telefonda göstermiş resimleri videoları ama burda bu inandırıcı gelmez kimseye.

Doğru söyle abarttın mı yoksa kelimesi kelimesine yaşadıklarını mı yazdın buraya

Kelimesi kelimesine buraya yazdım ve şimdi sırt çantası bakmaya gidiyorum, bilet buldum en ucuz Köln ile 60 Euro'ya dönüş yapabiliyorum.

Hiç bir abartı yok yazdıklarımda, olduğu gibi aktardım. 6 tane daha ses kaydı var paylaşmamı istersen ilk fırsatta yüklerim.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Kardeş ses kayıtlarını anlayacak kadar ingilizcem yok.

Madem gidiyorsun adama mesaj atsana sen gerçekten kimsin diye. Katilmisin, hırsız mı, asker mi? Paylaştığın ss'lerde text'lerde yok adamın neci olduğu. Açık açık sor gitsin amacınıda sor.

Sonuçta "now u have a problem"
  • Yorumlar iyi güldürdü

Senin için üzüldüm dostum ama burada sen ölürsen parti yapacaklar adamlar var.
  • ne işin var la elin adamını eve çağırıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbeast -- 14 Mart 2017; 16:12:14 >
  • quote:

Arkadaş dün başladım okumaya baştan sona kadar daha yeni bitirdim.

• tehtit 2 yıl hapis cezası var.Okumadım yazını ama delilin varsa suç duyurusunda bulun tehtit eden biter!
  • quote:

Kardeş ses kayıtlarını anlayacak kadar ingilizcem yok.

Madem gidiyorsun adama mesaj atsana sen gerçekten kimsin diye. Katilmisin, hırsız mı, asker mi? Paylaştığın ss'lerde text'lerde yok adamın neci olduğu. Açık açık sor gitsin amacınıda sor.

Sonuçta "now u have a problem"

Sarhoşken döküldü, normalde öyle biri olsa kim olduğunu söyler mi?

İçip dökülmeseydi bunların hiç birini öğrenemeyecektim zaten.

İçki en iyi çözücüdür derlerdi de inanmazdım...

• "Kanada gençleri Türk gençlerinden de beter..Kanıtları paylaşıyorum.." konusunu ne zaman açıyorsun kardeş, survivor gibisin, her konu sezon dönüş tadında
  • referandum da evet verecegını acıkla konsolosluk hemen sana sas sat bordo berelı ucaksavar mıllı tank mıllı helıkopter yollasın ya da en temızı ak genclere söyle adamı temızlesın. sız hollandayı portakal bıçaklayarak dıze getırmış adamlarsınız bır ıçkıcı kanadalıyı mı dıze getıremıcenız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtdtm

referandum da evet verecegını acıkla konsolosluk hemen sana sas sat bordo berelı ucaksavar mıllı tank mıllı helıkopter yollasın ya da en temızı ak genclere söyle adamı temızlesın. sız hollandayı portakal bıçaklayarak dıze getırmış adamlarsınız bır ıçkıcı kanadalıyı mı dıze getıremıcenız

Komik olmadı... hayatı siyaset olarak görmek akıl sağlığına pek iyi gelmiyor...

• bence konu sahibi şizofreni , doğru olsa bile aranıyor muşsun zaten. Göze almış olman lazım böyle işler yapıyorsan .
  • (GERCEKTEN)hayati tehlike icinde olup cozumunu forumlarda arayan bi insansan BRAVO!!
    ayriyetten bukadar korkmana gerek yok bence.adam sana habire F*** YOU demis. sende "gel oldurceksen oldur dıyosun?" yanlıs anladın heralde.
  • Ölürse ben sizi haberdar ederim beyler dayim 40 yıldır munster de yasiyor haberini aliriz hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sean john

bence konu sahibi şizofreni , doğru olsa bile aranıyor muşsun zaten. Göze almış olman lazım böyle işler yapıyorsan .

Hem şizofreni diyorsun hem doğru olsa bile diyorsun... Garip...

Böyle bir şeyi manyaklar ancak göze alır, benim yaptığım bir saflık, bir basiret bir düşüncesizlikti ama bir defalığına.

Referanssız almanın tehlikesini ve referansın önemini bir defa olsun yaşamış oldum.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Dostum sen safmısın ya.. asıl o kadar akıcı dili sokaktakiler konuşur. hem dinledim ses kaydını normal bir ingilizcesi var işte.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015751411292&fref=ts
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.