Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Orijinalden alıntı: Çare Sneijder

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Çare Sneijder

Şimdi bu adama mesaj atıp varmı böyle bişey kanka sen ne ayaksın desem bu bizim oğlanı korkutmuşsun desem gelir bulur mu beni ne biçim bi olay ne biçim bi csb bu

O iddiayı ben değil NATO'da çalıştığını söyleyen ve oldukça da inandırıcı bilgiler sunan o üye söyledi.

Üyelik açıp mesaj atıyorum kendisine güncellerim

Bekliyoruz

Translate İngilizcesi ile halledeceğim bu işi

• çok saçma bir konu..ölümden kaçış yokki alnına yazıldıysa nerde olsa seni bulacak..otur keyfine bak
  • Bence konuyu açan arkadaş sosyal deney yapıyor. Ben foruma vaktiyle bu kadar konu açtım kiminin hoşuna gitti kiminin gitmedi acaba bu gitmeyen tayfanın siniri bu konuya nasıl yansır sorusuna cevap arıyor. Veya ileride başka konularla ilgili tezlerinde bu konuyu ve konuda konuşulanları bir şekilde tezine yansıtacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_L_İ_

Bence konuyu açan arkadaş sosyal deney yapıyor. Ben foruma vaktiyle bu kadar konu açtım kiminin hoşuna gitti kiminin gitmedi acaba bu gitmeyen tayfanın siniri bu konuya nasıl yansır sorusuna cevap arıyor. Veya ileride başka konularla ilgili tezlerinde bu konuyu ve konuda konuşulanları bir şekilde tezine yansıtacak. :)

Hayır yok öyle bir şey 7 yıldır sosyal deney mi olurmuş? Her şey gerçek, olduğu gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ORGANİZE GELDİ MİLLETTTT

• Anladığım kadarıyla evine sürekli yabancı insanları alıyormuşsun.

Kendi düşüncem: Sen seviyorsun ve böyle şeylerin olmasını.İstemediğini söylesende içten içe istiyorsun sana zarar verilmesini (bunun bi adı vardı).

Umarım istediğine kavuşursun :) Doğal seçilim.
  • ne saçma hayat bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her film izleyen böyle konu acacaksa işimiz var demek ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Her film izleyen böyle konu acacaksa işimiz var demek ki...

Konuyu oku 45 sayfa seni bekliyor... zaman kaybı olmayacak emin ol... film değil film gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Anladığım kadarıyla evine sürekli yabancı insanları alıyormuşsun.

Kendi düşüncem: Sen seviyorsun ve böyle şeylerin olmasını.İstemediğini söylesende içten içe istiyorsun sana zarar verilmesini (bunun bi adı vardı).

Umarım istediğine kavuşursun :) Doğal seçilim.

Mazoşist diyorsun yani... garip, keyfine düşkün sanıyordum kendimi.

• Betfair kullanıcısına yanıt
    lan harbimisin :D attın mı cidden. nerden buldun profilini ?
  • facebook ta ki profiline baktım. full cap li olan o sanırım. sana kolpa yapmış eleman. bildiğin sokak serserisi bu. en fazla dayak yersin. öldürmek öyle kolay bişey değil.. bu arada % 90 csb sin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clayndomarker

facebook ta ki profiline baktım. full cap li olan o sanırım. sana kolpa yapmış eleman. bildiğin sokak serserisi bu. en fazla dayak yersin. öldürmek öyle kolay bişey değil.. bu arada % 90 csb sin.

Facebook profili yoktu, atsana bakayım... Sokak serserisi o kadar dili akıcı konuşamaz

• Belki Jack seni havaalanında bekliyordur hocam. Orada yatıp kalkması olası. Almanya hükümeti izin veriyor böyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Belki Jack seni havaalanında bekliyordur hocam. Orada yatıp kalkması olası. Almanya hükümeti izin veriyor böyle şeylere.

Düsseldorf'a gideceğim oradan Türkiye

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Yok o daha basit kalıyor.

Yani işkence yapılsın sana ne bileyim sırtından çengelle tavana asılmak dişlerinin sökülmesi parmaklarının ezilmesi vs vs vs işte sen daha iyi bilirsin :)

Discovery de vardı böyle bir program çok şiddetli diye 5 yıl önce kaldırıldı yayından. Ordan bir kadın vardı işkencecisiyle evlenmişti. 10 gün boyunca adam kadının vücudunda bulunan kemikleri ezerek kırmış, daha sonra birbirlerine aşık olmuşlar. Sizinkide bu hesap :) Mesajlaşmalar falan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Yok o daha basit kalıyor.

Yani işkence yapılsın sana ne bileyim sırtından çengelle tavana asılmak dişlerinin sökülmesi parmaklarının ezilmesi vs vs vs işte sen daha iyi bilirsin :)

Discovery de vardı böyle bir program çok şiddetli diye 5 yıl önce kaldırıldı yayından. Ordan bir kadın vardı işkencecisiyle evlenmişti. 10 gün boyunca adam kadının vücudunda bulunan kemikleri ezerek kırmış, daha sonra birbirlerine aşık olmuşlar. Sizinkide bu hesap :) Mesajlaşmalar falan :)

Fazla televizyonun zararları işte... Çok izlemişsin.

• Hocam şu adamın whatsapp numarasını at bana PM ile. Senin aleyhine bir bilgi sızdırmayacağım. Dedikoducu biri değilim zaten.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Biz bi merakla izledik akıllandık. Senin biyerini kesip pilavına koyup yedirirlerse zevk çığlıkları atarsın artık :D

• Bu tarz insanlarla çok deneyimim oldu. Seni korkutup, tedirgin etmek istiyor sadece. Adamı bir daha göreceğini hiç sanmıyorum. İçin rahat olsun.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.